|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ VSE SE NE NAREDI!!!
4.5.2006 15:12:18   
DORI
Danes sem šla med službo domov, da sva lahko user posted image . O se bliža in drugače nama ne bi ratalo. Dobro, da je on fraj, da sva uspela.

Lep dan!!user posted image

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!!
4.5.2006 15:22:42   
lana38
DORI!
Midva lepo vsak drugi ali pa vsak dan user posted image . Saj semenčice preživijo do 72 ur, tako da počakajo na jajčece in se tudi oplodi. Ni treba tako divjati še med službo. Tudi lepo počasi vama lahko rata. Vidva samo uživajta drug z drugim pa bo.
LP

lana38

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2006 15:41:28   
tinkamiška
Doriuser posted image zdej si me spomnila, da sva midva tudi tako delala, samo, da sem bla jst fraj, pa je moj možek hodil iz službeuser posted image Jah, kaj češ, ko je rekla G da je O sem letela domov in možek iz službe in hitrouser posted image Na začetku je blo mal čudno, pol nama je blo pa že prav smešno in zabavnouser posted image

No, upam, da se bo prijelo in da boš kmalu povedala ouser posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2006 19:36:57   
PBJ
user posted image user posted image user posted image user posted image To me spominja na en film, ko se  je en par trudil za user posted image
Midva v "tistih dneh" nisva imela take prilike. On je še ponavadi delal popoldne jaz pa dopoldne in se čez dan nisva videla.
Pa smo bili bolj pridni zjutraj in ponočiuser posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2006 7:34:49   
DORI
Pusti, pusti, eno je teorija, vprašanje pa je kaj možički ušpičijo v praksi. Ti povem, da je bilo prav zabavno.

Lep dan!

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 9:00:53   
Nitka
Hmmm... tega še nismo probali, ampak zabavno pa mora bit (verjetno si časovno malo omejen user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2006 11:25:35   
DORI
Čas, ja: pol ure mi je plačala firma (čas za malico) ostalo pa sem častila jazuser posted image user posted image user posted image

Čas ne čaka nikogar.
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2006 22:43:16   
Maj78
Zanimiv pristop !!
Bomo probali!

LP

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Alja in ....?
mi_2

Ime za bratca

Alex (30%)

Luka (38%)

nič od naštetega (32%)

Število vseh glasov: 255

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!