|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pomeni ...
25.4.2006 13:15:11   
srki
"Številka ima prepoved dohodnih klicev"? Sem na mobiju videla neodgovorjen klic (meni neka neznana številka), valda iz firbca, kdo je, kličem nazaj, pa se mi una tetauser posted image na drugi strani javi z zgoraj navedenim stavkomuser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj pomeni ...
25.4.2006 13:19:17   
soncece24
ojej,a to lahko tudi maš al kaj user posted image user posted image če je mobi uporabnik lahko da predolgo ni napolnil kartice,pa so mu jo zablokirali. kak te je pa lahko klical pa nimam pojma user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 13:21:02   
srki
Tudi meni ni nič jasno, prvič sem sploh slišala kaj takegauser posted image .

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2006 13:33:30   
Irena88

To nima veze z napoljnjeno kartico.. ampak je to storitev v sklopu MPO, ki omogoča naročniku, da določi seznam telefonskih številk uporabnikov, od katerih ne želi prejemati klicev
Vse dovoljeno razen številk s seznama, kar pomeni, da ob vklopu storitve Nadzor dohodnih klicev naročnik nima nobenih prepovedi, lahko pa dodaja telefonske številke uporabnikov, od katerih ne želi prejemati klicev. Naročnik lahko tudi določi območje številk, iz katerega so dohodni klici prepovedani ali dovoljeni, torej ne želi prejemati klicev uporabnikov, ki so znotraj MPO ali zunaj MPO.
Vse prepovedano razen številk s seznama, kar pomeni, da ob vklopu storitve Nadzor dohodnih klicev naročnik ne dovoli nobenih klicev, lahko pa dodaja telefonske številke uporabnikov, od katerih želi prejemati klice. Naročnik lahko določi tudi, da želi prejemati klice uporabnikov, ki so znotraj ali zunaj MPOuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 14:11:02   
srki
Irena, najlepša hvala za tole izčrpno pojasnilo! user posted image

No, pa sem se spet nekaj novega naučila.

(odgovor članu Irena88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 16:05:41   
dix
Prepoved klicev si nastaviš v svojem telefonu. Imaš možnosti:

1. odhodni
2. mednarodni
3. mednarodni, razen v domovino
4. dohodni
5. dohodni v tujini

to ima nokia med nastavitvami, zapora klicev

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2006 8:11:34   
srki
Zdaj pa vem, kdo me je klical in zakaj nisem mogla nazaj klicat. Iz Salomonovega oglasnika so me klicali, da jim potrdim registracijo na salomonovem oglasniku, možnost dohodnih klicev pa imajo verjetno zato, da jih ne bi stalno nadlegovali.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.