|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampi na območju Dalmacije
30.4.2006 19:04:12   
Bonda
Pozdravljene!

Upam, da nisem tečna s tem kampiranjem, ampak imam tudi jaz vprašanje: ali je že bila katera v avtokampih Soline v Biogradu na moru, Solaris v Šibeniku, Adriatic v Primoštenu ali Sireni v Lokvi Rogoznica?

Zanima me predvsem to, da je senca, tako v kampu kot na plaži, da so urejeni sanitariji in da je plaža, primerna tudi za otroke.

Res, kakršna koli informacija bi mi prišla prav, če pa ima katera kakšno dobro izkušnjo z kakšnim drugim kampom na tistem območju, pa tudi zaželjeno.

Hvala, pa vsem en lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampi na območju Dalmacije
30.4.2006 19:09:43   
tajana
V Šibeniku sem bila v tem kampu Solaris.Men je blo zakon.Skoraj po celem kampu senca,lepo urejeno,edino kar me je mogoče malo motilo,je to,da sem srečala dol ogromno poznanih.To je edina stvar,ki jo lahko pokritiziram,drugač pa mi je super dol!!!

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2006 19:41:22   
Bonda
O, Tanaja, a tudi tebe moti preveč znanih?
Tudi jaz sem take sorte, da sem na dopustu rada sama s svojo družino. Eni to ne zastopijo, kakšen je pa že tudi bil užaljen. Ampak jaz res nimam nič proti znancem in prijateljem, samo na dopustu sem rada sama s svojim.

Pa hvala za informacijo, jih bom do poletja poskušala nabrati čimveč.

(odgovor članu tajana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 19:52:55   
tajana
Tudi jaz nimam nič proti prijateljem-ravno nasprotno.Samo dopust je dopust,da se pač od vsega spočiješ.Ko pa srečaš kakega znanega pa prec debata o tem kaj je doma,kaj ni doma,kaj bo doma,zakaj doma to,zakaj doma ono,....Jojjj,kriminal!!!Kar pritisk mi naraste.Obožujem mir na morju.Jaz bi rada šla letos nekam,kjer ni nikjer nikogar.Magar v svetilnik.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.5.2006 13:29:34   
Gina
Meni kamp v Primoštenu ni všeč, ker se mi je zdel malo zanemarjen. Bila sem tam 18 let nazaj in šla sem ga pogledat lansko leto in sploh ni razlike (če je to isti kamp, pa se mi zdi, da je edini v primoštenu, razen kakšnega privat majhnega kampa). Bila sem razočarana.

Jaz bi šla še malo bolj južno, če mene vprašaš.

Drugače so mi pa Vodice pri Šibeniku všeč - imajo polno majhnih kampov, vendar je ful ljudi, gužva - pa drugače se ogromno dogaja in senca je tudi.

Pa kampi okrog Vranskega jezera ali kako se reče so mi tudi zelo lepi. Enega tam so čisto prenovili, je tak kot iz pravljice, senca, voda, mir, fontana na sredi, peščena plaža, voda na parcelah....ni da ni. Cene so pa v tem kampu Istrske, se pravi višje kot sicer v Dalmaciji, ker je v lasti enih Avstrijcev ali Nemcev se mi zdi...vendar ni strašne krize, če si želiš mir. Je pa blizu mesto, vendar z avtom 10-15 minut.

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?