Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 9:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejte se skrivat. Al pa slepe miši? Če imaš prostor, se pojdite tisto igrico: Ljubljana, Zagreb, Beograd STOP
|
|
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 9:53:40
|
|
|
|
KODA
|
Mogoče boš tukaj našla kaj,kar bi vas interesiralo http://www.otroci.org/
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 10:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor se trenutno z motorjem vozi po mini stanovanju, vsake toliko časa se ustavi, da si napiše kakšno "vstopnico" - kaj pa vem za kaj. Ene listke v glavnem s seboj vozi sem in tja, ko se vozi z motorjem, pa zraven poje pisto Otaroci, jaz sem Simon .... v deželi čudežev. Drugače pa pripravljamo zajtrk. Vse živo. Mmmm, diši po jajčkih in slanini.
|
|
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 10:28:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, dobra stran, hvala. Predvsem igrice rulajo kristina, kako že gre LJ, ZG BG? Vem, da smo se včasih igrali, pa sem že pozabila.
|
|
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 10:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf Splišni jaz sem včeraj parkirala Timijev motor v garažo,ker mi je skoraj vse vogale pobral Midva se podiva po bajti,pol pa se babi utrudi,jo nadomesti kdo drug.Stric naprimer,ki je nor na Cech,za finto se "pretepata"mimogrede jih ujame še moja najmlajša,pa se kotalijo(mi ni treba pobrisat tal)po dnevni,aja pa še psi se pridružijo,tako,da ne veš več kdo je kdo Drugače so pa risanke,samo,da moram komentirat zraven.Pa branje...
|
|
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 10:53:30
|
|
|
|
cmokec
|
Mi smo v Sarini sobi naredili iz dveh velikih rjuh šotor in že dva dni čepi noter. Not je pa potegnila mini kuhinjo, pa stolček in mizico.
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 14:29:39
|
|
|
|
puncica
|
Mogoče igrco ko skriješ določen predmet v sobi potem pa ko ga išče govoriš ledeno-hladno-toplo-vroče.
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 17:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko nekdo razloži, kako naj en povprečen uporabnik z dokončano srednjo šolo ve, kam spada kakšna tema? A recimo tale moja tema ne spada po "otroci" in zakaj ne? Naj mi to nekdo, lepo prosim, prijazno razloži. Saj v končni fazi je čisto vseeno, kje je, samo zakaj ne more biti tam, kjer je bila na začetku? A ni vprašanje o "otroku in igro z njim"? Ali sem morda spraševala o tem, da se mu je zobna krtačka zlomila v ustih in kaj naj naredim? Ali po čem je svinjina v mesariji? Dajte no, nehajte ga srat Ne, ne tega, to je vse skupaj smešno, preveč smešno, moderatorčki
|
|
|
|
RE: Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu? 30.4.2006 17:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A so te prestavil na zgode in nezgode? Mene so tudi že vsaj enkrat. Izgleda, da je tale forum ful nepopularen, pa ga morajo malo propagirat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?