Gina
|
Pa saj ni fora, da te ne bi razumela.... jaz imam zelo podobno ex taščo. Jasno da čeprav je ex, je še vedno babica mojim otrokom. IN ja, peljem jih tja. Ne kar naprej. Takrat, ko se zmenimo. In ne, nikoli v življenju še ni pokazala nobenega interesa, da bi jih naj tja peljala ali prosila za to. Kliče ju na njun mobi samo 2x na leto, ali še toliko ne, pa kar precej stran stanuje, ju ne vidi vsak dan.... Ampak v resnici ima mala dva rada in ju streže spred in zad, ko sta tam...tako da njima res ni hudega. Moj oče nima nobenega smisla za otroke, pa je moje otroke čuval 1x v življenju. Je rekel, da zdaj pa 5 let noče več nikogar čuvat (v bistvu ni čuval on, ampak njegova žena). Ampak pridemo tja, seveda, pa še to je užaljen, če nas ni cel mesec. Ko smo tam, mu gremo pa na živce, bi nas po pol ure poslal domov. A zdaj naj pa otrokom še tega dedka odvzamem? Njim je tudi tam fajn, ker ima hišo, pa letajo okrog, mali se vozi z njegovim vozičkom....saj ni, da otrok ne bi imel rad, samo resnično ima nek čuden smisel za izkazovanje ljubezni, ki ga mi ne razumemo dobro.... Veš, moja babica je bila tudi čudaška, ni marala moje mami. Ampak meni, kot njeni vnučki, je bilo fajn pri njej. Z mano je ravnala drugače, kot z mojo mami in očetom. Pa še tako se mi vedno zdi, da sem bila samo pri maminih starših večinoma na obisku, pri tej babici, od očeta mami, sem bila fuuul manj. Meni je kar malo škoda.... Kako je pri vas, pa vendarle ti najbolje sama veš. Če bo otrokom pri tistih starih starših fajn, jih daj tja, če jim pa ne bo, pa jih ne dat. Čist simpl. Nekaj delat na silo samo zaradi lepega videza, pa iti preko sebe, je pa brez veze. Če čutiš, da sta tast in tašča nesramna, jima mirno povej, kar ti misliš. Ne zadržuj tega v sebi. (A misliš da jaz svojemu očetu pa ex tašči ne povem, če mi kaj ni všeč?) Saj je logično, da te ljudje lahko spoštujejo samo če te cenijo. Če pa se jih bojiš, pa tega ne moreš doseči, niti če se zadržuješ. lp
|