Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 5.5.2006 15:15:44
|
|
|
|
Anonimen
|
2007?!?!?
|
|
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 5.5.2006 15:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
BaguSka kje si ti zdaj?
|
|
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 5.5.2006 21:41:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ja ZARA je posnetke domov odnesla.. Je tam blizu Avtrije in bo to mastno prodala.. pol pa lahko DVD kar na kaksnem Petrolu kupis.. mi se bomo pa takrat ze soncili na Maldivih in mogoce se kaj posneli.. Ja "jodlbergerji" so se kr stepl zarad kvalitete...
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 6.5.2006 12:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja lahko bi blo bolš, če se Tjazy ne bi tok slinu po kamer, da ne govorim kok mu je pot dol tekel, pa še roke so se mu tresle. Bo mogel večkrat tole prakticirat, da se bo navadil in se posvetil izključno snemanju
|
|
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 6.5.2006 17:59:26
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Hja lahko bi blo bolš, če se Tjazy ne bi tok slinu po kamer, da ne govorim kok mu je pot dol tekel, pa še roke so se mu tresle. Bo mogel večkrat tole prakticirat, da se bo navadil in se posvetil izključno snemanju To je treba večkrat probat, da se navadiš in potem se ti zdi, kot da gledaš risanke
|
|
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 8.5.2006 15:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooo baguSka sorry! Dej prit sem s to posrano ritjo, da te očistim! Pa fajn pesti vmes drž, da ne bruhnem (mam zlo občutljiv želodček namreč)! Pol bomo pa pleničke gor dale, pa bo, ne?
|
|
|
|
RE: Za Sramezljivko, Tjazyja in ZARO 8.5.2006 15:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja dej preden prideš, mal pokuki v planico, da se ni že kaj zaredilo v njej, ker če se je, naj to kar Tjazy poštima, k ma že prakso z plenicami, kakci in bruhki. Ok?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?