|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste pravarali partnerja
26.4.2006 15:27:32   
Anonimen
user posted image Berem eno, da zadeva še ni šla čez rob. Zdelo se mi je čudno, da po obilici sms-ov in telefonov dva še ne seksata, ker seks med vezanimi se zgodi če po sebi sodim prej kot po nešteto dogovorih, dvorjenjih, da to narediš v "trenutku slabosti", brez veliko premisleka, itd.

Ne bi bilo slabo, če bi tu napisali, kako smo varali, da se še česa naučimo.user posted image

Varanja, če ljubiš svojega partnerja, ni, če po sebi sodim. V obeh mojih primerih varanja svojega partnerja nisem več ljubila.

1. Poročen moški, lagal o svojih namenih, da se bo ločil, da ne seksa več z ženo, mlada trapa sem vse verjela.user posted image  Najprej me je povabil na pijačo, ko sva službeno nekaj hodila okoli, potem še na zabavo. Potem me je enkrat poklical po telefonu, vedel je, da moje srce bije zanj, šla sva se telefonski seks, naslednja faza je bil seks.

2. Samski moški, tisti je bil resen, a mi je zameril, da se ne ločim. Nisem se, ker nisem imela kam. Z njim sva se v drugi službi, ne v isti kot prej opisano, brez flirtanja, zaljubila sem se pač, enkrat sva se dobila na pijači, se šla enkrat telefonski seks in že sem bila v njegovi spalnici.

V obeh primerih torej hitro, brez neštetih pisemc, brez predhodnega platonskega odnosa, če je komu, gre, ne?

Torej, ste si kdaj dopisovali, se šli internetni, telefonski,... seks, v živo pa niste poskusili, ker ste si premislili?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste pravarali partnerja
26.4.2006 15:34:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Varanja, če ljubiš svojega partnerja, ni, če po sebi sodim.

Torej, ste si kdaj dopisovali, se šli internetni, telefonski,... seks, v živo pa niste poskusili, ker ste si premislili?user posted image

Ja.. varamo samo sebe..

Ja.. malo prej z eno iz tega foruma... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2006 15:38:19   
Anonimen
Torej, ste si kdaj dopisovali, se šli internetni, telefonski,... seks, v živo pa niste poskusili, ker ste si premislili?
 Zakaj pa to sprašuješ - a zato, ker ugibaš, kako bi bilo, če ti ne bi šla vedno do konca?Veš, kaj mislim. Da si še vedno trapa. Tako kot si sama napisala. Samo mogoče ne več tako mlada.In mislim tudi, da ne bo ostalo samo pri št. 1 in št. 2.user posted image Srečno 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2006 16:22:57   
Anonimen
Ja, jaz sem to prakticirala - brez seksa v živo user posted image . Danes mi je žal še za to, platonsko ljubezen. Sva bila pa oba zaljubljena - zelo - vendar sem se odločila za partnerja. Ni mi žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2006 16:37:13   
Anonimen
Mogoče sem res malo zmedeno napisala, do konca mi tako ne bo nikoli jasno.user posted image

Ostalo bo pri ena in dva, ker je nato sledil neizbežen konec, saj sem napisala, da ga nisem ljubila.user posted image

Ugibam ne, kaj bi bilo, če ne bi šla do konca, ker sem taka, da seksam le, ko sem zaljubljena ali ljubim, ne velja pa obratno, da vedno seksam, ko sem zaljubljena. Stara koka kot sem zdaj vem, da bi poročeni radi le seks, ostali bi pa v zvezi, ki jo imajo, zakaj, predvsem zaradi otrok, družbenega statusa, ziher so, da jih žene ljubijo ali jim bojo v primeru razveze preveč zagrenile življenje,.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2006 16:39:38   
Marogica
user posted image user posted image  Oprosti, ni mi čisto jasno, kaj si hotela povedati ali vprašati...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 16:47:49   
Anonimen
Brezveze, da se danes spet gnjavimo, kaj je res in kaj ni, tam ena piše, da ne ve, če jo je prevaral, on zanika, spet druga pravi, da je njen tudi zanikal, ja seveda bodo vsi zanikali. Zato je najboljše, da povemo, kako varanje poteka, iz lastnih izkušenj, potem bomo bolj vedele, kaj se zares godi, ne to, kar pravijo partnerji in kaj mislimo me, če ali ne eni anonimni varajo.

