Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
rezervacija prostora poleti - druga občina 26.4.2006 11:08:04
|
|
|
|
Miškolin
|
Junija bomo rodili novega družinskega člana, in temu primerno bomo tudi vsi (vključno z očkom) doma, starejša hčerka bi šla tudi malo s starimi starši na morje, tako da računamo da je ne bi bilo cca 2 meseca v vrtcu. Ker smo iz druge občine, otrok pa hodi v vrtec v LJ me zanima, če kdo ve, ali je možna rezervacija prostora tudi v primeru, da otrok ni iz iste občine, kot hodi v vrtec. V vrtcu so sicer vzgojiteljice rekle da se bodo pozanimale, prijateljica pa mi je povedala, da je ona lansko leto imela s tem težave in plačevala polno ceno vrca (brez hrane) tudi ko otroka ni bilo cel mesec v vrtcu! Ali kdo ve kako je s tem??? hvala in lep pozdrav Miškolin
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.4.2006 11:30:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?