|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vožnja v avtomobilu
2.5.2006 13:42:32   
Timica
Halo
Naša pupa (10 mesecev) nima rada vožnje v avtomobilu. Tako da vedno, ko se kam odpravljamo, gremo tik preden je zaspana, da zaspi. Če ne zaspi v avtomobilu, pa samo nekaj sitnari in joka, ali celo kriči, da moramo ustavit, da jo malo potolažimo. Tudi zamotit, je ne moremo za dolgo (pogovarjanje z njo, igračke,..) Vozimo se itak samo na krajše relacije. Mi lahko svetujete, kako bi otroku naredili vožnjo prijetno?
Čez mesec in pol gremo v Makarsko in me je kar groza. Vozili se bomo ponoči, da bo večino poti spala.  Če imate kakšen nasvet glede vožnje, bi bila zelo vesela.

čao - bau
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vožnja v avtomobilu
2.5.2006 13:53:23   
ona
Take probleme je imela kolegica in potem je prižgala lučko na stropu zadaj in je mali prav užival v vožnji,samo,da je bila lučka odprta!
Saj čez dan že gre,ponoči pa malo moti vozits to prižgano lučko!
Vem pa,da je za vas vožnja pravi napor namesto užitek,a več ti ne ,orem pomagat!
Upaj,da se bo počasi navadila na vožnjo!,
Če ne se pa ti usedi zadaj z njo in jo zabavaj,drugega ne vem!user posted image

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2006 15:13:52   
Anonimen
Kaj pa če greš ti na vlak do Splita, mož pa z avtom? Med sezono vozi malo hitrejši vlak, nov, lep, klimatiziran, z velikim & lepim WC-jem. Na vlaku se lahko sprehajaš, igraš, hraniš svojo pupo.

Mislim, da od Zagreba do Splita porabi ca. 6 ur, to je nekaj takega kot po stari cesti z avtom.

(odgovor članu Timica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2006 21:03:02   
lelaval
Moja bo stara 11 mesecev in že skoraj mesec sitnari, in se zvija, ko jo dam v sedež. Ampak med vožnjo potem ni težav.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 21:22:09   
sezam
Pri nas je tud ratal problem se vozit. Posebno če je tema ali pa če sije sonce. Če pa je oblačno pa ni problema. Ali da je utrujena, da zaspi. Upam da bo kmalu minilo to obdobje. Enkrat je že imela obdobje, ko se ni hotela vozit - ko smo jo prestavili iz lupince v avtosedež. Pa je minilo. Zdej pa spet. user posted image

Aja stara je pa 14 M.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 13:27:32   
bobek05
Timica pri nas je isto. Star je 10,5 m in imamo avtosedež celo na sredini, tako da lepo vidi naravnost ven, ampak če ne spi je celo pot tečen. Še do mesta (5-10 min vožnje) včasih tak zatečnari, da je za znoret, ima pa dneve, ko je čist OK. Jaz sklepam, da ne mara avtosedeža iz istega razloga kot ne mara več vozička. Sedaj že dirka po vseh 4 in se dviguje na noge, raziskuje okolico, vse ga zanima in sedenje v vozičku ali avtosedežu, kjer se ne more gibat in raziskovat mu je dolgočasno, pa zato tečnari.. No, vsaj misliva je zato Anej takšen.

Tega ne moreva spremenit. Upam pa, da bo to obdobje hitro minilo... user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2006 12:07:42   
Alina_alin
Tudi mi imamo pupo, ki se ne vozi rada. Razen ko spi. Ni se hotela niti v jajčki, niti sedaj v sedežu. Redko kdaj ji paše (ne joka) in da se jo da zamotit. Ji vrtim CD z otroškimi pesmimi pa malo pomaga, še bolj pa CD s pravljicami. Torej besedilo ji je bolj všeč kot pesmice. Drugače ti ne vem pomagat, ker smo mi na čisto istem  - isto kot pravi bobek - sploh sedaj, ko plazi in stoji ob opori - noče niti v vozeka (razen, ko spi), kljub temu, da je bil prej zakon.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.