|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa ve mislite?
28.4.2006 14:01:43   
Caarmen
Oj

Moja user posted image  mi zamuja 4 dni. Ponavadi pa je kar redna saj zadnje čase... Danes zjutraj sem naredila test in zopet smo user posted image . Sama si ne želim delati lažnih upanjev saj je bilo več kot leto dni razočaranj že prava mora.
Kaj pa ve mislite? Berem, da ene čutite špikanje, povečanje bradavičk... Moj pa pravi, da sem skoz "slabe" volje - imam drugačen obraz kot drugače in da skoz nekaj jem, čeprav se mi to ne zdi res. Ali je možno, da test ni pokazal, ker je prezgodaj?
Minil je mesec dni od laparoskopije in prehodnosti. Pravijo, da je velik procent žensk, ki takoj zanosijo. Kaj pa jaz?

Prosim svetujte mi.

Pozdravček
Carmen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pa ve mislite?
28.4.2006 14:06:45   
Anonimen
Poznam punco,kateri test tri-krat ni pokazal nosečnosti,čeprav je blo že jasno da jeuser posted image
Po praznikih naredi še enkrat.Bom držala pesti za dve črticiuser posted image

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2006 8:52:09   
Tejchy
Kar se tiče nosečniških testov - sama lahko prebereš, da obstajajo primeri, ko puncam pokaže user posted image  že pred izostankom user posted image , nekaterim pa zaradi majhne vsebnosti hormona šele dneve, tedne po izostali user posted image . Kako je/bo v tvojem primeru ne vem.. Iz lastnih izkušenj.. sama sem imela vse znake user posted image  - napihnjen trebuh, povečane bradavičke, napete prsi, pogosto uriniranje, špikanje v trebuhu... na koncu pa rezultat -  user posted image  ... Če ti user posted image  že zamuja - naredi test. Vsaj js bi ga...

Glede nato, da se vsak mesec znova in znova obremenjujemo s tem kdaj moramo user posted image  in kdaj bo O, ali nam bo uspelo ali ne.. ves ta stres vpliva tudi na naše telo in mogoče imamo glih zaradi tega v tem času tolk zmešane cikle.

Želim ti veliko sreče.. pa javi rezultat!
lp

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2006 11:40:03   
Nitka
Caarmen, pa imaš kaj od nosečniških simptomov? To, da več ješ, ni ravno pravi simptom.

Jaz tudi še čakam na pravi dan, da naredim test, vendar že en teden po ovulaciji imam zdaje 4 dni zatrdel trebuh (takoj nad sramno kostjo), vezi me bolijo, slabo mi je po malo čez cel dan, pa še bradavičke so postale občutljive. Glede na mojo prvo nosečnost, je to to, vendar bolje se je ukvarjat z drugimi rečmi in se ne obremenjevati s tem. Ko bo pravi čas, bo!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?