Anonimen
|
Berem eno, da zadeva še ni šla čez rob. Zdelo se mi je čudno, da po obilici sms-ov in telefonov dva še ne seksata, ker seks med vezanimi se zgodi če po sebi sodim prej kot po nešteto dogovorih, dvorjenjih, da to narediš v "trenutku slabosti", brez veliko premisleka, itd. Ne bi bilo slabo, če bi tu napisali, kako smo varali, da se še česa naučimo. Varanja, če ljubiš svojega partnerja, ni, če po sebi sodim. V obeh mojih primerih varanja svojega partnerja nisem več ljubila. 1. Poročen moški, lagal o svojih namenih, da se bo ločil, da ne seksa več z ženo, mlada trapa sem vse verjela. Najprej me je povabil na pijačo, ko sva službeno nekaj hodila okoli, potem še na zabavo. Potem me je enkrat poklical po telefonu, vedel je, da moje srce bije zanj, šla sva se telefonski seks, naslednja faza je bil seks. 2. Samski moški, tisti je bil resen, a mi je zameril, da se ne ločim. Nisem se, ker nisem imela kam. Z njim sva se v drugi službi, ne v isti kot prej opisano, brez flirtanja, zaljubila sem se pač, enkrat sva se dobila na pijači, se šla enkrat telefonski seks in že sem bila v njegovi spalnici. V obeh primerih torej hitro, brez neštetih pisemc, brez predhodnega platonskega odnosa, če je komu, gre, ne? Torej, ste si kdaj dopisovali, se šli internetni, telefonski,... seks, v živo pa niste poskusili, ker ste si premislili?
|