Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 8:43:12
|
|
|
|
muha1
|
Jaz mislim, da tisti, katera še nima otrok ni za zamerit. Pa saj taka ne ve, kaj pomeni otrok, njegove potrebe in čustva. Ko bo enkrat mama bo imela drugačno mnenje. Je pa žalostno, ko ti nekdo pokvari praznično vzdušje
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 8:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
da so to le otroci, ki ne dojamejo prav veliko... Točno to je meni moj rekel, ko sva pripravljala piknik za Vitov RD. Ne moreš verjet, pa celo oče je. Ampak zgleda, da moški to drugače dojemajo ali pa se jim ne da.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 8:47:55
|
|
|
|
April
|
jaz mislim, da nisi nič kaj preobčutljiva. Saj se ne gre za to ali otroci dojemajo ali ne, mali je vseeno vesel, če dobi kakšno igračko. Pa nenazadnje je rojstni dan otrok tudi en tak lep praznik nas staršev. Je lep občutek, če se takrat še kdo veseli z nami. Ne pa, da takšne pametuje, kot bratova punca. Bratu pa je, kot večini moških, ki jih poznam najbrž vseeno in niti ne doživlja tega čustveno. Pač en rojstni dan več. Ponavadi smo ženske tiste, ki kupujemo darila in ki vse potem "zavijemo" v takšen ali drugačen odnos do stvari. Moški pa sledijo.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 8:48:14
|
|
|
|
soncece24
|
Predvidevam,da tvoj brat še nima otrok... po moje si upravičeno žalostna.
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 8:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se ne sekiram zaradi takih ljudi (tudi v naši družini se najdejo), ampak jih pomilujem. Kakšni bodo taki šele do svojih otrok!
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 9:25:43
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: muha1 Jaz mislim, da tisti, katera še nima otrok ni za zamerit. Ne morejo se vsi tako veseliti kot ti. In le to je pravzaprav pomembno. Da se ti veseliš. Ker kako bi bilo če bi se še mamica ne veselila.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 9:29:53
|
|
|
|
gaja*
|
Tudi jaz mislim, da se takšni ljudje ne bojo ne vem kaj spremenili , ko bojo imeli svoje otroke. Ne vem zakaj, pač tako se mi zdi . Nenazadnje je vajin mali njun nečak, ne? Bodi srečna, da ti nisi taka P.S.: Meta. super datum za PDP (tudi moj RD)
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 9:57:19
|
|
|
|
janapan
|
nekateri se zelo spremenijo ko imajo otroke, preverjeno...Moja bodoča svakinja, preden je rodila sinčka, nečakov sploh ni nikoli prijela v roke, nikoli jim ni kaj lepega povedala enostavno ni spadala v njihov svet...pa tudi polna je bla nasvetov češ kako se otroke ne sme razvajat itak in so vsi itak razcartrtanci...no potem pa je rodila fantka, ki je pravi mali razcartanček in ona je postala pravi cukrček za otroke...tako da jaz na tvojem mestu bratu ne bi zamerila....kam pa bi prišli če bi nas vsaka stvar vrgla iz tira.....Rojstni dan od sina je res ful pomembna stvar ampak po mojem je vredno poslušat nasvat, pomembna je le zate, tvojega sina in moža(pa še ostale otroke če jih imaš)....ostali živijo v svojem in ne v tvojem svetu...tako da boš sigurno lepše živela če se s tem ne obremenjuješ...jaz se poskušam ne obremenjevat in mi je prav lepo. pa še to pozornost in darila posvečamo osebi ki nam kaj pomeni in ta oseba pozornost tudi vrača. če tvoj brat ne čuti potrebe pozornosti posvečati nečaku je to samo v škodo brata.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 10:35:36
|
|
|
|
Mišek06
|
Ma čudno. Res je da takim brez otrok lahko kaj takega pade na pamet, ampak.... Meni se skor bolj meša na otroka in njegovo praznovanje kot moji dragi. MI praznujemo vsak teden življenja
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 10:57:41
|
|
|
|
Jutra
|
Ljudje se odzivamo različno. In s tem se je treba sprijazniti. Če imaš določena pričakovanja od drugih, si hitro lahko razočaran. Tako da, čim manj se obremenjevati s tem in naj ti to ne pokvari tvojega veselja
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 10:59:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, po moje tudi, da kdor še nima otrok, mogoče ne zna tako čustvovat z nami. Ali pa si želi otrok, pa jih ne more imeti in se tako brani. Nikoli ne veš. Ni pa prijetno to, ne, normalno, da si žalostna ob takih izjavah. Hitro pozabi, čimprej.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 15:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja. tukaj te pa čist razumem - da brat in njegova nista prišla na slavje tvojega borca . Pa saj nisi zahtevala velikega , verjetno bi bila že če bi se prikazala na RD. ***Lej tudi mi smo 23.praznovali RD pa ne babi, ne dedi nista prišla. Ok v mojem primeru za babi(mojo mami) še razumem ker sem jaz rekla da midve za njo ne obstajava zaradi tistih problemov mesec nazaj (vseeno smo dobili ) , za dedija(mojega atija) pa ne zastopm zakaj ga ni bilo, ker sem mu poslala pisno vabilo, pa še osebno je bil povabljen ko smo bili pri njih - zdaj bo pa za sestričnino birmo pri njemu kosilo (a moji pa tud čestitat ne more??? pa ji je dedi ) ***Pa sosedovih ki imajo fantka tudi ni blo - verjetno v smislu da bi morali prinest - jaz pa sem želela da se vsaj otroci igrajo in tortico papcajo. Tako da enih ljudi tud jaz ne zastopm - nej sam dobro volo prinesejo.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 16:29:51
