Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Podaljšanje porodniške... 29.4.2006 12:37:06
|
|
|
|
PBJ
|
Porodniško (če je odobreno) ti podaljšajo za 90 dni, vlogo pa moraš oddati najkasneje 30 dni pred iztekom porodniške.
|
|
RE: Podaljšanje porodniške... 29.4.2006 14:23:20
|
|
|
|
ona
|
Glede zavoda za zaposlovanje: Če delodajalec vzame delavca iz Zavoda,dobi nekaj povrnjeno pri prispevkih,mora pa bit ta delavec prijavljen na Zavodu vsaj dve leti! To je bilo tako pred enimi 5 leti,zdaj pa ne vem,če je še! Najbolje,da vprašaš na Zavod kako je s tem!
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške... 29.4.2006 15:04:16
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj pa so vzroki da ti podaljšajo porodniško?
|
|
RE: Podaljšanje porodniške... 29.4.2006 15:23:21
|
|
|
|
ona
|
Za podaljšanje porodniške mora odredit komisija,vsaj tako sem brala tu na forumu! Mora bit z otročkom kaj narobe,npr,da se ga vozi na kakšno fizioterapijo,v glavnem podaljšajo pri težavah v razvoju otroka! Moji sestri so podaljšali,ker mali zaostaja v razvoju-motorično in ga vozi na razgibavanja. So ji pa podaljšali za 3 mesece,tako,da po pravici povedano,ne si želit podaljšanja porodniške,bodite srečne,da je z otročki vse ok!!
|
|
|
|
RE: Podaljšanje porodniške... 2.5.2006 21:55:24
|
|
|
|
ori
|
moja deklica ima hipotonijo v trebušnih mišicah in že od 4 meseca hodiva 1 x tedensko na fizioterapijo pa so mi vlogo za podaljšanje zavrnili, ampak fizioterapijo morava še obiskovati... škoda, ker ne bova več toliko skupaj, no pa bomo že! Torej obisk fiziatrov ni nujno razlog za podaljšanje....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?