|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poroka-katastrofa
5.5.2006 12:01:46   
Anonimen
Čez en mesec se poročim. Vse bi bilo OK,če nebi šlo vse narobe.
1.) Moji in njegovi tastari se popolnoma nič ne razumejo, ljubosumni eden na drugega. Problem je v tem, da je sedaj moj bodoči mož celo potegnil s svojimi, ter z mano ne govori, ampak samo govori, kakšni so moji,.... Jaz se ne nagibam na nobeno stran, ampak počasi bo tudi meni zbilo vrh. Tudi moji so nekaj vredni. In tukaj nastane problem številka dva.
2.) Moj bodoči mož se je popolnoma spremenil. Ko je izvedel, da pričakujeva otroka, se je popolnoma ohladil do mene, seksala nisva od takrat, ko je izvedel, da sva noseča,user posted image   kljub temu, da mu je ginekologinja rekla , da ni problemov za seks. Govori mi, da sem tečna, da ga odvračam od sebe, že Štrnajst dni me ni niti poljubil. Pravi, da se otroka veseli
3.) Poroke ne morem odpovedati, saj je vse že pripravljeno vsaj tri mesece. Sedaj sem odkrila, da sem se za poroko v bistvu trudila samo jaz in moja mami, ki sva že pol leta v tem(rezervacija gostišča in ansambla, ter povsod je že dana akontacija, ki ni nizka). Moj je kupil le zaročne prstane, do prejšnega tedna pa nič drugega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poroka-katastrofa
5.5.2006 12:09:18   
bskrle
Kdo te je pa zaprosil? A SI TI NJEGA?user posted image
No sedaj pa zares:

Malo se pogovorita, zame so bili zadnji 3 tedni pred poroko najtežji, težji od porodov.
Vzemi kot preizkušnjo, verjamem, da je živčna vojna ...
Aja,pomaga le odklop, dan ali dva kje v planinah v miru. Privoščita si!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2006 12:24:44   
total
Oprost,ampak najprej se pogovori z svojim bodočim možem,preden narediš nasljedni korak,tole obnašanje kot si ga opisala za mene ni NORMALNO,premisli malo.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2006 12:27:32   
darjatimci
Tole pa diši po problemih in težavah in mislim,da ne gre samo za predporočno živčnost. Poskusita sama skupaj najti vajin skupni jezik, ostali, pa čeprav starši pa naj se nekam ...user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2006 12:36:27   
srki
Odkrit pogovor lahko reši vajine težave. Ti povej njemu, kaj te muči, on tebi. Glede staršev bi se verjetno tudi jaz sekirala, samo če bosta živela sama zase, potem bo to nekoliko lažje. Dovolj odrasli so, da bi imeli lahko "človeške" odnose, ne pa da so ljubosumni eden na drugega, verjetno za brezveze. Če eden ni pripravljen se poročit oz. mu ni do tega, potem bi jaz vse skupaj odpovedala. Tudi to sem že doživela (ne pri sebi), da se je poroka en teden prej odpovedala, pa je bilo tudi že vse dogovorjeno, od cvetja, večerje, ansambla,...Mogoče je tvoj partner še šokiran od nosečnosti, živčen zaradi poroke,ampak mislim, če bi se tebe in otroka zares želel, te ne bi "odrival" od sebe. Res se obnaša nezrelo. Ali pa ima druge težave oz. ga je strah poroke, posledice pa čutiš ti in otrok.

Jaz ti vsekakor želim, da bi se poročila karseda lepo, brez pomislekov in da bosta težave rešila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 12:39:17   
dulcinea
In ti se boš s tem človekom poročila? In živela z njim do konca svojih dni?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2006 12:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

In ti se boš s tem človekom poročila? In živela z njim do konca svojih dni?

