|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nova med vami.
28.4.2006 13:58:58   
ferr
Lep pozdrav vsem skupaj, tudi jaz sem se vam pridružila.

S partnerjem delava na user posted image , že od septembra pa kar nič ne rata.
V avgustu sem prenehala z jemanjem kont.tabletk Cilest po 6-ih letih.
Sedaj pa imam čisto neredno user posted image , od 35-50 dni. Tako, da ne vem kdaj imam ovulacijo, pa tudi kdaj naj delam test za ugotavljanje nosečnosti. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 19.03.2006 in do danes še nisem dobila menstruacije? Kaj mi predlagate.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nova med vami.
28.4.2006 14:17:53   
lana38
Pozdravljena med nami ferr. Tukaj smo same take, ki se trudimo za  user posted image . Jaz npr. že od avgusta 2004. Sem bila sicer vmes noseča po 15 mesecih, pa je user posted image  žal imel kromosomsko napako, tako da sem 15.3. nosečnost morala prekiniti in sem zdaj spet na začetku. Tudi pri prvem otroku sva se trudila leto in pol. Enkrat nam bo že uspelo zagledati user posted image  in da bo vse OK.
LP

lana38

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2006 14:23:14   
Kristina Filip
Dobrodošla ferr user posted image . Med nami boš našla veliko koristnih nasvetov. Tudi mi se trudimo za drugo user posted image  že leto in pol.
Hm, glede na to, da je od tvoje zadnje M kar že nekaj časa, mogoče obstaja možnost, da si user posted image . Si že naredila test?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2006 14:51:06   
mamči
Dobrodošla user posted image

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2006 14:59:10   
Ayo
Dobrodosla Ferr!!

Imas kaksne znake nosecnosti? Najbolje je da kar naredis test, pa bos videla, ce si noseca mislim, da ti bi moral ze pokazati.

Tudi sama sem jemala 5 let Cilest, sedaj mineva leto dni po prenehanju in M imam tudi jaz podobne tvojim, 34-50 dni, uf! user posted image

No, pa sporoci! LP

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2006 16:01:43   
ferr
Hvala za dobrodošlico!
Cicicinella - mogoče bom jutri zjutraj naredila test. Drugače pa se počutim čisto normalno.
V naslednem ciklusu pa mislim pričeti z ovulacijskim testom. Čeprav mi moj dragi pravi da greva na pregled pa bova videla kaj in kako. No jaz pa mislim, da bi še počakala čez poletje, ko bova veliko na morju in sva bolj sproščena. Imava zelo stresno, odgovorno delo.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.4.2006 17:31:18   
inja2
Dobrodošla med nami ferr user posted image user posted image user posted image

tudi jaz sem v avgustu nehala jesti tabletke in od takrat delava na user posted image . Moje M pa so na 35-50 dni.
upam da nam kmalu vsem rata.....

lp, m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2006 17:41:21   
KODA
user posted image user posted image dobrodošla

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2006 17:50:54   
cmokec
Dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Naredi test. Držim pesti za user posted image user posted image  in čakam na novičko.user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2006 8:39:26   
Tejchy
Dobrodošla med nami.. user posted image .

Tudi jaz sem jemala Cilest 6 let. Preden sem jih nehala jemati - takrat še nisva imela v planu naraščaja - so me pestila razna vprašanja alije to pametno ali ne. Ene G so priporočale vmesne pavze, druge spet ne ( lahko jih ješ 10let, potem pa ali se odločiš za otroka ali pa res narediš malo pavze ). No, moji cikli so po tem ko sem nehala bili dokaj redni 26-35 dni. Poznam pa punco, ki M ni dobila 9 mesecev!!! user posted image  - zaspani jajčniki.. Mislim, da v tvojem primeru ni panike, bi se pa js na tvojem mestu vseeno posvetovala s svojo G, glede na to da je razmak med ciklli kar velik ter glede na to, da si želita naraščaja. Poskusi tudi z merjenjem bt, da boš videla ali ovulacija nastopi v vsakem cilku ali ne.

Vsekakor ti želim, da čimprej ugledaš magični +
lp

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2006 10:47:07   
kasija78
Dobrodošla Ferr!

Sama sem v podobni situaciji kot ti. Tabletke sem jemala nekaj let in prenehala 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo, kar bo zdaj že pred enim letom. M se mi še sedaj ni uredila in po znakih sodeč (izcedek, občutki) nisem imela ovulacij nekaj časa. Ko sem pričela z jemanjem tabletk, mi jih je ginekologinja svetovala, po tem pa se ji je zdelo logično, da so neredni in zmešani ciklusi del samourejanja mojega telesa po tabletkih. Tudi na forumu sem zasledila, da punce pogosto tarnajo o zmešnjavah po tabletkah. Sama bom v bodoče razmislila o uporabi, saj čeprav so lahek način kontracepcije, pa imajo več posledic za moje telo, kot sem si predstavljala.

Sicer naj bi bilo eno leto dela na prvem user posted image  še popolnoma znotraj statističnih mer, je pa težko zdržati negotovosti in napetost - to vem, ker sama iz meseca v mesec upam in user posted image . Držim pesti za user posted image !

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2006 14:17:06   
Tjušika
Pozdravljena ferr, tudi jaz sem se pred kratkim "priklopila"user posted image   Si že poskusila z ovulacijskimi testi?
Ali pa z merjenjem BT? Sicer pa mislim, da je tvoja situacija dokaj normalna,tvoji jajčniki so se  polenili v 6 letih zimskega spanjauser posted image in morda rabijo malo več časa za popoln zagon.

Želim ti, da čimprej zagledašuser posted image user posted image !

Lp

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2006 18:55:47   
ferr
ojla !
Jaz sem pa kar zdajle nardila test in je pokazal user posted image . Sem zelo zelo vesela. Upam da je prav pokazalo.
Samo to sem vam prišla sporočiti. Lep pozdrav vsem skupaj.

(odgovor članu Tjušika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2006 19:04:50   
tajana
Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2006 22:37:52   
x_srečka_x
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.5.2006 0:42:20   
anckabancka
Bravo, ferr! Čestitam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.5.2006 9:31:18   
Tjušika
juuuuuuhej!!user posted image user posted image user posted image lepo user posted image ti želim pa enega zdravegauser posted image čez 9 mesecev!!

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.5.2006 23:33:02   
kasija78
Čestitke user posted image  user posted image  user posted image !!! Prijetnih user posted image .

(odgovor članu Tjušika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.5.2006 11:16:44   
lučka 25
user posted image Čestitam! No, pa se je vse lepo izteklo.
Pa lepo user posted image  tii želim!user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.5.2006 11:36:06   
inja2
čestitke in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.5.2006 12:35:38   
tajči84_
user posted image user posted image user posted image čestitke pa lepo user posted image ti želim...

user posted image  za nas, ki pa se še nič ne prime držim pesti...da se čimprej user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.5.2006 17:50:54   
iwa
Dobodošla in čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.5.2006 13:32:44   
Ayo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM!!!

(odgovor članu ferr)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.5.2006 14:14:44   
Azaleja
Dobrodošla med nami in pa seveda čestitke! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?