Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 15:29:04
|
|
|
|
dory
|
evo jest se kr pr zivljenju...ceprav me tkooo boli glava...za ****...pojedla sem pa do zej: z: banana+kava z mlekom k: malo grozdja zele si grem pa spet eno sadje nardit
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 15:49:29
|
|
|
|
Želvica
|
Moj jedilnik danes: Z: banana K: jabolko + pozna kavica V: sveže stisnjen pomarančni sok lp
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 16:11:29
|
|
|
|
Micy
|
Hoj. Umiram od lakoteeeeeeeeeeeeee. Lačnaaaaaaaaaaaaaaa. Help, Help, Help. A veste kok se jest mučim, kuham za druge sama pa hujšam.
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 16:28:16
|
|
|
|
Urša
|
Punce, jst sm se začela trest. Sem se ustrašla in si hit eno solato nardila, zdej pa suhe hruške&jabolka žvečim. Zgleda, da se ne bom mogla čist striktno držat sadnih dnevov, če ne zarad druzga, ker še dojim. Vsekakor, če danes zdržimo, bomo še naprej! To je prva preizkušnja. Veliko vode piiiiiiiiiiiiiit! LP
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 16:30:33
|
|
|
|
al1*
|
Jaz sem za zajtrk eno jabolko, za malico malo oreškov, za kosilo poln krožnik dušene zelenjave: por, šampinjoni, korenček, bučke. Imam pa še hruške in jabolka.
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 17:01:16
|
|
|
|
dory
|
evo jst sem sla po sadju mal trimckat, nazaj prsla se prej k sem sla ...mal sem se tresla...molila glavo v hladilnik in se komaj zadrzala...nakar sem popila deci toplega mleka...a sem nardila hud prekrsek? kriza je tole sadje
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 17:14:20
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Pozdravljene! Cel dan že na sadju pa mi neumnosti hodijo po glavi in sicer;ali lahko jemo arašide ampak une neslane?Se mi zdi da sem to že nekje zasledila ampak nimam pojma kje!
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 17:42:25
|
|
|
|
CosmoGirl
|
emmm jst morm pa neki priznat... dons k sm šla na solato, je bil zravn še kruh... sicer ga nism velik... sam pol, še tolk ne... ampak jst mam toooooook slabo vest...
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 18:06:17
|
|
|
|
tinatona
|
Joj punce jaz bi se pa kar . Sem do prejle zdrazala lepo samo ob sadju. Zjutraj sem pojedla banano in kavo spila; pol sem pojedla zamalico eno jabolko, za kosilo dve hruski... Pol sem pa prejle malemu za jest dala... in mu je ostalo dve zlicki špagetov (sicer moja najljubša hrana) in jaz smotka navali narod. K sreci je danes pridno jedel; ampak kaj pa če ne bi ... Sem tko jezna sama nase, pa tko dobr mi je šlo. No zdej bom šla pa dans spat brez večerje oz. bom pojedla namesto skodelice jagod samo dve. LP Tina
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 18:39:12
|
|
|
|
petarda
|
Kokr smo začele, še en mesec ne bomo zdržale . Jaz sem si v solato dala še malo koruze. No, upam, da nas tiste, ki ste ful zagnane mal okregate....
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 18:40:48
|
|
|
|
amy26
|
pri meni je bila včeraj skos lakota danes zaenkrat je pa kar za zdržat, edino v četrto nadstropje sem pa komaj prilezla sem se počutila ful švoh, ampak zdej je vse spet ok ker sem mal prej zmazala banano .
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 19:11:04
|
|
|
|
Teni_
|
Evo, jaz kregam vse grešnice. Tako res ne bomo prišli nikamor, oz. bosta na koncu še samo dve vztrajni. Ne gre to tako. Saj mei tudi kruli in bom ravno umrla od lakote, ampak če se hujša, se hujša. Sit bolj težko hujšaš.
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 19:17:07
|
|
|
|
petarda
|
Hvala Mojca za spodbudo .
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 19:19:01
|
|
|
|
Tejči
|
No, no mojcaH ne se tak kregat, saj niso bili hudi prekrški Jaz sem jedla danes samo 3 krat in sicer: Z: jabolko K: naribana kumarica in banana za povrh V: bananin shake (namesto z mlekom, z vodo) Sploh mi ni sile danes, je prav fajn In sem med tistimi, ki še do danes niso grešile Celo na steper sem se danes spravla, ampak sem po treh minutah skoraj po štirih šla do kuhinje..pol sem pa šla še enkrat gor za 2 minuti..ista kriza..ampak saj bo, vsak dan dlje in bo-počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 19:27:06
|
|
|
|
ameli
|
LAČNA (pa še galava me boli )! Mi je pa v veliko veselje, da sem izgubila že več kot 1 kg in tako prebila magičnih 60 . Tako, sedaj pa malo telovadbe (najbolje bi blo malo , pa mojega ni doma)
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 19:51:39
|
|
|
|
Teni_
|
Prekršek je prekršek, mali ali velik. Prekršek je.
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 20:02:33
|
|
|
|
bobek05
|
No, jaz pa sem danes bolj malo jedla, ker sem kar pozabla na hrano (preveč dela z malim), sem pa na žalost pozabila tudi vodo pit... Jo, bom še zdaj nekaj, ampak 2 l zdaj na enkrat ne morem v sebe vlit...
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 20:55:12
|
|
|
|
Micy
|
Punce sej bomo zmagale, uspelo nam bo. Sm pisala da se bom šele v ponedeljek vagala, dreka poka nism zdržala in sm stopla na vago, in sem full zadovolna, 5kg manj, verjetno je to šla voda z mene, upam da bo šlo še tko naprej. Sem pa do zdaj še brez prekrška. Upam da mi uspe zdržat do konca z vami. Jupi jutri pa navali narode na sir al pa meso al pa jajčka ki jih obožujem. A jajčka pečena pa kos kruha lahko jem jutri za kosilo. Pa solatko.
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 21:24:41
|
|
|
|
bonika
|
Z: 2 banani K: solata V: nič ves dan veliko vode
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 21:27:38
|
|
|
|
tejčica
|
Punce, tudi meni ropota v želodcu da je noro! Da se zamotim sem šla za pol urce na kolo in pregonila 18 km. Sedaj mi na kraj pameti ne pade, da bi šla kaj jest. Pa še glava me je nehala bolet.
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 21:30:56
|
|
|
|
tejčica
|
Micy, ja, pri kosilu jutri lahko pojemo tudi košček polnozrnatega kruha, se ga pa jaz poskušam čim bolj izogibat. Pri večerji pa ni dovoljen.
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 22:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva z mojim se jutri pridruživa vztrajnim. Prej ni šlo - sva bila na počitnicah v hotelu... Jutri pa je mesni dan in sva čakala, da začnemo z istim dnem. Komaj čakam, da spet začnem.
|
|
|
|
RE: Vztrajne, 4. dan - sadje 4.5.2006 22:42:34
|
|
|
|
Teni_
|
Skutica, sem te že pogešala. Me veseli, da si se oglasila.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?