Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bombe....58 dan - VODAAAAA 27.4.2006 8:35:11
|
|
|
|
tjaga
|
Naslov bi moral biti Bombe....58 dan - VODAAAAA - Katastrofaaaaaaaaaaaa Jaz sem že zdaj povsem brezvoljna, sploh ne vem, če bom zdržala. Tole obupno vreme me bo sesulo. Pa zakaj mora biti vedno grdo takrat, ko smo doma No bom poskusila, morda mi pa ravno zaradi "ta sitnih čmrljev v hlačah" uspe. Tečna sem, priznam.
|
|
|
|
RE: Bombe....58 dan - VODAAAAA 27.4.2006 8:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, tjaga, sem na seznamu brala o - 8 kilah. Vau, super.
|
|
|
|
RE: Bombe....58 dan - VODAAAAA 27.4.2006 9:20:53
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Bravo, tjaga, sem na seznamu brala o - 8 kilah. Vau, super. O hvala Splišni, zdej bi me moral še kdo po glavi počohat.
|
|
|
|
RE: Bombe....58 dan - VODAAAAA 27.4.2006 9:39:53
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem trenutno na kavi z mlekom (saj je notri tudi voda ), sem pa prepričana, da bo danes res težko držat vodo. Biti doma in jesti Cukrčkove "ovohance in ogledance", je sila težko!
|
|
|
|
RE: Bombe....58 dan - VODAAAAA 27.4.2006 10:42:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, kako? Ste si že privoščile vodo za zajtrk? Jaz sem že spila eno kavo z mlekom(klinc, če me pa ta kava zredi , me pa kar naj ) Drugače sem se pa lotila pospravljanja omar, da ne hodim preveč v kuhinjo. ZA moja dva bo na srečo moja mati kosilo skuhala, da se mi ne bo treba ****. Zase bom pa že skuhala Drugače je pa res beda od vremena...mater, cele praznike bo najbrž sranje. PA dec je tečen, ker ni mogel it z motorjem naokoli, kot so načrtovali ...pa dete bi šlo rado ven... Bo že...važno da nam vode ne zmanjka lp
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?