To tudi mene zanima! user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2006 13:32:48   
muki1
Joj, nočem biti nesramna, ampak če ne gre za kakšno hudo predporočno živčnost, ki bo minila kot bi trenil, je ZDAJ še zadnji čas, da si premisliš. Poroka s takšnim tipom....bljak. Nočem te užaliti, ampak meni je 10 dni pred poroko umrl dedek, pa cele štale smo imeli okrog tega, je tudi mama ( je bil njen oče) želela, da poroko prestavimo ....... ampak vseeno je priprava minevala v enem čarobnem vzdušju, ki se ga kljub smrti v družini, zelo rada spomnim. Tako kot je pri vas, tako ne sme biti. Pa še noseča si, bi lahko bil malo bolj razumevajoč, ta tvoj bodoči.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2006 13:48:27   
tinaaja
Midva sva pred poroko samo se bolj povezana. Skupaj nacrtujeva, se odlocava, placujeva - kar hocem povedat SKUPAJ. Ker bova vendarle moz in zena in bova "eno"... Ne predstavljam si, da bi vse sama organizirala in da mojga ne bi zanimalo kaj dost.. Kar se sexa tice se zgodi, da moski dobi drugacen pogled na parkterko, da ga je strah, ... Skratka, ponekod je to normalno in se ni obremenjvat. Bolj me skrbi, da ni drugih neznosti - poljubi, morda objemi. Imela sem eno vezo, kjer nemu ni bilo do tega - in je preteklost. Ne predstavljam si biti z nekom, ki se ne dotakne z veseljem partnerja - meni je to osnova.
Poroka in otrok sta dve zadevi, ki naj bi partenrja povezali ne oddaljili in da se ne govori en z drugim. Se strnjam z ostalimi, da se pogovori. In bolj zdaj zgubiti nekaj denarja, kot pa iti cez locitev, ki stane se vec.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2006 13:51:23   
lory05
Kdaj pa naj bi bila ta poroka? Jaz mislim, da v takih primerih, tudi akontacije dobiš nazaj.

Aja, hočem povedati, da jaz se ne bi poročila s takim človekom. Če bi jaz takrat vedela, vse kar vem, zdaj , se tudi jaz ne bi.
Dokler bi se še dalo kaj preprečit, si zatiskaš oči in iščeš milijon izgovorov, kriva je poroka, pa nosečnost in še kaj bi se našlo, pa ni tako.
Razmisli, če tvoj dragi "podleže" že pri takih problemih, ki sploh niso problemi, ampak bi morali biti veselje, kaj šele bo, ko bo v življenju res kakšen problem, namesto da bi ti bil v oporo, boš morala sama držat vse gor. Si pripravljena?
Jaz ne bi. Raje sem sama in skrbim zase in za otroka, če bom morala skrbet še za velikega otroka.

Nočem te strašit, ampak tiste, ki smo s takimi poročene že dlje časa, vidimo zdaj več, oziroma vemo, kar takrat nismo, tako kot zdaj ti.
Jaz sem tudi mislila, da je moj živčen zaradi poroke, pa mame pa še nevemkaj.
Danes vem, da je vedno živčen, če je kaj, kar ni njegov običajen vsakdan. In jaz nimam več potrpljenja, volje, živcev in energije, da bi poleg vsega, kar mi nalaga življenje, kar naprej crtala še njega.
Včasih bi se rada tudi jaz počutila ženska in si želim, da bi imela ob sebi moškega, ki bi me poskušal razumeti, me tolažil, mi ponudil svojo ramo, da bi se počutila varno. Ne pa otroka, ki ga je potrebno kar naprej tolažit in pomirjat.
Ne da se mi več.

Razmisli, še je čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2006 14:19:43   
koala
Jaz bi se na tvojem mestu vsedla za mizo in temeljito pogovorila, kaj je pravzaprav narobe. Če se pa tu ne bi dalo, bi poroko vsaj prestavila. Ne morem si predstavljat, da se niti malo ne zanima za vajin dan, midva sva vse organizirala skupaj, še za rože sva bila skupaj, čeprav je rekel da prepusti to odločitev meni.

A so bili starši proti vezi, se poročata samo zato ker si noseča???

