Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 30.1.2012 9:25:53
|
|
|
|
HeLenčica
|
Lahko jo kupiš v Sanolaborju, pa v mnogih trgovinah z zdravo prehrano jo imajo.
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 30.1.2012 9:50:42
|
|
|
|
Ninchyy
|
Jst sem krvomočnico kupila na tržnici v Ljubljani. Tam pod arkadami je ena gospa z zelišči. Drugače sem pa ta čaj res tudi videla v Sanolaborju. Ampak sem ga vseeno raje kr na tržnici kupila
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 30.1.2012 10:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odg. . . sem se spomnla da imamo tud mi eno zel. lekarni tu :)
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 6.5.2012 21:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravček tudi z moje strani, mene pa zanima glede na vse skupaj kar sem že dala skozi (laparo, hsg, histero,....) in po ugotovitvah, da imam polno zarastlin in levo stran jajcevoda pomaknjeno navzgor in desno hvala bogu bp, sploh kaj možnosti, da zanosim s tem čajem? Pričela sem s pitjem danes, ker po končani terapiji pred mesem s Clomifenom ni bilo uspeha. Po končani terapiji s Clomifenom sem bila vpisana za postopkom z umetno oploditev, vendar sem na žalost ostala takrat brez službe in bila že tako pod stresom zaradi vseh teh ceramonij OBMP, da sem malo obupala nad vsem. Poiskusila bom še s čajem za dobo 6m, v nasprotnem primeru grem s postopkom OBMP naprej. Upam, da uspe naravna pot s pomočjo čajčka. lep pozdravček,
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 16.3.2016 18:55:03
|
|
|
|
.pikica
|
Mogoče kateri pomagam do . Ker nama ni uspelo zanositi dobro leto, sem rekla, da še poizkusim čaj krvomočnice. Začela sem ga piti prejšnji mesec, 19.02.2016. In danes sem zagledala težko pričakovani . Prepričana sem, da mi je čaj pripomogel k temu. Poizkusite, mogoče bo še kateri.
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 16.3.2016 20:53:22
|
|
|
|
Pikapoka1980
|
Hvala ti za to! Želim ti veselo in mirno nosečnost! Kako si pa jemala krvomočnico? V kakšni obliki?
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 23.3.2016 13:56:09
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona25 A mogoče katera ve, kolikokrat na dan naj bi se pila krvomočnica? lp 3x na dan, sej je napisano na embalaži
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 23.3.2016 13:57:35
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: .pikica Mogoče kateri pomagam do . Ker nama ni uspelo zanositi dobro leto, sem rekla, da še poizkusim čaj krvomočnice. Začela sem ga piti prejšnji mesec, 19.02.2016. In danes sem zagledala težko pričakovani . Prepričana sem, da mi je čaj pripomogel k temu. Poizkusite, mogoče bo še kateri. Jaz pa ravno ko sem ga nehala pit sem zagledala
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 23.3.2016 13:58:10
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980 Hvala ti za to! Želim ti veselo in mirno nosečnost! Kako si pa jemala krvomočnico? V kakšni obliki? V sanolaborju prodajajo čaj iz krvomočnice... Baje da se nekje da tudi dobiti tinkturo krvomočnice in si nakapaš 30 kapljic na dan in je to to
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 31.8.2016 8:50:18
|
|
|
|
Cveti marjeti
|
Živijo punce, sem nova na tem forumu, tako da se opravičujem že vnaprej če bom postavila enako vprašanje kot je že bilo kdaj postavljeno. No midva se tudi trudiva za otročka pa me zanima sledeče....sama spijem zjutraj čaj posušene plahtice iz domačega vrta (pribl. 3dl) in vzamem kapsule maca. Zvečer pa s partnerjem spijeva vsak 0,5L čaja krvomočnice. Kaj ve menite...je to preveč? Ne bi smela tega mešati oziroma kakšne so vaše izkušnje? Hvala vam in upam da vse čim prej zagledamo ++ )
|
|
|
|
RE: krvomočnica - kolikokrat na dan 31.8.2016 11:01:04
|
|
|
|
madjanca
|
Kolikor je meni znano, je pitje krvomocnice pri partnerju brezpredmetno. Naj raje pije maco. Ta vzpodbuja samo plodnost medtem, ko krvomocnica le debeli maternicno steno. Naj me kdo popravi, ce se motim..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?