Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 4.5.2006 15:22:42
|
|
|
|
lana38
|
DORI! Midva lepo vsak drugi ali pa vsak dan . Saj semenčice preživijo do 72 ur, tako da počakajo na jajčece in se tudi oplodi. Ni treba tako divjati še med službo. Tudi lepo počasi vama lahko rata. Vidva samo uživajta drug z drugim pa bo. LP
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 4.5.2006 15:41:28
|
|
|
|
tinkamiška
|
Dori zdej si me spomnila, da sva midva tudi tako delala, samo, da sem bla jst fraj, pa je moj možek hodil iz službe Jah, kaj češ, ko je rekla G da je O sem letela domov in možek iz službe in hitro Na začetku je blo mal čudno, pol nama je blo pa že prav smešno in zabavno No, upam, da se bo prijelo in da boš kmalu povedala o Tinka
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 4.5.2006 19:36:57
|
|
|
|
PBJ
|
To me spominja na en film, ko se je en par trudil za Midva v "tistih dneh" nisva imela take prilike. On je še ponavadi delal popoldne jaz pa dopoldne in se čez dan nisva videla. Pa smo bili bolj pridni zjutraj in ponoči
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 5.5.2006 7:34:49
|
|
|
|
DORI
|
Pusti, pusti, eno je teorija, vprašanje pa je kaj možički ušpičijo v praksi. Ti povem, da je bilo prav zabavno. Lep dan!
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 5.5.2006 9:00:53
|
|
|
|
Nitka
|
Hmmm... tega še nismo probali, ampak zabavno pa mora bit (verjetno si časovno malo omejen
|
|
RE: KAJ VSE SE NE NAREDI!!! 5.5.2006 11:25:35
|
|
|
|
DORI
|
Čas, ja: pol ure mi je plačala firma (čas za malico) ostalo pa sem častila jaz
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Alja in ....?mi_2Ime za bratcaAlex (
30%)
Luka (
38%)
nič od naštetega (
32%)
Število vseh glasov: 255Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!