Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 25.4.2006 19:53:49
|
|
|
|
total
|
Mi mamo na 4 kolesa navadno-šoprtnega in je super,sam mal velik je za v avto,na to nisem mislila,ko sem ga kupovala,tako da smo kupili še enega.
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 25.4.2006 20:07:04
|
|
|
|
anjaa
|
res je da izgleda robusten, tako da poglej še na model ( ki se meni zdi morda pametnejši ) glede zlaganja in zasednosti prostora ... pa še lupinico dobiš zraven. http://www.enakupi.com/zaotroke/otroski-vozicki04.html
|
|
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 25.4.2006 21:54:16
|
|
|
|
tinatona
|
Hej! Jaz sem imela sicer štirikolesnika in je bil super. Res full mi je bil fajni. Edina naaka ki jo je imel je da je precej velik tudi ko se zloži. No pa saj če bi mi imeli normalen avto karavan bi še šlo; tako pa imamo kio ki ima zelo mali prtljažnik za karavana... Tako da sem ga prodala. LP
|
|
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 25.4.2006 21:59:39
|
|
|
|
*goldfish*
|
Jaz pa ti dam same minuse čez to firmo! Moja svakinja je v prvo kupila ta voziček z lupinico in je oboje odpikala v treh mesecih. Ker v lupini je otrok čudno ležal , ne vem drugače napisati. Nekam prenizko in ..... ne vem napisati, je kasneje kupila Peg perego- prima viagio in v tej tudi lahko počiva, ker je kar visoka in otrok tudi ven vidi. (Upam da se s tega da kaj razumeti) Voziček pa sta odpikala, ker je mož vedno brsal v koleščka, ko je peljal na sprehod in se je mala budila. Nato sta kupila športnega od te iste firme (tistega v modro-rdeči kombinaciji) in se jima je v roku treh mesecih plastika polomila in blago razstrgalo. Se je samo jezila na oba vozička, zdaj pa se je razpi dila in dala malo več denarja in kupila od ABC.
|
|
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 26.4.2006 20:22:26
|
|
|
|
Micy
|
Tej vozički so podn od podna jest sm kupla štirikolesnika od pikola pa še lupinca je pršla zravn in kje je zdej ta voziček. U GARAŽI. Ja derem se . To pa zato ker so se vsa kolesa kr neki zvila brcala sm v kolesa, lupinica je pa ena navadna plastika, ampak mi je škoda dnarja da bi drugo kupila za teh par mescov k bo še v lupinci. Uglavnem mi je voziček pa pol sestra za 5 jurjev od hauka prodala unga s tavelikim gumam, sm ji full hvaležna. Jest ti priporočam voziček od ABC design al pa od Hauka. Ta pikolo je pa en navadn DREK.
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 27.4.2006 12:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala lepa za vaša mnenja:)
|
|
|
|
RE: Voziček PIKOLO...kaj mislite?? 27.4.2006 16:00:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikolo - nikoli. Ga ima svakinja in ga mi je posodila ampak sem ji kmalu vrnila ker je anako kot je rekla Micy
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.