|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: žalostni konec moje zgodbe....:(
28.4.2006 9:48:38   
naja78
živjo.sem prebrala kaj se je zgodilo.
naj ti povem,da te sploh ne poznam in da si prva punca,zarad katere sem se pošteno zjokala.-tu gori na rr mislim.
ni vredno besed,ki bi ti jih pisala.imaš prečudovitega fanta,ki te ima neizmerno rad.skupaj se potolažita.pa saj vem da bo vse ok.

veš kaj ti povem,če je že moralo biti tako,imaš zdaj več šans da se zarodek vgnezdi v maternici.pa boš vidla ko boš user posted image .glej da se mi merkaš,ker z user posted image pridejo druge stvari,ki te skrbijo,bog ne daj da se kaj zgodi...krvavitev,...ss...pa se to dogaja,saj bereš.celo nosečnost se potem bojiš za user posted image ,dobro kar je razumljivo.

predlagam ti,da hitita počasi.malo se spočijta.ko boš zagledala prvič v življenju svojega user posted image ,se boš samo nasmehnila za nazaj za stvari,ki so se zgodile.ne ženi si preveč k srcu,da bo potem sploh kaj narobe.

saj veš kaj mislim.
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 26
28.4.2006 10:04:41   
Anonimen
Ljuba Sisy, pa ne ravno ti... user posted image
... ki si se tako zelo bala IMN!!! user posted image

Te močno pogrešamo na decembrčicah!!! user posted image

Kljub vsemu pa bodi dobro, in mnogo, mnogo sreče na vajini poti- ne obupajta!

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
28.4.2006 14:31:23   
Anonimen
Ojej Sisy, nisem vedla user posted image user posted image user posted image  Sem prav žalostna. Vendar močno verjamem, da bo sonček kmalu posijal.user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
28.4.2006 15:10:25   
Ayo
Joj ne!! tudi meni je zelo zal in me je stisnilo, ko sem brala tvojo zgodbo. user posted image user posted image user posted image

Bos videla, ko bo ratalo, bosta zato se toliko bolj vesela!!

Tiscim pesti za vaju...in...poznam tudi jaz primer, ko so ji enega vzeli in ji vrnili 2!!! Me smo s teboj, pa en pujsek za sreco! user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.4.2006 15:17:49   
VITA74
Sisy user posted image user posted image user posted image

Pravijo da, kar nas ne ubije nas krepi...ne vem koliko ti koristijo besede v tem težkem trenutku............. vedi, da smo vse v mislih s teboj in tvojim dragim in srčno upam na najbolje...

Za vse nas bo posijalo sonce.

Pošiljam ti velik in močan user posted image

lp user posted image

srečna

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.4.2006 17:23:59   
GoYa
Žal mi je Sisy, da se je zgodilo ravno tisto, česar si se najbolj bala in držim pesti, da se ti prihodnjič vsaj en od zamrznjenčkov vgnezdi tam, kjer mora.

Pa upam, da nisi šla delat, tudi če se dobro počutiš, kar pa mislim, da se ne. Sploh se ne oziraj na šefico in bodi na bolniški dokler ne boš čisto ok. 

user posted image

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.4.2006 17:35:22   
Vilma
Ta občutek ne privoščim nobeni, prav nobeni ženski! Ko te iz neizmerenga veselja, sreče in nasmejanosti sesuje v pekel, trpljenje in bolečino. V parih sekundah. user posted image  user posted image  user posted image

Čeprav te samo berem Sisy, čutim s tabo. In ti pošiljam pozitivno energijo za naprej. Svojega dragega stisni in mu povej še enkrat, da ga imaš rada. In da bi se rada trudila še naprej. Dokler ne bo ratalo.

Kadar imajo moški zelo radi svoje partnerke, se najbolj bojijo tega, da jih bodo izgubili. Zato izpovejo svojo bolečino na tak način - da bi najraje odnehali.
Tudi mojega je tako bolelo, da je hotel kar odnehati... Prvo me je šokiralo, si sploh nisem mislila, da tako razmišlja, potem pa sem se sestavila in mu povedala, da jaz ne bi kar tako odnehala. Da bi rada poskušala tudi do 40 leta, če bo treba! In tudi če imam še tri splave, se še vedno splača poskusiti. In da ga pri tem zelo zelo potrebujem in da morava biti oba močna. Si je premislil.

Preberi še enkrat svoj zadnji stavek in si ga ponovi. To je najpomembnejše! To je cilj, v katerega verjameš. Na žalost je tako, da so naše poti do tega cilja vijugaste in trnove, vendar to ne pomeni, da bomo zaradi tega kar tako odnehale, kajne?

Sisy pošiljam ti en topel in močaaaaaan user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.4.2006 18:01:27   
NMJ
Sisy, tudi meni je zelo hudo user posted image , ko berem tvojo zgodbo.Ampak kot so ti že ostale pred mano rekle : z optimizmom glejta s tvojim user posted image  naprej in ker sta močna in se imata neskončno rada bo tudi za vaju prišel pravi čas in bosta v rokah držala user posted image .

