Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mater. obroček - ali boli? 11.5.2006 11:30:09
|
|
|
|
lory05
|
Wanage, pri kateremu ginek. si bila, da ti je skrajšal vrvici? A to delajo vsi navadni gin. ali moraš it h kakšnemu posebej za to? Jaz tudi razmišljam o odstranitvi, ker tako ne morem več živet, me preveč boli, ne samo med sexom, vsakokrat imam še pol dva dni neke čudne krče. Če zaradi mirene ne morem sexat, pol je sploh ne rabim, a ne? Saj je namenjena kontracepciji. Če ne sexam pa itak ne morem zanosit. Oprostite, malo sem zašla, ker sem jezna na mireno. 32.000 sit gor ali dol, resno razmišljam, da zdaj pokličem mojega gin. in grem zadevo odstranit, ker me takooooooooooooo boli v spodnem delu trebuha.
|
|
|
|
RE: mater. obroček - ali boli? 11.5.2006 19:35:26
|
|
|
|
valči
|
Lory 05,sem na istem,kot ti.Mireno imam vstavljeno več,kot leto dni,pa nonstop neke krvavitve,v spodnjem delu trebuha mam pogoste krče,partner včasih čuti nitke...Neredne menstruacije me najbolj motijo,pa to "mazanje"Bom požrla tisti denar,ampak živčna sem že,pa jo bom dala ven.Sva se z možem tako odločila.25.5. imam že datum,ko jo dam ven.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?