|
|
|
|
Marogica
|
Če govoriš o 1. roj. dnevu(tega nisem mogla razbrati iz posta), je čisto res, da enoletnik ne dojema rojstenga dneva kot rojstnega dneva, ker je enostavno premajhen. Otrok dojame, da je gužva, da je polno daril ali bolje rečeno škatel in papiraj (kar je bilo našemu bolj zanimivo kot darilo samo). Vendar pa gre v takšnih primerih tudi za celo družino, ki pa seveda 1. rojstni dan dojema kot 1. rojstni dan in to je treba spoštovati. Mogoče nista tako mislila, sta se pa malo butasto izrazila, tako, da si tega ne jemlji preveč k srcu. Vi vsi ste praznovali 1. rojstni dan tvojega otročka in to je to, kar ti naj tebi ostane v spominu. Čestitke
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 16:31:02
|
|
|
|
rija
|
Ne vem kakšen je tvoj brat, ampak moj je pravi mali fičfirič in kaj drugega od njega niti pričakovala nebi. Tako, da mu tudi zamerit nimam kaj.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 17:15:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Velikokrat sem (tudi tu na forumu) srečala mnenje, da nima smisla praznovati otrokovega prvega ali drugega RD, ker si ne bo nič zapomnil. Hja, JAZ si bom zapomnila. Dan, ko se je moj otrok rodil, je zame eden najpomembnejših v mojem življenju in seveda si bom ob obletnici privoščila en dober žur. Takrat, ko bo otrok kaj dojemal in si bo žur zapomnil, bom pa jaz kot mama na fešti že čisto odveč ... Drugi ljudje, posebej tisti, ki nimajo otrok, to včasih vzamejo z levo roko. Dve moji najbližji prijateljici recimo nista prišli na Vasjev prvi rojstni dan (njune obveznosti niso bile ravno neprestavljive). In ja, me je špiknilo, a kaj naj. Smo se vseeno imeli fajn, naše prijateljstvo pa ima globlje korenine in zaradi enega rojstnega dne ne more utrpeti neke škode.
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 28.4.2006 23:34:50
|
|
|
|
Pajaca
|
Jančika ubistvu je tako da se otrok res ne bo zapomnil rd ampak bo pa ko bo velik vseeno kdaj pogledal slike ali vprašal kako je bilo. In prav je da ve kaj je rd. Pa ok 1rd res nič ne razume, ampak pri 2rd pa že razume zakaj se gre, zato tejo čisto zastopim. teja. glej takole. ko se je rodil Pajacek je njegov stric prinesel zanj najmanjšega kužka kar ga je našel v trgovini. Babica se je jokala ko je videla kaj je prnesu. Pa je sam reku to je moja stvar.... ja ja jeseni dobi dojenčka.... pa se je moj že odločil da dobi isto velikega kužka, da bo videl kako se človek počuti ko mu lasten brat prinese najmanjše darilce kar jih je sploh možno dobiti za rojstvo otroka.... saj važen je namen, a od strica pričakuješ vsaj ene 25cm kužka, ne pa 3cm??? Tko da ne nisi preobčutliva!
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 3.5.2006 14:14:13
|
|
|
|
bini
|
čist upravičeno si jezna, žalostna ali karkoli... ampak je škoda tvojih živcev... takih cvetk je veliko v vseh žlahtah... jaz v takem trenutku rečem samo HVALA za tiste prijatelje in sorodnike, ki so res ta pravi, take dogodke pa skušam čim prej pozabit pa vse najboljše MAJU - čeprav z zamudo
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 3.5.2006 14:49:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj to pomeni, biti upraviceno uzaljen.. ali pa neupraviceno? Ne morem postekat.. v cem je razlika. Ce si uzaljen si uzaljen.. torej v tebi tici nek problem.. ki ga je treba nekako resiti. Ne mores biti uzaljen upraviceno ali pa neupraviceno.. to je nesmisel.. To je filozofija, ki je vedno nesmisel.. Dejstvo je, da si uzaljen.. In kaj zdaj? Neki treba narediti.. se posebno kadar smo uzaljeni zaradi drugih.. to je pa se najbolj neupraviceno.. Bi rekel tko.. kadar si uzaljen zaradi sebi.. je morda kdaj upraviceno.. kadar si zaradi drugih ni nikoli upraviceno.. ce ze morajo biti tile izrazi..
|
|
|
|
RE: Se ena o obcutljivosti :) 3.5.2006 15:02:59
|
|
|
|
baguSka
|
Hmja.. Jaz bi ti samo to povedala, da ne bit jezna, užaljena al karkoli.. To je brezveze. Ljudje smo si pač različni in nekdo eno stvar pač drugače dojame kot jo mi sami. Tko to je. Ne moremo bit na nekoga jezni ali bit zarad tega užaljeni, če ne mislijo isto. Nima smisla da si zarad tega krhaš odnos z njimi.. Življenje je eno samo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?