Za vaju en velik user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.4.2006 18:43:49   
koala
Joj Sisy kako grozno. Ne daj se, predvsem pa dajta z dragim žalosti prosto pot, jokajta, kričita,.....karkoli vama bo olajšalo to bolečino.
Mislim nate in vedi, da bo nekoč tudi za vaju posijalo sonce sreče in da boš k sebi stisnila dišečo user posted image .

Drži se punca!!!!!!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.4.2006 9:41:42   
Sisy
hvala punce,hvala vsaki posebej....

....čeprav bom rabila še veliko časa,da se poberem,da pridem k sebi....Sem mislila da bo lažje pa ni...Solze mi iz dnva v dan bolj polzijo po licih,žalost je vsak dan hujša,bolečina pa močnejša....

Boli me ,trpim,sprašujem se zakaj jaz ... te bolečine ne privoščim nikomur...So trenutki ko pozabim in mi je lažje, večino časa pa me misel da mojo izgubljeno pikico spremlja in takrat imam občutek kot da notranje umiram...duša me boli..

sčasom bo bolje...to vem...tudi za naju bo posijal sonček...

zdaj rabiva čas...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.4.2006 11:30:00   
naja78
dej punca nehaj no.saj vem da boš rekla,da kaj jaz to govorim,če nisem šla čez to in če sem nosečka.
ampak veš kaj ti povem,mene je bilo tega ful strah-imn.ampak ti si jo dobro odnesla,kaj bi bilo,če se ne bi tolk kontrolirala.
imaš dober razlog za dobro voljo,....a veš  kateri!!!!

sisy prijelo se je v prvo,samo pikica pač ni šla na pravi konec.oprosti,ampak mislim,da bi bilo še huj boleče če si npr.noseč nevem 13,15,16 tednov in potem.......................konec,ali pa če rodiš mrtvega otročka.groza,ampak to se dogaja IN TEGA NI TAKO MALO.jaz nisem tok naivna in češ samo pozitivno misli in bo vse ok.ku....c!ampak se lahko zgodi,še prehitro.sploh ker sem se učila ginekologoijo in vem kako te stvari grejo in delala v porodnišnici itd...groza-.srat te prime.user posted image ,pardon ampak tako je.nisem panik in tudi ne lezem v skrajnost ampak vem,da je tvoja bolečina huda.ne vem mogoče brez veze pišem,..............rada bi ti pomagala,te objela in vama želim da se to ne bi zgodilo.
ampak popolnoma nič ne moreš naredit.
iti naprej,kot so ti napisale že punce.žalost in depresija otožnost vse za sabo potegne.zato ti svetujem,da začneš hitro razmišljati o tem,da moraš naprej.moraš,ker to je tvoj cilj in te bo pripeljal do user posted image .
ZATO ŠPARAJ SOLZICE IN SE HITRO POBERI,NABIRAJ SI MOČ,OBADVA!!in s polnim zagonom naprej.nič ne veš kaj še bo.usoda izbira svoja pota.

želim ti vse dobro,obema.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.4.2006 11:55:32   
Špelka
Draga Sisy, žal mi je in jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa vendar - vsaka ti čast, da misliš pozitivno naprej. In tam kjer je upanje, je srečen konec.... user posted image  Tudi jaz vem, da boš kmalu, kmalu držala v rokah vajino malo pikico. Pa user posted image user posted image user posted image  tudi za tvojega user posted image . Je že tko, da v težkih preizkušnjah najdemo lhko tudi nekaj pozitivnega - in v tvojem primeru je to neizmerna ljubezen tvojega dragega.

Drži se!

Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.4.2006 20:03:05   
Bonda
Draga Sisy!

Tudi jaz sem žalosta s tabo. Tudi jaz sem bila nekaj časa med decembrčicam, še prej pa na Upajmo skupaj. In po mojem SS sem še naprej spremljala ostale decembrčice in jih še, in vem, kako si bila vesela.

Ne vem, kaj na ti napišem v tolažbo; glej naprej, optimistično, čim manj se sekiraj za službo.

Upam, da se kmalu srečava na drugem, bolj veselem forumu, saj se tudi jaz borim za še enega user posted image .
Pa čimboljše okrevaj!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.4.2006 20:43:59   
cmokec
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.4.2006 7:38:59   
anajmad
Sissy,le pogumno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . želim ti,da bi se ti res uresničilo tisto,za kar največ upaš.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.4.2006 8:33:17   
Anonimen
Vem kako ti je... user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
30.4.2006 10:59:26   
kasija78
Res user posted image . Občudujem tvoj pogum, da greš naprej kljub hudi žalosti. Drži se!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.4.2006 16:47:44   
*Karmen*
Joj, Sisy... Šele danes sem uspela prebrat vse, kar se je dogajalo zadnjih 14 dni. Zelo mi je hudo, ker se vama je to zgodilo. Verjetno je to še veliko huje kot to, kar se je zgodilo nam, ki smo že po 10 dneh dobile M. Toliko upanja imaš in toliko veselja ti prinese tista majhna pikica, ki končno začne rasti v tebi. Potem pa katastrofa. Ampak ljudje smo tako prilagodljivi, da skoraj ne moreš verjet. Čisto čez vse lahko priplezamo. Ob sebi moramo imeti le ramo na kateri se lahko razjočemo in nekoga, ki nam  v težkih trenutkih stoji ob strani. Pa preživimo čisto vse. Od tega žalostnega dogodka je minilo že pet dni... Jaz pa pišem šele danes. Še meni tečejo solze po licih... Ampak, Sisy, vse smo s teboj. Vse smo v istem zosu. Katerakoli izmed nas lahko zaide na tvojo pot. In tega se dobro zavedamo. Pa vseeno poskušamo... In še bomo, a ne? Ti se boš vsaj injekcij rešila, ker imaš zamrznjenčke...

