Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE.....29 dan(voda) 29.4.2006 8:51:07
|
|
|
|
dix
|
jutroooo tudi jaz se kavi ne mislim odpovedat, 2 bom ziher spila. Drugače pa mi zaenkrat dobro kaže, še nič lakote nisem začutila, sicer sem pa itak komaj vstala Zvečer javim kako je bilo.
|
|
|
|
RE: POGUMNE.....29 dan(voda) 29.4.2006 8:58:58
|
|
|
|
pokica_
|
Pozdravljene! V mojem bauhiju je že zaaaajtrk....njama, 2dcl Donata in ena nesladkana kava . Wawww sn sita!!! Za kosilo bom popečeno vodo, za večerjo pa verjetno en kos vodne rezine . Vmes bom se bom pa šla namakat v Terme3000, da mi čas hitreje mine, pa bom spet v vooooodi . Tko, da danes lakote zihr nebo . Lep deževen dan vsem skup
|
|
RE: POGUMNE.....29 dan(voda) 29.4.2006 10:48:03
|
|
|
|
modrooka
|
Pozdravljene pogumne! Ena je že padla . Kako vodna bom čez dan, javim zvečer! Pogumno čez dan vsem skupaj! pozdravček od modrooke
|
|
RE: POGUMNE.....29 dan(voda) 29.4.2006 17:03:04
|
|
|
|
AKŠ
|
no ja priznam, da sm mislil, da bo tale vodni dan hujši....tudi jaz imam za sabo že 2 kavi....pa dve žlici riža sem pojedla (sem mogla probat če sm dobr skuhala za druge)....to je pa tud vse.... bomo vidl če bo šlo še naprej tko.....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?