Brala sem, da se moški včasih sprašujejo kako dalje, ko ženska privoli v kavo. Odgovor je, če je privolila v kavo, nimajo več kaj, zaljubljena je in se želi ljubiti z njim. Sem se kar strinjala z odgovorom. Zato se čudim, kako si lahko v nedogled z nekom dopisuješ, flirtaš, oba natanko vesta, da sta si vsaj všeč, če ne kaj več, do udejanitve pa ne pride.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 17:03:59   
mamči

kako dalje, ko ženska privoli v kavo. Odgovor je, če je privolila v kavo, nimajo več kaj, zaljubljena je in se želi ljubiti z njim.  

Aja user posted image , pa to menda ne verjameš v resnici. UHHH, zdaj pa naj se še kofetu z moškimi odpovem, ker to pomeni, da si želim sexa z njimi .......Adijo pamet, res živim v našem lepem srednjem veku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2006 17:22:36   
baguSka
Mamči ne vem če ni tista zgornja izjava bl iz sr.veka.. Ne vem no. Jst sm tud šla z ne vem kolkimi moškimi že na kufe, pa jim nism niti želela niti dala nog narazn user posted image  Pa nebi rekla da sm glih iz sr.veka..

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2006 17:26:53   
Anonimen
Že eno nedolžno rajcanje po mailih, ni tako nedolžno kot vam partner trdi. Lahko, da se tako začne, pa sms-ki, pa povabilo na kavo... Všeč ti je, da si nekoga obnorel, mu zmešal glavo in še dobro se ne obrneš, ko se znajdeš v nevarnem vrtincu čustev. Pol si pa tam, kjer ni muh!
Vsi smo ljudje, nihče ne more dat roko v ogenj, da pa se to ne bi zgodilo njemu.
Rada ga imam, ne bi mu to nikoli storila... zlaufane besede, ki so že ničkolikokrat preskočile svoj pomen!
Tut jaz mam rada svojega moža in kaj takega mi še na pamet ne pride, sam nikoli ne veš...lahko pa da vrže on očke za drugo, a ne? Sej ne bi blo nč čudnega, k pa se jaz kotalim po stanovanju z tem trebuhom user posted image .
Sam on ve, kaj bi ga v tem primeru čakalo! Nabila bi ga v rit, če bi se on naslajal brez mene. Naj jo lepo domov pripelje, pa bova skupaj porihtala. Bo volk sit in koza cela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2006 18:09:07   
Annny
Odgovor je, če je privolila v kavo, nimajo več kaj, zaljubljena je in se želi ljubiti z njim.
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja ne vem no....s kolikimi pa si šla v življenju na kavo, anonimna??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2006 18:52:11   
Primoza
Že eno nedolžno rajcanje po mailih, ni tako nedolžno kot vam partner trdi. Lahko, da se tako začne
Odgovor je, če je privolila v kavo, nimajo več kaj, zaljubljena je in se želi ljubiti z njim.

Tako po mojem ramišlja kak posiljevalec ne pa normalen moški.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2006 19:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Že eno nedolžno rajcanje po mailih, ni tako nedolžno kot vam partner trdi. Lahko, da se tako začne[/quote
Tako po mojem ramišlja kak posiljevalec ne pa normalen moški.

Kaj od tega pa tebe spominja na posiljevalca, pa res ne vem Primoža.
Če se ti z eno bejbo zafrkavaš po mejlih, ki sčasoma začnejo vsebovati vse bolj sočne detajle, ti pa res ni treba bit posiljevalec, da te to razrajca, ampak čisto navaden moški.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2006 19:25:55   
Anonimen
Strinjala sem se z odgovorom, podal ga je strokovnjak,  ker sem šla z vsakim, s katerim sem šla na kavo, v posteljo. Ali pa se tistih, s katerimi nisem šla v posteljo, ne spomnim.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz ne razumem, kaj ima to s posiljevalci, saj ga ne povabiš v stanovanje na drink in potem rečeš ne, on pa te vseeno posili.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.4.2006 19:35:15   
Annny
Strinjala sem se z odgovorom, podal ga je strokovnjak, ker sem šla z vsakim, s katerim sem šla na kavo, v posteljo.
 Zdaj pa ne vem...si šla s tako malo moškimi na kavo ali s tako veliko moškimi v posteljo?user posted image user posted image  Kakorkoli že- zelo zanimivo! Si sploh ne predstavljam, koliko 'kilometrine' bi imela, če bi šla v posteljo prav z vsakim, s katerim sem šla na pijačo. Kaj ne poznaš kakih moških, ki bi bili preprosto samo kolegi, sodelavci, znanci, prijatelji ipd..?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2006 19:50:13   
hariba
Draga anonimna moram ti zaupat, da sem danes dopoldan šla v času za malico z kar dvema zunanjima sodelavcoma na kavo. Nezaslišano a? Bil je sicer kratek, a zelo prijeten sproščen klepet. A v nobenega nisem zaljubljena, pa raje nikoli v življenju ne sexam več kot da bi pa z njima. Pa smo drugače že več let prijatelji, le nobene kemije ni med nami. Pa še nekaj o resničnem varanju, A vseeno anonimna moram te pohvalit, ker si priznala da si že varala, vsekakor nisi edina, le redko katera je pa tako poštena, da to prizna.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.4.2006 19:59:42   
Anonimen
Saaaami profesionalci v premetavanju besed! Anonimna je odprla to temo izključno zato, da potegnemo pod varanjem črto in napišemo kako je do tega prišlo, kake trike smo uporabljali, kako smo se zagovarjali...Vse to izključno z namenom, da bi ti odgovoru nekomu pomagali! Kaj se ni v tem času pojavilo kar nekaj tem: ali me vara, pa sms-si, pa vsega boga??? No ti odgovori naj bi zatrli večino takih vprašanj. Zdaj pa se vstavljate pri vprašanju, če gre anonimna z vsakim v posteljo, če z njim spije kavo-haloooo!??