V glavnem, Sisy, glavo pokonci in gremo naprej v nove zmage. Zdaj boš malce navijala za nas, potem boš pa kmalu spet ti na vrsti in takrat bomo me zate držale pesti. Če pa boš zaradi tega dogodka preveč potrta, pa postopek le malce prestavi. Saj se zaradi tega ne bo svet podrl. Najprej moraš poskrbeti zase in si pozdravit strto srce. Potem pa šele pride vse ostalo.

En topel, čeprav deževen pozdrav in čimveč srečnih in toplih trenutkov v dvoje. Karmen.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.5.2006 13:31:57   
Zasanjana
Sisy, šele zdaj sem izvedela, ko te nisem zasledila na decemberčicah.Hudo mi je zate.Vem, kaj prestajaš.Bolečina bo ponehala...počasi.Ostal bo boleč spomin.Držim pesti za naprej in ti želim srečo!user posted image user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.5.2006 9:02:45   
anadejka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ohhh Sisyuser posted image user posted image user posted image ,sej sploh ne morem verjet kaj to beremuser posted image user posted image user posted image ,pa tako sem bila vesela zate !!
Full mi je hudo,da se je to zgodilouser posted image user posted image user posted image .
Ti želim da si kmalu pozdraviš srček in gresta z dragijem v nov boj!!!Bogicauser posted image .
Tvoj dragi te ima res raduser posted image !!!Svojo šefico pa nekam pošl user posted image ,al pa mi dej tel.jo bom jest user posted image !Ne oziraj se zdej na službo,misli samo nase in na svojega lubija,ki ti stoji ob strani.

Ampak nekaj me še zanima,kako to da Reš ni takoj opazu da gre za izvenmaterično nosečnost?A to se prej ne da videt?Že to bi mu bilo lahko mal sumljivo,ker si imela čist normalno M.Žal mi je da si ostala brez enega jajcevoda,še bolj pa brez svoje pikice.

Draga Sisy drži se!!!user posted image user posted image user posted image In želim ti vso srečo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.5.2006 9:07:59   
anadejka
Joooj sej vem da sem smotana,sam ko tko razmišlam mi ne gre u glavo..ne mi zamert...ampak,....ko zdravniki vstavijo zarodek nazaj not,a ga ne dajo v maternico??Al se motim??Kako se pa pol znajde pikica v jajcevodu?
Ma full šit ejuser posted image .Ko že misliš da končno imaš nekaj za čem hrepeniš že večnost in da ne more it nič več narobe............življenje je res polno presenečenj.Sisy tebe upam da čakajo samo še lepa!!!

Srečno!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.5.2006 9:45:46   
Anonimen
Vsakič ko preberem kakšno tako tragično novico me stisne pri srcu.
Obenem pa se zavem,da je bila meni osebno mama narava naklonjena in mi dovolila tri otroke.In ker sem mama in vem kaj to pomeni,vsem ženskam od srca želom,da jim življenje nakloni to poslanstvo.
Vsakič mi je hudo,ko se kašni svet podre na glavo.Ampak lker sem veliki optimist,vem,da ni še vse zaman.Ves tvoj trud bo slej ko prej poplačan.
Če praviš.da vaju čakajo zamrznjenčki,torej je še šansa.
Sedaj morata malo počakat,da prideta k sebi,pa tvoje telo,da se popravi,pol pa spet na pot upanja.
Glede brezsrčnih delodajavcev..vrag jih pocitraj.Moja soseda je bila pred dnevi operirana zaradi raka na ščitnici.Komaj tri dni po oparciji je dobila klic od šefice naj kar delat pride,ej nora baba je celo dohtrca,pa si kaj takega upa izustit.user posted image

Tako sem se skašljala tebi in tvojemu partnerju pa želim iz vsega srca,da se vama uresniči želja po potomcu.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
4.5.2006 13:34:07   
pika79
Sej človek sploh ne more verjeti, sem tudi jaz spremljala tvojo zgodbo in sploh ne morem verjeti kako je možna izvenmaternična nosečnost če so ti delali ISCI postopek, a ti je kdo omenil izvenmaternično nosečnost?!?
Ne verjami nobenemu, ki pravi da se vse zgodi z nemenom, jaz v to ne verjamem in menim, da si vsi zaslužimo in imamo pravico imeti otroke,...žal pa je današnji svet krivičen in to tudi mene zelo boli,...
Glavo gor in novim zmagam naproti pa veliko sreče ti želim.

Lep pozdravček, pika

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?