Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tale m mi kravžla živčke!!! 3.5.2006 10:48:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, ta mesec sem dobila cel teden prezgodaj in (včeraj) jo je blo samo za vzorec, joški me bolijo za znoret, lačna kar naprej, pa ne vem kaj je zdaj to! Mal čekiram tu okol, da naj bi bila vgnezditvena, samo tega občutka pa ni od nikoder...živčki me dajejo, ker se mi to ni še nikol zgodilo oz. da bi jo dobila en teden prej???Ne, to pa še nikol, ta moja je raje vedno zamujala po cel mesec, kot da bi bila točna kot švicarska urica... Kaj pravte bejbe???naj kar še mal čakam do datuma al kako? Lep sončen dan še naprej Vam želim, pa čim več srečk in čim več ... Nati
|
|
|
|
RE: Tale m mi kravžla živčke!!! 3.5.2006 12:16:31
|
|
|
|
LUNA06
|
Oj! Joj tako rada bi ti pomagala, pa ne znam. Lahko ti samo povem, da sem zdaj očitno res , nisem pa iemla nikakršne krvavitve, lačna pa sem res nonstop. Kaj pa če narediš test?
|
|
|
|
RE: Tale m mi kravžla živčke!!! 3.5.2006 12:30:35
|
|
|
|
Maj78
|
Jaz sem imela podobne simptome kot Nati a sem potem naredila test in je bil negativen in očitno je bila tista psiha tako močna da je vse to sprožila, vse te simptome. Joj danes jo pričakujem in upam da je ne bo!!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?