Ajd, s predlogi na plan!

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.4.2006 20:00:36   
Primoza
Bom razložil: uboga sodelavka gre na kavo, on si to razlaga po svoje in rezultat? V glavnem nesmiselno je povezovati kavo in posteljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.4.2006 20:21:51   
Anonimen
Wrong! Sodelavka in sodelavec si pošiljata vedno več mejlov, kateri vsebujejo vedno več namigovanj... potem jo on povabi na kavo. Če njej povabilo ne bi ustrezalo, bi ga gladko zavrnila, kajti natanko ve, kaj se njemu mota po glavi. Če ga ni zavrnila potem lahko sklepamo, da so njene misli podobne, a ne?
Tu ne gre za nedolžno povabilo na kavo med dvema sodelavcema-nikakor. Če pa ti le ta poprej šepeta osladne besede, potem pa te povabi na kavo, smo pa pri čisto drugi situaciji.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.4.2006 20:45:36   
Primoza
Dobro, očitno sem naivnež. Morda pa je bolje tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.4.2006 12:02:15   
Anonimen
Dejavniki, ki vplivajo, da ni bilo odgovorov:

- prazniki, pomen družine je večji, neradi se spominjamo grehov
- službenih računalnikov ni pri roki, doma jih ma internet manj ljudi
- neradi ste anonimni, ker baje nimate kaj skrivati
- če ste anonimni, vsaj moderator vidi, s kod pride sporočilo
- struktura na forumu je taka, da bi vsaj v družinah z dojenčki morala vladati ljubezen in ne varanje
- nagnjenost k dobremu nas sili, da ne odpiramo starih ran,
- drugo

user posted image user posted image user posted image

Bom poskusila še ob primernejšem času, kdaj med tednom, morda na drugem forumu, ker me res zanima, gre za pomemben vidik našega življenja. user posted image

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.4.2006 15:57:12   
mika
Si sploh ne predstavljam, koliko 'kilometrine' bi imela, če bi šla v posteljo prav z vsakim, s katerim sem šla na pijačo. Kaj ne poznaš kakih moških, ki bi bili preprosto samo kolegi, sodelavci, znanci, prijatelji ipd..?

Isto velja zame.

Anonimna, a mogoče deluje kava nate kot  afrodiziak?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.4.2006 19:42:27   
CIPRESA
Varala nisem nikoli ker mi je svinjsko in grdo da nekoga zavajam in mu lažem. Da bi za njegovim hrbtom si dopisovala z nekom, se šla internetni ali telefonski seks....ne ker imam vest in bi me ta požrla. Še vedno sem mnenja " kar ne želiš da se zgodi tebi tudi sam ne stori drugemu". In ne razumem vas punce ki še celo pišete  in sprašujete take stvari tako kot jaz vprašam nekoga po vremenu. Rada bi vedela  kako druge varajo in  se delajo norca iz svojih partnerjev, te ni nič sram??? Si pomislila da si nekomu storila nekaj hudega, da ga boli tvoj nenaden skok v drugo posteljo in še celo brez pomisleka, nagonsko, ker si se pač zaljubila.

Jaz ti nemorem napisat kako sem varala ker nikoli nisem lahko pa ti samo rečem danaslednjič  začni pri RESNICI šele potem v postelji!!!

< Sporočilo je popravil CIPRESA -- 27.4.2006 19:43:44 >

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?