pravljica
|
hvala ezi, smo si pomagali s tem v glaven, mi smo šli že preverit stvar in smo bili tudi zadovoljni...da še sama napišem kakšno info.: - vstopnina je 3 eure in za odrasle 4 - v samem "zoo" je tudi wc, s tem, da včeraj ni bilo papirja, ni bilo mila in za roke je bila nastavljena brisača iz blaga, ki je bila že kar umazana (ker imamo vedno zraven robčke, me je motilo samo to, da ni bilo mila, ki bi prišel kar prav, glede na to, da so imeli otroci vse roke prelizane ) - indijanska vas je tudi znotraj ograje zoo, vendar je bila kar v slabem stanju, verjetno se bo to zdaj, ko bo lepše vreme še uredilo - prav tako je znotraj ograje nekaj igral in klopi ob poteh - največji užitek je bil hranjenje živali (merica briketov, ki jih lahko tam kupiš, pride 1 euro)...mi smo šli kar 3x okoli parka - večkrat smo srečali opico pri kateri smo bili kar previdni, saj je ravno ob našem prihodu do krvi napadla mlajšo deklico, ki se je seveda kar precej prestrašila, starši pa tudi (predvidevam, da se ji je preveč približala ravno v času, ko se je opica mastila s sladoledom, ta jo je potem z vsemi 4 napadla in jo ugriznila v zapestje, dobro, da je imela dolge rokave in je na koncu obvisela z zobmi v blagu, tako da POZOR) - zunaj sem pričakovala res igrala, podobna mariborskim, pa jih ni bilo - na voljo je eno leseno plezalo, manjši peskovnik z mini toboganom in lepa travnata površina, to pa je bilo vse - aja, razen gokardov, imitacije padala in trampolinov - tu pa pride vsaka uporaba 1 euro (ni drago, ampak se kar hitro nabere ) ...na splošno nam je bilo všeč in se bomo še vrnili, saj nimamo daleč (50 km iz maribora), tako da - hvala frutka