rainbow
|
Malo pozno, ampak vseeno, še jaz, se popolnoma podpišem pod Seven, kot večinoma , posebej, ker se moja 14 mesečnica vedno več doji, da o ponoči ne govorim, in tudi vidim, da bi jo bilo vedno težje odstavljat v tem obdobju. Sem se pa kar vstrašila, ko sem brala o tistem primeru, verjetno res ekstremnem, pa že tudi marsikatero zgodbo sem slišala. pa kaj naj, naša ni hotela dude, nima prstka, ali kakšnekoli ninice, ki ji jo sicer sicer uvajam, ampak še ni sprejela medota za svojega, mama je edina za pomirjanje. Razen ponoči, ko ne spim ravno najbolje, me to ne moti, čeprav se trudim, da jo zamotim z igro..., je pa vedno težje. Me skrbi, kako se bom tega lotila, ko bo čas, upam na to, da se bo sama odstavila, haha... Po drugi strani pa me tudi skrbi, kako se bo naša ta velika 2,5 letnica odvadila njenega prstka in "cote", brez katerih ne more (ampak krasno spi ponoči). Tak da vprašanje kaj je bolje, uturit otroku ninice, dude itd, kot pri naši prvi, ali dolgo dojit, ko se bo najverjetneje naša druga?????????????????????????????????? Bomo videli. ps sem pa jaz tudi bila proti dojenju po prvem letu, ko moje prve žabe nisem uspela dojit več kot 3 mesece, evo pri drugi čisto druga pesem, in seveda mama spremenila svoje mnenje. pa še nekaj, meni se take debate zdijo zelo koristne, nič bedaste, po moje bi morale biti še bolj javne, da bi se v naši družbi malo začelo spreminjati mišljenje v pozitivno smer glede dojenja. Včasih imam vtis, da se svetovalke za dojenje ljudem zdijo totalno čudaške s svojimi nasveti, predvsem glede dolgega dojenja.