|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko dobile nazaj po ločevalni?
26.4.2006 8:19:15   
poliloni
Eno vprašanje za vse, ki ste hujšale po ločevalni - Koliko ste po končani dieti dobile nazaj??? Gotovo je šlo kaj gor, ko st začele normalno jesti....Upam, da ne gre preveč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko dobile nazaj po ločevalni?
26.4.2006 8:30:22   
Bubamaraa
Ko sem nehala hujšati po ločevalni sem se zredila 1kg in to v treh mesecih...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2006 8:37:36   
hariba
2 kg, shujšala sem pa 14 kg v treh mescih. S tem, da sem se pa odrekla poznim večerjam ostankov, ki so ostali za mojimi otroki in kar je bil tudi poglaviten vzrok, da sem se tako zelo zredila.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2006 8:48:59   
mala maja
shujšala sem okoli 9 kg pa sem nazaj dobila 2 kg. Pa nič ne pazim kaj jem sam da ne jem po 8 uri zvečer.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2006 9:56:13   
taška30
Jaz sem shujšala 10 kil in sedaj sem v mesecu dobila nazaj 1,5kg (v bistvu že prvi teden po končani dieti in zdaj stoji). Moram pa rečt, da se čisto nič ne pazim, pojem ogroomno čokolade in v glavnem nepravilne kombinacije kosil in večerij.
Edino kar je, je to, da dopoldne jem le sadje ali nič. Verjetno me to rešuje.user posted image

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.4.2006 10:06:17   
Anonimen
v štirih mesecih 2 kili. Čisto v redu.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 10:14:00   
molierka
pozdravljene !
jaz bi vas pa vprašala kakšna ločevalna je to ?
prosim za odgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 10:15:45   
Teya
svaka vam čast!!!!! user posted image user posted image user posted image

zdaj mi je kar "malo" nerodno povedat user posted image user posted image user posted image , ampak jaz sem to dieto delala že 3x in čist vsakič dobila čist vse nazaj user posted image user posted image user posted image   je pa res, da sem po 90ih dneh enostavno pozabila, da ta dieta sploh obstaja....nisem jedla sadja za zajtrk, mešala sem svega in svašta in živela popolnoma brezskrbno kar se tiče hrane (beri: jedla vse, ne glede na uro, ne glede na količino user posted image ) no, jedla sem tako, kot je zame normalno user posted image  oz. kakor sem jedla pred dieto.....

ne znam povedat v kolikšnem času sem dobila vse nazaj, saj se tudi vagala nisem ničuser posted image , sem pa vsako pomlad, ob novem štartu diete imela vedno isto izhodiščno cifro.....

nočem vam vzet poguma, kot vidite sem ena redkih!!!!! user posted image user posted image user posted image

mogoče pa le ni tako neumno, se po 90ih dneh še malo držat discipline in ne nadoknadit vse za nazaj, kot sem to počela jaz user posted image user posted image user posted image

SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2006 10:38:47   
Anonimen
Jaz še vedno v glavnem ločujem, tako da se nisem nič zredila, kvečjemu še kakšno kilo ali dve ali tri ali štiriuser posted image  izgubila. Od konca diete je 4 mesece.

Še za molierko:
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=3

< Sporočilo je popravil Splišni -- 26.4.2006 10:40:08 >

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2006 11:05:02   
njelci
waw,  waw in še enkrat waw,user posted image user posted image user posted image to bi blo pa super, če bi ostali kg. super motivacija za tiste, ki jo oz jo še bodo držale.
Jst se namreč tudi bojim, da mi bo po dieti šli kg hitro nazaj gor... jst sem jo tudi že 2x držala, pa je šlo vse nazaj goruser posted image user posted image user posted image , je pa res da se nism držala tega da bi potem še 3 mesece jedla za zajtrk sadje in pa jedla sem vse- mešala, in ob katerikoli uri, tako da upam da je bilo to krivo....zdej pa bom bolj pazljiva!!! bomo vidli rezultat. po mojem tudi to mal pomaga, ker moja mama je po dieti še ful časa jedla za zajtrk sadje in se ni nč zredila oz zanemarljivo malo.
VELIKO USPEHA VSEM!
LEP POZDRAV

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2006 11:33:30   
molierka
in koliko si izgubila kilogramov

(odgovor članu njelci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2006 12:15:42   
Anonimen
Lani sem z ločevalno dieto shujšala 6kg ( bi več, če bi se strogo držala diete, pa se nisem). Po koncu diete sem shujšala še 2kg pa nisem hujšala namerno....
Se pravi, da sem shujšala 8kg vse skup v pol leta.Do novega leta (se pravi 6 mesecev po dieti) sem težo držala.... od takrat naprej pa sem pridelala 2kg zaradi sladkarij.

(odgovor članu molierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2006 12:40:13   
molierka
in kakšen je tvoj recept za hujšanje kaj jesti , piti?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2006 12:47:41   
Anonimen
Recept za hujšanje?

Ojej.. ne vem če ti bom znla pomagat. Nimam lih izkušenj z dietami.
Moja najuspešnejša dieta je bila, ko sem se zavestno odločila, da ne bom jedla čokolad (drugih sladkarij skoraj ne jem) in da ne bom večerjala. V 6 mesecih sem shujšala 10 kg, in sem potem težo obdržala 2 leti.

Je pa odvisno od posameznika. Jaz lahko načeloma veliko pojem pa se ne bom zredila, če ne bo vmes sladkarij, čokolad itd.
Ene pa sam hladilnik povohajo pa se jim že pozna....
Moraš odkrit svoj način prehranjevanja, ki ti ustreza.

(odgovor članu molierka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?