|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Padel s postelje
5.5.2006 13:12:28   
p&b
Imam 17 mes.sina,ki že kar lepo hodi in teka,tudi na posteljo mu že uspe splezati.Jaz sem nekaj delala mali pa je sam splezal na posteljo in po njej hodil,ko sem  to videla in šla proti njemu z opozorili,da ne sme hoditi po postelji ker lahko pade dol je bilo že prepozno,zgubil je ravnotežje padel najprej na zadnjico ob robu postelje s hrbtom pa se nagnil nazaj in padel s postelje na tla predno sem ga lahko ujela.Hitro sem ga prijela v naročje in mu dala na glavico mokro brisačo(čeprav nisem videla kje se je natanko vdaro,ko je zaspal sem ga malo božala po glavici in opazila buško na zadnjem delu glavice),jokati je nehal takoj,se umiril in nato zaspal.
Ima katera podobno izkušnjo ali bi morala narediti še kaj drugega,ga samo opazovati ali mogoče iti k zdravniku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Padel s postelje
5.5.2006 13:24:27   
karmy
če otrok takoj zajoka da je vse uredu, ampak če ne zajoka, postane potem problem... opazuj ga nekaj časa...če bo pretirano bil miren, potem ga kar k zdravniku odpelji

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2006 13:25:00   
muki1
Ja, imamo, pol RR sigurno.
Če bo bruhal, je to znak za pretres možganov. Daj mu piti, ko se zbudi, če bo tekočino zbruhal, pojdita k zdravniku, drugače pa po mojem ni panike. Malo ga pocrkljaj, kar pa se tiče bušk, je moja tudi vedno neka buška buškasta, pa je že 2 leti stara, hodi že dolgo, ampak vsak dan vsaj enkrat pade, teka kot mala kura zmešana user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2006 13:26:16   
srki
Mislim, da je dost že to, da ga opazuješ, saj iz tvojega opisa izhaja, da je najprej padel na ritko, šele potem se je udaril, tako da mislim, da mu hudega ne more bit. Verjamem, da si se prestrašila, ampak naj te potolažim s tem, da je moj nečak padel iz lojtrce za na pograd, direkt na hrbet, se udaril v glavo, ampak ni bilo hudega.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2006 21:28:22   
lelaval
Če je padel najprej na ritko in nato udaril z glavico, verjetno udarec ni bil tako močan. Ker pa se je udaril na zadnjo stran glavice (kjer so mali možgani), ga 48 ur opazuj - če bo bruhal, bil pretirano zaspan  ali padel v nezavest, pa pojdita takoj k zdravniku, ker je lahko utrpel pretres možganov.
Sicer pa se takšni padci v večini končajo brez poškodb ali česarkoli. Navadno se starši bolj prestrašimo kot pa otrok. Držim pesti, da bo vse vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 22:04:29   
KODA
Naš tastarejši je bil star 7 mesecev,ko je možu padel iz postelje,direkt na glavo.Nič ni bilo hudega,ena mala buška,pa ustrašil se je.Malo je pojokal,od šoka,ker ni pričakoval tega,a se je hitro potolažil.
Sem ga opazovala,pa ni bilo nič hudega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2006 11:42:37   
p&b
Zaenkrat je videti kot,da se ni zgodilo nič,še naprej je živahen.
Vseeno hvala,vsem ki ste mi pisale !

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2006 12:03:39   
dory
Evo se expert za padce na glavo...punce so ti ze opisale mozne reakcije  na katere moras biti pozorna...ce do teh ne pride, je otrok zivahen se naprej, nima videt nobenih sprememb, potem je vse ok...ti nasi mali so tolk trdozivi, da jim stezka pride kaj do zivega...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......