|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vztrajne, 4. dan - sadje
4.5.2006 15:29:04   
dory
evo jest se kr pr zivljenju...ceprav me tkooo boli glava...za ****...pojedla sem pa do zej:

z: banana+kava z mlekom
k: malo grozdja

zele si grem pa spet eno sadje nardituser posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.5.2006 15:49:29   
Želvica
Moj jedilnik danes:

Z: banana  
K: jabolko + pozna kavica
V: sveže stisnjen pomarančni sok

lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.5.2006 16:11:29   
Micy
Hoj.

Umiram od lakoteeeeeeeeeeeeee. Lačnaaaaaaaaaaaaaaa. Help, Help, Help.
A veste kok se jest mučim, kuham za druge sama pa hujšam.

Love is in di er.

(odgovor članu Želvica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.5.2006 16:28:16   
Urša
Punce, jst sm se začela trest. user posted image  Sem se ustrašla in si hit eno solato nardila, zdej pa suhe hruške&jabolka žvečim. Zgleda, da se ne bom mogla čist striktno držat sadnih dnevov, če ne zarad druzga, ker še dojim. Vsekakor, če danes zdržimo, bomo še naprej! To je prva preizkušnja.user posted image

Veliko vode piiiiiiiiiiiiiit!user posted image

LP

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.5.2006 16:30:33   
al1*
Jaz sem za zajtrk eno jabolko, za malico malo oreškov, za kosilo poln krožnik dušene zelenjave: por, šampinjoni, korenček, bučke. Imam pa še hruške in jabolka.

lp

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2006 17:01:16   
dory
evo jst sem sla po sadju mal trimckat, nazaj prsla se prej k sem slauser posted image ...mal sem se tresla...molila glavo v hladilnik in se komaj zadrzala...nakar sem popila deci toplega mleka...a sem nardila hud prekrsek?

kriza je tole sadjeuser posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.5.2006 17:14:20   
tinadvojčica
Pozdravljene!
Cel dan že na sadju pa mi neumnosti hodijo po glavi in sicer;ali lahko jemo arašide ampak une neslane?Se mi zdi da sem to že nekje zasledila ampak nimam pojma kje!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.5.2006 17:42:25   
CosmoGirl
emmm jst morm pa neki priznat... user posted image user posted image dons k sm šla na solato, je bil zravn še kruh... sicer ga nism velik... sam pol, še tolk ne... ampak jst mam toooooook slabo vest... user posted image user posted image

(odgovor članu tinadvojčica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.5.2006 18:06:17   
tinatona
Joj punce jaz bi se pa kar user posted image . Sem do prejle zdrazala lepo samo ob sadju. Zjutraj sem pojedla banano in kavo spila; pol sem pojedla zamalico eno jabolko, za kosilo dve hruski... Pol sem pa prejle malemu za jest dala... in mu je ostalo dve zlicki špagetov (sicer moja najljubša hrana) in jaz smotka navali narod. K sreci je danes pridno jedel; ampak kaj pa če ne bi user posted image ...

Sem tko jezna sama nase, pa tko dobr mi je šlo.

No zdej bom šla pa dans spat brez večerje oz. bom pojedla namesto skodelice jagod samo dve.

LP user posted image   Tina

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.5.2006 18:39:12   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Kokr smo začele, še en mesec ne bomo zdržale user posted image user posted image . Jaz sem si v solato dala še malo koruze.user posted image

No, upam, da nas tiste, ki ste ful zagnane mal okregate....

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.5.2006 18:40:48   
amy26
pri meni je bila včeraj skos lakota danes zaenkrat je pa kar za zdržat, edino v četrto nadstropje sem pa komaj prilezla sem se počutila ful švoh, ampak zdej je vse spet ok ker sem mal prej zmazala banano user posted image .

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.5.2006 19:11:04   
Teni_
Evo, jaz kregam vse grešnice. Tako res ne bomo prišli nikamor, oz. bosta na koncu še samo dve vztrajni. Ne gre to tako. Saj mei tudi kruli in bom ravno umrla od lakote, ampak če se hujša, se hujša. Sit bolj težko hujšaš.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.5.2006 19:17:07   
petarda
Hvala Mojca za spodbudo user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.5.2006 19:19:01   
Tejči
No, no mojcaH ne se tak kregat, saj niso bili hudi prekrškiuser posted image

Jaz sem jedla danes samo 3 krat in sicer:
Z: jabolko
K: naribana kumarica in banana za povrh
V: bananin shake (namesto z mlekom, z vodo)

Sploh mi ni sile danes, je prav fajnuser posted image  In sem med tistimi, ki še do danes niso grešileuser posted image  Celo na steper sem se danes spravla, ampak sem po treh minutah skoraj po štirih šla do kuhinje..pol sem pa šla še enkrat gor za 2 minuti..ista kriza..ampak saj bo, vsak dan dlje in bo-počasi se daleč prideuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.5.2006 19:27:06   
ameli
LAČNAuser posted image user posted image user posted image  (pa še galava me boliuser posted image )! Mi je pa v veliko veselje, da sem izgubila že več kot 1 kg in tako prebila magičnih 60 user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tako, sedaj pa malo telovadbe (najbolje bi blo malouser posted image , pa mojega ni doma)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.5.2006 19:51:39   
Teni_
Prekršek je prekršek, mali ali velik. Prekršek je.user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.5.2006 20:02:33   
bobek05
No, jaz pa sem danes bolj malo jedla, ker sem kar pozabla na hrano (preveč dela z malim), sem pa na žalost pozabila tudi vodo pit... user posted image  Jo, bom še zdaj nekaj, ampak 2 l zdaj na enkrat ne morem v sebe vlit...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.5.2006 20:55:12   
Micy
 Punce sej bomo zmagale, uspelo nam bo. Sm pisala da se bom šele v ponedeljek vagala, dreka poka nism zdržala in sm stopla na vago, in sem full zadovolna, 5kg manj, verjetno je to šla voda z mene, upam da bo šlo še tko naprej.

Sem pa do zdaj še brez prekrška.
Upam da mi uspe zdržat do konca z vami.
Jupi jutri pa navali narode na sir al pa meso al pa jajčka ki jih obožujem.
A jajčka pečena pa kos kruha lahko jem jutri za kosilo. Pa solatko.

Love is in di er.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.5.2006 21:24:41   
bonika
Z: 2 banani
K: solata
V: nič

ves dan veliko vode

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.5.2006 21:27:38   
tejčica
Punce, tudi meni ropota v želodcu da je noro! Da se zamotim sem šla za pol urce na kolo in pregonila 18 km. Sedaj mi na kraj pameti ne pade, da bi šla kaj jest. Pa še glava me je nehala bolet.user posted image  

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.5.2006 21:30:56   
tejčica
Micy, ja, pri kosilu jutri lahko pojemo tudi košček polnozrnatega kruha, se ga pa jaz poskušam čim bolj izogibat. Pri večerji pa ni dovoljen.

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.5.2006 22:37:45   
Anonimen
Midva z mojim se jutri pridruživa vztrajnim. Prej ni šlo - sva bila na počitnicah v hotelu...

Jutri pa je mesni dan in sva čakala, da začnemo z istim dnem. Komaj čakam, da spet začnem.

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
4.5.2006 22:42:34   
Teni_
Skutica, sem te že pogešala. Me veseli, da si se oglasila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?