Želim, da se vse dobro izteče, pa javi se še kaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2006 15:31:16   
Nitka
Zdaj res nisi v nekih rožnatih časih (razen nosečnosti seveda). Veš, tudi jaz sem v bistvu mojo prejšnjo (zdaj sem srečno ločena in na novo zaročena) poroko sama organizirala in če sem želela vse imeti kot v pravljici, sem tudi morala to sama financirati. Tudi jaz sem bila pred poroko v dvomih tako kot ti zdaj in takrat bi morala sebe poslušat in si priznat, da človek ni zame. Seveda sva se tudi teden pred poroko tako skregala, da nisem vedela, če bo sploh rekel "ja". Po pol leta sva se odločila za otroka in takoj sem bila noseča. Veš kakšna je bila njegova reakcija? "Aja? A si prepričana? Pejt raj k zdravniku" - to je rekel in brez kančka veselja na ustnicah. Nosečnost je bila taka kot da ne bi želel otroka. Tudi s seksom je bilo pri 6 mesecih konec, ker bi po njegovem poškodovala otroka (haha...). Ko je bil otrok 2,5 leti star, sva se ločila.
Vse skupaj je gromozansko težko, vendar moraš vedno najprej sebe poslušat in lahko ti povem, da sem bila potem srečno ločena, zdaj pa sem spet srečno zaročena, pa še na user posted image  delamo.
Vedi, da za dežjem vedno pride sonce. Pomembno je samo to, kaj v času dežja počnemo, da nam je v času sonca drugače user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2006 19:35:58   
lelaval
Kot so ti že predhodnice svetovale - vsedita se in se pogovorita. Lahko je res bolj nervozen zaradi tvoje nosečnosti in poroke, a kot ti opisuješ, gre vse skupaj že v skrajnosti. Če nista za skupaj, pojdita raje narazen pred usodnim DA, sicer lahko preteče še veliko let pekla in kreganja, preden ugotovita, da nista za skupaj. Akontacija, ki bi jo zgubila sedaj ni vredna zgube večletnih čustev.
Vsekakor naredita tako, da bo prav za vaju in ne vajine starše.  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2006 4:33:41   
KODA
Temeljiit pogovor.
To se mi ne zdi normalno,da se tako obnaša do tebe....

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2006 7:13:39   
Marogica
Madona anonimna, pri vama se še začelo ni, pa imata že kup problemov. Kaj naj rečem? Nič kaj zavidljiva situacija.
1. To da se starši mladoporočencev ne razumejo sicer ni fajn, ne bi smelo vplivati na vajino srečo. Konec koncev se bosta VIDVA poročila in živela skupaj. Mogoče bi bilo v redu, da se probata doma čimbolj ogniti pogovorom, kjer so vpleteni obojni starši, da ne bo dodatnega razloga za motenje družinske idile in tvoj ali ti ne bosta mogla "potegniti" z nobenimi starši.
2. Eni moški pač tako delujejo, ker se v njihovi glavi dogaja marsikaj, ko ženska zanosi. To je lahko strah  je to pred odgovornostjo, strah pred poškodbo otročka, enim enostavno noseče ženske niso všeč, pa čeprav je to lastna parterkauser posted image . Ja, na žalost poznam sama takšen primer (dobri znanci).
3. Zakaj pa bi poroko odpovedala? Zaradi trenutne situacije doma? Če ne vidiš izhoda ali pozitivne rešitve, jo pa vseeno odpovej. Razlog za ne-odpoved ne bi smel biti, da je že vse pripravljeno. Pripravljeno že, mogoče, ne pa še plačano. Pa tudi poročaš se z namenom, da z tistim človekom ostaneš skupaj. Če pa si nesigurna v to, pa vseeno raje odpovej ali poroko samo odloži in se izgovori pred drugimi, da si zaradi nosečnosti prestavila poroko na kasneje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2006 17:12:55   
Anonimen
Veliko lažje se je zdaj usest & zmenit, pa tudi odpovedat poroko, če vidiš, da naprej ne gre več, kot pa potem ločit.
Če je že zdaj tako hudo, bi bila ločitev nočna mora na kvadrat (ali pa še na kakšno višjo potenco).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?