|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.5.2006 16:55:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vgnezditvena krvavitev
2.5.2006 19:08:14   
nelly
Jaz mislim, da je ta vgnezditvena krvavitev samo en dan in krvi je tudi čisto malo.Tako, da je verjetno bolj kot pa ne podobno kakšnemu malo bolj močnemu izcedku. Jaz te krvavitve nisem imela, predvidevam pa da je tako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 7:34:08   
balaena
jaz sem jo imela priblizno takrat, ko naj bi dobila M. mislim, da prav na tisti dan. takrat sem tudi test delala (pred tem). je bilo pa zelo zelo malo in take rjave barve, ne rdece kot M. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 7:40:54   
KODA
Ko sem taprvič zanosila,se mi je nakazala,kot roza izcedek,ki je trajal,samo eno dopoldne...
Tadrugič,pa nisem opazila...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 12:44:21   
Maj78
Joj kakšna nevednica sem kdaj pa naj bi prišlo do vgnezditvene krvavitve in posledica česa je?user posted image

Ker jaz danes pričakujem user posted image  in sem včeraj dobila samo rjvakast- roza izcedek ki pa ga danes ni več, zato me zanima.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 13:57:40   
balaena
Maj78: nekatere imajo vgnezditveno krvavitev, pri meni je bila taka kot ti opisuješ, v začetku nosečnosti. meni je sicer malo čudno, ker jo dobiš pribl. dva tedna po zanositvi (ko naj bi dobil M), ampak tako je. ti pa kar test nosečnosti naredi!

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2006 22:10:09   
Maj78
Sem ga naredila včeraj pa je bil negativen, ga bom jutri zjutraj ponovila ker M še ni in upam da bo pokazal user posted image user posted image  in da ne bom spet full žalostna.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!