naja78
|
dej punca nehaj no.saj vem da boš rekla,da kaj jaz to govorim,če nisem šla čez to in če sem nosečka. ampak veš kaj ti povem,mene je bilo tega ful strah-imn.ampak ti si jo dobro odnesla,kaj bi bilo,če se ne bi tolk kontrolirala. imaš dober razlog za dobro voljo,....a veš kateri!!!! sisy prijelo se je v prvo,samo pikica pač ni šla na pravi konec.oprosti,ampak mislim,da bi bilo še huj boleče če si npr.noseč nevem 13,15,16 tednov in potem.......................konec,ali pa če rodiš mrtvega otročka.groza,ampak to se dogaja IN TEGA NI TAKO MALO.jaz nisem tok naivna in češ samo pozitivno misli in bo vse ok.ku....c!ampak se lahko zgodi,še prehitro.sploh ker sem se učila ginekologoijo in vem kako te stvari grejo in delala v porodnišnici itd...groza-.srat te prime. ,pardon ampak tako je.nisem panik in tudi ne lezem v skrajnost ampak vem,da je tvoja bolečina huda.ne vem mogoče brez veze pišem,..............rada bi ti pomagala,te objela in vama želim da se to ne bi zgodilo. ampak popolnoma nič ne moreš naredit. iti naprej,kot so ti napisale že punce.žalost in depresija otožnost vse za sabo potegne.zato ti svetujem,da začneš hitro razmišljati o tem,da moraš naprej.moraš,ker to je tvoj cilj in te bo pripeljal do . ZATO ŠPARAJ SOLZICE IN SE HITRO POBERI,NABIRAJ SI MOČ,OBADVA!!in s polnim zagonom naprej.nič ne veš kaj še bo.usoda izbira svoja pota. želim ti vse dobro,obema.
|