Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prenehanje jemanje klomifena? 29.4.2006 21:46:54
|
|
|
|
ona78
|
Dober večer Napolitanka, tudi sama sem jemala Klomifen 3 cikluse, ta mesec sem z njim končala, ker ni bilo željenega rezultata. Tudi moj G pravi, da nima smisla da ga jemljem v nedogled. Pravtako imam tudi jaz svoje ovulacije, razlog za mojo neplodnost pa je endometrioza. Ne vem, kaj bi ti svetovala, najbolje da se kar s svojim G pomeniš!! Veliko sreče, lep pozdravček!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Otroci&internetŠakiKoliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu? 1 uro (
72%)
2 uri (
11%)
več kot ure (
9%)
dalj časa-koliko? (
8%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!