|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena fosečka
30.4.2006 10:56:05   
tecka
Živjo.  Po dolgem dolgem času je uspelo tudi nama (trudiva se od jeseni 2002). Test je bil pozitiven na 29. ciklusa. Delala sem ga ob 2.30 zjutraj, ko sem se zbudila zaradi močne slabosti.
Ker pa je to moja 2. nosečnost in se je prva končala z abrazijo, me je predvsem strah. Zdaj sem ravno v času, ko se je končala 1. nosečnost...in sem mrtev zarodek nosila še 3 tedne. Držite pestke zame.
Za tiste neučakane naj povem, da kakšnih posebnih znakov ni bilo. 27. dan ciklusa sem bila prepričana, da se bo vlila, pa se je pojavil samo rahel izcedek, ki je takoj ponehal.  Pa za tiste, ki prisegate na sproščenost in bo ko bo, naj povem, da aprila nisem bila čisto nič bolj sproščena kot drugače.
Z vami bi rada delila predvsem veselje, danes sem še noseča.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena fosečka
30.4.2006 10:57:17   
KODA
user posted image user posted image čestitke in držim pesti zateuser posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2006 10:57:51   
TONČI.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in še enkratuser posted image . Držim pesti, da bo blo vse OK.user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 11:00:25   
cmokec
Tecka, iskrene čestitke. user posted image   Toliko časa se že trudita, da enostavno mora biti vse dobro. user posted image  Pobožaj  trebušček, pozdravi malo pikico in ji povej, da je ne daš, ker jo imaš tako rada. In pikica bo vedela, da je ljubljena in bo ostala in komaj čakala, da se stisne v tvojem naročju. Pa ne pozabi se smejati in uživati.

Srečno user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2006 11:28:09   
ElaM

Še tukaj iskrene, iskrene čestitke!!!!user posted image
Se bereva prek meila.

:)

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2006 12:11:48   
lana38
Čestitamuser posted image  in držim pesti, da bo tokrat vse OK. Razumem tvoj strah. Mene je vedno bilo strah ss, pa mi nikoli ni grozil. Žal pa me je doletela kromosomska napaka pri plodu in sem nosečnost sama prekinila. Upam, da bo naslednjič vse OK. Uživaj v svoji user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2006 12:52:00   
Massa26
Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image !

Držim pesti, da bo tako, kot mora biti user posted image user posted image user posted image !

Sem pa vesela tudi zaradi tega, kar si napisala o sproščenosti, ker sem tudi jaz pristaš mišljenja, da se zgodi, ko se pač zgodi in ne zaradi nekih čudežnih sproščenosti ipd. user posted image

Uživaj v user posted image  in čimmanj skrbi ti želim!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
30.4.2006 13:37:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Massa26)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2006 13:39:34   
Tjušika
user posted image user posted image user posted image veliiko sreče zate in za tvojo pikico!!!user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2006 15:13:16   
VITA74
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

ob takih srečnih novicah, se v meni vzbudi upanje...tudi nam bo uspelo user posted image
Pobožaj bušija in uživaj user posted image

srečna

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2006 15:19:46   
Anonimen
Držim pesti,močno jih stiskam,da boš srečno donosila..pa kaj gvorim!!Boš in boš!!!pa konec!!!Mami,kmalu boste zibali!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu tecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2006 15:29:14   
emaa
Držim pesti, da bo vse v redu, pri meni je tudi prisoten strah, da bo kaj narobe, kar pa je predvsem posledica ss. Ampak je treba pozitivno misliti.
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2006 16:25:13   
Liona
Čestitke. Držim pesti za vaju. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2006 17:09:16   
tecka
Hvala punce.
Spet mi gre na jok, tokrat od sreče in lepih želja. Ko bi se sreča dala vskladiščiti za hude dni...
Vsem upajočim pa seveda želim skorajšnji čarobni črtici.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2006 19:00:51   
Teja K.
ČESTITAM   user posted image .
LEPO JE PREBRATI TAKŠNO LEPO  NOVICO.

Želim ti lepo in mirno nosečnost, predvsem pa poskušaj misliti pozitivno in ne skrbet preveč. Verjamem pa, da je to lahko meni govorit, tebi je to težje oziroma nemogoče.

Držim pa pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.4.2006 19:15:20   
vampirka
DRŽIM PESTI IN ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2006 19:23:14   
paris
Močno držim pesti in srečno Tecka!user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2006 20:15:33   
nenna
hojla,
Iskrene čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image želim ti vse naljepše
v nosečnosti,da se boš čim bolj počutila.Mi se trudimo že peto leto pa nič.
Čao.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2006 20:20:03   
tinkamiška
Joj, lepouser posted image !!!
Čestitke tudi od mene in mirno nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu nenna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2006 9:00:38   
Anonimen
Čestitke draga nova fosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?