|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kradejo rože...
25.4.2006 20:34:00   
ona
Ma sem jezna ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem ugotovila,da so mi ukradli zunaj na gredici nekaj na frišno posajenih rož in to mojih najljubših!
So kar izruvali ven in lepo zasuli,da ne bi opazila!
Ma kako zauser posted image  ne bi opazila,saj nisem po župi priplavala!!!
Res mi je prav hudo,da se to dogaja,da še zunaj v gredici ne moreš imeti rož.
Nimamo pa okrog hiše nobene ograje,tako,da lahko vsak pride mimo na dvorišče,zato zdaj že močno razmišljam,da dam okrog hiše bodečo žico!!!
Tiste,ki me berete,upam,da me razumete,da sem se mogla izpovedat nekje,saj sem tudi ful žalostnauser posted image user posted image
Nekaj se trudiš,potem pa to!!Naj user posted image  vzame tistega,ki mi je to naredil!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 20:53:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.4.2006 20:59:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kradejo rože...
25.4.2006 21:10:18   
Spark
Pri nas sem pa jaz antimojster za rože. Tast pa tašča imata pa okrog hiše full rožic. Sploh ne vem kako se imenujejo. Ampak imajo ene full lepo dišeče rožice, ki so roza, lila,bele, rumene, uglavnem vseh barv.  Pa si ne upam nobene utrgat, zato ker z njimi ravnata k z otročkom.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 21:18:20   
puncica
Ja marička kaj vse se ne dogaja user posted image a kr rože pa sadike kradejo. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 21:42:00   
dulcinea
Ja, eni so pa res pravi user posted image . Kako morejo ukrast rožice? Pri nas so pa enkrat cel britof ikeban pokradli za prvega novembra

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 21:50:46   
urbancek
Pri nas so pa pred dvema letoma zeljne glave porezali in odnesli, pa krompir je bil tudi že pobran, po fižol obran in še bi lahko naštevala, ker imamo njivo ob cesti, stran od hiše. Bo potrebno menjati lokacijo ali pa ob njivo postaviti dobermana ali rotwailerja (moja srčna želja, žal neizvedljiva, zaradi otrok),

Lp

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2006 8:22:51   
Anonimen
Pri nas pa so pred 3 leti pokradli ves pridelek pese. Upam, da se jim je zagolsnila user posted image

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2006 8:38:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: ona
Res mi je prav hudo,da se to dogaja,da še zunaj v gredici ne moreš imeti rož.

Pri takšnih stvareh (in kadar kaj izgubim) si navadno rečem: Upam, da je to dobil nekdo, ki to bolj potrebuje od mene. Gospod že ve, kdo to bolj potrebuje.

Predlagam ti, da tako misliš. Namesto da ga preklinjaš mu v mislih podari te vzete rože/paradižnike/zelje/peso/paprike... . Reci, naj ti te rože lepo rastejo. Jaz ti jih podarjam. To ni ukradel, ampak je to moje darilo njemu.

To ponavljaj kadar se zgodi in kraja bo prenehala. Ker ga žene tak duh. In ta duh ne zdrži duha ljubezni.user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.4.2006 8:41:18   
srki
Eni več ne vejo, kaj bi počeli. V našem kraju se je dogajalo, da so rože iz grobov kradli, pa to se verjetno dogaja še marsikje drugje. Če veš kdo je oz. če ga kdaj dobiš, mu reci, če mu slučajno manjka rož ali če so mu všeč, pa mu jo podari, pa ga(jo) bo mogoče sram postalo. Lahko pa, da to nekdo dela iz objestnosti, ker pač nima kaj drugega počet.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2006 8:48:13   
Anonimen
A se čudimo,da vse živo kradejo!!!
Kaj ni zadnjič ena napisala,da kradejo predpražnikeuser posted image Sej so tu na našem koncu nekomu ponoči izpulili iz vrta 10 na sveže posajenih drevesc-cipreseuser posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2006 8:57:48   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Kaj ni zadnjič ena napisala,da kradejo predpražnike

Nam so ga tudi ukradli. Starega, za 300sit. user posted image Le kaj jim bo. Imamo pa sedaj drugega. Samo je spet star in čakam, da ga vzamejo. Ga bo treba že zamenjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.4.2006 9:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: neva6
Kaj ni zadnjič ena napisala,da kradejo predpražnike

Nam so ga tudi ukradli. Starega, za 300sit. user posted image Le kaj jim bo. Imamo pa sedaj drugega. Samo je spet star in čakam, da ga vzamejo. Ga bo treba že zamenjat.

user posted image user posted image Najbrž se boš kar načakala,če je star ga še povohali ne bodo,kar zamenjaj ga boš videla,kako bo dobil nogeuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.4.2006 11:50:43   
Mišek06
Pri nas imamo zelo radi solato. In enkrat zjutraj je ni bilo več. Ukradli so nam solato z domačega vrtauser posted image . Pa to ni hec. Nam se je zmešaluser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.4.2006 14:54:44   
G in T
Mojim staršem pa cigani (Romi, da ne bo hude krvi) kradejo rožice. Bi bilo potrebno kakšen električni kabel nastavit, da se bo nehalo. 

(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2006 21:35:35   
KODA
 A tudi rože se kradejo??user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2006 9:19:05   
bamby
Kar verjamem, kako te jeza ob takih dejanjih prime. Mene bi tudi. Očitno jim manjka v denarnicah, še bolj pa v butastih glavah, da to počnejo. Upaj, da se jim bodo posušile!!!!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2006 8:06:36   
katis
Pri nas so pa pred dvema letoma obrali celo marelico (ki jo je potem celo kap in smo jo moral posekat), celo breskev, pa še dve sadiki ameriških borovnic. Matr sem bila jezna - če bi to obral kdo, ki resnično potrebuje, ali če bi vprašal, ajde, verjetno bi mu dala nekaj.

Ampka k nam niso še nikdar taki zašli - smo pač naselje, ki je malo stran od vseh drugih poti in cest. To je moral biti en sosed. Upam, da se mu je vsaj zaletelo, ko se je basal z našim sadjem.

P.S. Kot otroci smo tudi mi kdaj rabutali, ampak smo vzeli par jabolk ali sliv, da smo potešili tisto otroško lakoto in nagajivost. Nismo pa obrali celega drevesa. Prosim no, to je moral biti odrasel človek, pa še obirač je moral imeti, sicer zaradi velikosti drevesa ne bi nič dosegel.

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?