|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
29.4.2006 22:37:53   
balaena
Bom semle temo uvrstila, ker nosečke več na preglede hodite. Torej, 6m po porodu sem izvedela, da ne morem k svojemu ginekologu (pušenjak) na pregled, ker trenutno ne opravlja prreventivnih pregledov?!?

Lahko pa mi v Leonišču ponudijo nadomestnega ginekologa. Ker ne bi rada vsakič hodila k novemu nadomestnemu ginekologu, bi najraje izbrala novega. In najraje tekega, pri katerem ne bo treba plačevat vseh pregledov razen v nosečnosti, torej, da še ni prezaseden in še jemlje paciente.

Mi lahko katerega svetujete? Cimra iz porodnišnice je bila s svojim zadovoljna (tudi na Leonišču), ampak se ne morem spomnit, kako se piše. Mislim, da je nekaj tudi na MF predaval, ker je rekla, da je dostikrat imel študente kar v ordinaciji zraven).


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
30.4.2006 7:09:35   
mojca75
Pozdravljena,

Jaz sem zelo zadovoljna z mojo ginekologinjo - Sketelj Alenka, tako po strokovni plati, vsaj občutek imam da se res poglobi v moje težave.
Je sicer tudi specialist za nosečniški diabetes.
Njena slaba lastnost je da rada zamuja (zakaj ?), da jo veliko čakamo, saj ji ambulanto naročijo od 8 dalje pride pa okrog 10h. 
Pa da je samo enkrat na teden tam, ne vem pa če ima kaj prosto!?

Sicer pa resno razišljam da jo zamenjam, ampak ne zaradi nje, ampak sistema v leonišču! Vsak teden imam večji pritisk ko tja pridem (oz se mi tam poviša) ...se dobro da sem na koncu nosečnosti. Kar nekaj je dobrih ginekologov tudi po ZD.

Če si imela Pušenjaka, potem po sistem Leopnišča poznaš!

Mojca

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
30.4.2006 16:16:05   
Liona
Hojla,

jaz imam dr. Kavška. Full je vredu. Bomo videli, kako se bo izkazal zdaj med nosečnostjo (mojo, se razume user posted image ).

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
3.5.2006 7:52:25   
balaena
saj mene je tudi motilo leonisce na zacetku, ampak sem se navadila. ponavadi sem si vzela kaksno knjigo za brat in je hitreje minilo. ne vem, nekako se mi je zdelo, da je v nosecnosti fino tja hodit, ker imajo vse na kupu za preiskave pa se nekako k fakulteti spadajo in se imajo za najvecje strokovnjake (in mislim ter upam, da se zato res potrudijo, da cesa ne spregledajo - ker vcasih tu na RR take zgodbe, zal resnicne, berem, da ne morem verjet). zato bi tudi zdaj enega tam rada nasla za zamenjavo. 

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
3.5.2006 11:33:27   
LUNA06
Ojla!
Poskusi pri dr. Zore-tu, baje je OK.Sama sem bila pri njemu na pregledu preden sem šla na operacijo pregrade.Me je prišel tudi na operacijo pogledat, čeprav ni moj osebni ginekolog.Mi je razložil čisto use, še več kot je treba.
Ne vem pa če ima prosto, verjetno ja, če sem jaz prišla zraven.
Poskusi!

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
3.5.2006 14:00:05   
balaena
a ves, luna, da se mi zdi, da sem ravno pri njem narocena - kot nadomestni g. no, fino. moram res vprasat, ce se paciente za stalno jemlje.

hvala!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
3.5.2006 14:25:01   
LUNA06
Ja tko je, jst mam dve kolegice ki sta čisto navdušeni nad njim.Sama sem bla samo enkrat na pregledu in je blo fajn, edin to je blo mal čudno k je tip, do zdaj sem imela žensko.Zdaj pa res ne vem kam naj naprej hodim, ker s svojo nisem ravno zadovoljna.Je pa res, da mojemu user posted image  dr.Zore ni biu ušeč, mogoče je biu malce ljubosumen, kaj pa vem.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.5.2006 15:38:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Leonišče-ginekolog/inja, ki ima še prostor?
3.5.2006 18:24:44   
niki#
Joj zdaj sem vidla, da ste imele že debato o dr. v Lovnišču.... no pa še tukaj vprašam katera pozna dr.Brezigar? dela v petkih? Kakšne izkušnje?

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)


Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!