|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kopanje
2.5.2006 10:22:58   
Anonimen
Kaj bi se šle na mojemu mestu kopat v toplice?Noseča sem 8t.  ma sploh ne vem ali naj se grem ali ne ko vsi tako odsvetujejo......

Mi bi šli pa tako radi se kopat že zaradi malčka ki bo eno leto star. Kaj naj jaz samo gledam ali naj se kopam user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kopanje
2.5.2006 10:47:55   
Lara28
Jaz sem hodila redno vsak teden na kopanje celo nosečnost nekje od 3 meseca pa do dva tedna nazaj. PDP imam konec maja. Meni je ful pasalo in sem se krasno razgibala. Res da sem pazila in si TAKOJ ko sem prišla iz bazena preoblačila kopalke, pa preventivno kak probiotični jogurt pojedla tisti dan.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.5.2006 10:52:00   
šnucika
Jaz sem celo nosečnost plavala,ker to itak počnem že celo življenje,pa še poklicno sem bila skoz na bazenu....
Nabavi si tampone Senta za plavanje,ker so impregnirani z vazelinom in če nisi nagnjena k vnetjem in glivicam,potem ni ovir za kopanje med nosečnostjo!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.5.2006 11:50:58   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ko vsi tako odsvetujejo......

Vsi pa res ne odsvetujejo. Celo priporočajo, saj je plavanje odlična rekreacija prav v nosečnosti. V vseh treh nosečnostih sem redno plavala, tudi v toplicah smo vedno bili. priporočljivo je, da se v termalnem bazenu ne zadržuješ preveč časa naenkrat, če ima voda več kot 33 stopinj. Ponavadi so v termah tudi bazeni z vodo okrog 27 stopinj, kar je super. Po kopanju si preobleči mokre kopalke in uživaj. Bolj kot ne ti bo škodilo le pretirano kompliciranje.

Lepo se imej.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 20:48:46   
lelaval
Jaz sem se tudi kopala v bazenih.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2006 21:10:23   
Anonimen
Sem se kopala v morju, poleti in je bilo zelo zelo lušno, dva dni.

Ampak sem dobila nekaj kot urinarno vnetje (ne vem več točno, kako se reče), zelo boleče. In so mi potem povedali, da je to zelo pogosta bolezen nosečnic na Jadranu. Jaz cela v paniki, oni pa kot da imamo eno navadno virozo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2006 12:42:23   
Alisa
Jaz sem se kopala v toplicah, ker je gin rekla da lahko, samo ko prideš ven iz bazena se pojdi stuširat in probleči v suhe kopalke. Pa uživaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 12:58:25   
žiža
Brez panike se lahko kopaš in plavaš. Jaz edino pazim, da se vedno preoblečem v suhe kopalke, pa če sem noseča ali ne.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 16:52:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2006 14:44:45   
SaaS
Jaz sem plavala v toplicah v prejšnji nosečnosti, pri prvem otroku. Zdaj pri drugem pa sem celo s sinom hodila na plavanje za otroke enkrat tedensko. Ker pozimi nisem mogla smučat, smo si privoščili tedenske počitnice v toplicah. Po vsakem kopanju pod tuš in v suhe kopalke. Edino, kar je, ne se predolgo zadrževat v toplih bezenih, kot je že omenila Barbs. Raje plavaj v tistih 26-28°C. Jaz sem se naplavala v teh hladnejših, s sinom pa sem se za kratek čas namočila tudi v toplejšega (32-34°). 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?