Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Macromedia Dreamweaver 8 3.5.2006 8:08:26
|
|
|
|
tanaja*
|
A res noben nič ne ve? Nixxon??? Aleš25???
|
|
RE: Macromedia Dreamweaver 8 3.5.2006 13:15:36
|
|
|
|
Nixxon
|
Čao! Sorry, nisem bil nič na netu čez praznike. Ne vem kakšno bi rada postavila, načeloma pa je zadeva dokaj podobna Wordovemu oblikovanju, vsaj za bolj enostavne strani. Za začetek si lahko postaviš eno lepo ozadje. Z desnim gumbom miške klikni (kjerkoli v polju) ter daj "Page properties". Tam imaš potem nekje Background, kjer lahko daš samo barvo ozadja, ali kako sliko. V Properties lahko nastavljaš še določene barve, če se ne motim, ter dodaš spletni strani naslov, ki je viden čisto zgoraj v oknu. Izdelava menija: http://www.3delavnica.com/index.php?main=ucilnica_clanek&oddelek=8&clanek=88 Slike dodajaš na isti način kot v Wordu (mislim da je Insert), ali klikneš ikono, ki ima narisano sliko, ter izbereš sliko z diska. Toliko zaenkrat, povej ko boš kaj probala.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.