Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 14:46:32
|
|
|
|
katarina j.
|
Ali se vam to zdi logično: prijavila sem svojega že pozimi v vrtec, ko je bil star 5 m. Začel naj bi z julijem, ko meni poteče porodniška. Zdaj pa izvem, da takrat ga definitivno ne vzamejo, ker se poleti pa res ne jemlje otrok v vrtec, češ za 2 meseca pa ne bomo držali prostega mesta celo leto!!!! Kakšna fora je pa to, a so vsi otroci rojeni tako, da grejo sep. v vrtec al kaj. Kaj naj rečem v službi, da polet pa ne morem prit, ker se septembra delajo skupine v vrtcu, al kaj??! A KDO TO RAZUME?
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 15:34:42
|
|
|
|
lenika
|
Meni to tudi ni najbolj jasno, ampak septembra se formirajo skupine. Žel si boš morala do septembra poiskat privat varstvo, razen če najdeš kakšen vrtec, kjer je dovolj prostora oziroma imajo celo pomanjkanje otrok in bi ga z veseljem vzeli.
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 18:53:44
|
|
|
|
tascha
|
Ja tudi pri nas je bilo tako. Pa smo najdli privat varuško, ki zraven merka še nekaj otročkov in naš Timi ni imel nobene krize, se je kuj vklopil in jest sem šla brez problemov v službo. Zdej bi ga sicer lahko vpisali za jeseni v vrtec, a smo se odločili, da bo še kar tam ostal. če ti je vseeno v kateri vrtec v Lj bi ga dala, ga prijavi v več vrtcev nekaj mesecev preden greš delat in nekje boš upam da, že dobila prostor.
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 19:59:21
|
|
|
|
viv_
|
julija in avgusta so v vrtcih povsem razformirane skupine, ker je otrok manj, tako da je uvajanje skoraj nemogoče. Pri nas lani v teh dveh mesecih sploh niso bili v svojem vrtcu.
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 20:25:51
|
|
|
|
bskrle
|
Me pa zelo čudi, da ti tega niso v vrtcu povedali. Mogoče bi se v kakšnem vrtcu (zasebnem ali s koncesijo) dalo kaj zmenit, z običajnim pa verjetno ne. Ža je taka realnost v družbi, ki je "prijazna otrokom".
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 20:33:12
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz se čudim, da ti ob rezervaciji mesta v vrtcu tega niso omenili. Poskusi se sklicevat na to. Pa v drugih vrtcih se še pozanimaj - morda kje le vzamejo, saj je poleti manj otrok v vrtcu in skupine združijo.
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 4.5.2006 20:42:15
|
|
|
|
Andra
|
Mislim, da je skoraj brezupno, saj sem imela še jaz v začetku aprila ogromno težav in sem imela malo vpisano skoraj leto dni (od lanskega maja). Žal res niso vsi otroci tako rojeni, da gredo lahko septembra v vrtec. Na tem področju bi se moralo marsikaj spremenit, ker iskanje varstva postane prava mora. Najbolj enostavno je reči, da naj si poiščemo privat varstvo. Mi smo ga bili primorani poiskati, a se ni obneslo. Mala je jokala cele dneve in to tri tedne skupaj. Nobena stvar jo ni potolažila, noro. Po čudežu so nas sprejeli v vrtec in od prvega dneva ni bilo nobenega problema. Zjutraj ne joka, tam rada je, spi in se igra. Ko pridem po njo, je vedno dobre volje. No pa sem že malo zašla iz prvotne teme....
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 5.5.2006 21:43:44
|
|
|
|
Alina_alin
|
Tudi mi potrebujemo od junija varstvo in so mi spomladi, ko sem se zanimala (MB) povedali, da poleti ne vzamejo novih. Zato, ker so dopusti, in je manj vzgojiteljic in se skupine na novo oblikujejo, in otrok bi se navajali na vrtec, hkrati menjeval vzgojiteljice, kar je preveč za otroka. Pa zaradi dopustov je manj skupin, manj vzgojiteljic. So mi rekli šele septrembra.
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 7.5.2006 12:46:32
|
|
|
|
katarina j.
|
hvala da ste me malo pomirile, ja saj vem......... pač ...........že iščemo drugo rešitev. Ne vem kaj naredijo tiste mamice, ki nimajo babic ali pa 80.000 na mesec za privat varstvo!!!!
|
|
|
|
RE: poleti ne more začeti z vrtcem???? 7.5.2006 15:13:40
|
|
|
|
zoya24
|
Pri nas v Domžalah vpisujejo otroke s 1. julijem in 1. septembrom. No naš Žiga gre s 1. oziroma 3. julijem v vrtec. Očitno ni vsepovsod enako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?