|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupinica - da ali ne?
25.4.2006 8:59:12   
borovnička
Ker z mojim user posted image  kupujeva oz. naročava voziček za našega user posted image , me zanima vaše mnenje glede lupinic. Se jo splača vzet zraven? Baje je nezdrava za dojenčka, ampak mene bolj zanima praktičnost in uporabnost. Niso ravno najcenejše, pa me zato zanima, če bi jo oz. ste jo oz. jo boste ve kupile ali ne?

Hvala za odgovore in lep pozdravček user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lupinica - da ali ne?
25.4.2006 9:04:38   
Seven*
Lupino bos v vsakem primeru rabila za v avto. Torej v vsakem primeru DA! Koliko sem si lahko ogledala razlicne proizvajalce ima eno izmed boljsih MaxiCosi. Je prostorna in udobna. Kaksen vozicek pa kupujes? A bi imela taksno lupino, ki gre tud na vozicek?

Gospa sem.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2006 9:04:55   
viv_
Lupinico pa res rabiš. Kako pa sicer prevažaš otroka v avtu?????

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2006 9:11:53   
borovnička
Ma sprašujem zato, ker me je ena prodajalka zadnjič posilila s svojim mnenjem, da je to ful nezdravo za dojenčka in da se to ne splača kupovat, da moram kupit navadni avtosedež.user posted image  Kako naj že novorojenček pokonci sedi v avtosedežu???

Viv, zaenkrat ga vozim še v svojem trebuhu user posted image .

Seven, prek Kikiwelta misliva naročit Traxxa in se zraven dobi lupinica, mislim, treba jo je posebej naročit. Je pa ena za v avto in pol baje še en nastavek za na voziček. A za na voziček je fajn met lupinico al ne? Ker misliva kupit tisto mehko košaro z ravnim, trdim dnom.

Joj, čist sem laik še za te stvari. Mi je kar nerodno.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2006 9:29:16   
pravljica
nam je avtosedež - lupinica prišla zelo prav tudi za na voziček...brala boš različna mnenja, ampak po moje v mejah normale ni nič narobe, vsako pretiravanje pa itak ni dobro...torej rabili smo jo, ko smo šli kam z avtom (mesto, nakupovalni center ipd.) in ni bilo treba zraven vozit košare, poleg tega smo spečega user posted image  samo prestavili iz avta na voziček in nazaj...jaz ti priporočam nakup takšnega, ki paše na vaš voziček, sedež boš pa itak kupila user posted image

yeah, thats me ;)

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2006 10:00:17   
Bubamaraa
Jaz se podpišem pod Seven...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2006 10:05:35   
Seven*
Na Traxx-a pase hauck lupinica ane? povem ti, da je tista lupina zeloooo majhna. Mi jo namrec imamo. Moras presoditi koliko bi ti dejansko prislo prav ce lupino montiras na vozicek, drugace kupi maxicosi lupino, s tavelikim zicom pa se rajse malo pocakaj!!

Gospa sem.

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2006 10:09:07   
vidja
mi smo imelo 'kikota' voziček in lupinico in je res prišlo prav, ko je miško spal in ga ni bilo treba budit, ko smo prispeli na cilj.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2006 10:26:30   
kati*
po mnenju nekaterih (stroke) je lega v lupinici bolj naravna kot pa iztegnjen položaj v posteljici. Za umiritev otroka, ko joče, celo predlagajo lupinico user posted image

Vsekakor rabiš lupinico zaradi prevažanja v avtu in praktično je, da se lahko nastavi na voziček, kadar ti otrok spi, da ga ne prebudiš s prestavljanjem iz avta v voziček in obratno. Verjetno pa ni nabolje, če je v lupini dolgo časa.

lp, K

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2006 11:05:16   
mimica
No, mi pa nismo imeli lupinice. Za voziček smo kupili košaro( trdo ) , ki je pasala na naš voziček. Je bila tudi primerna za transport v avtu, saj sva kupila dodatne paske. Vendar sva ga v tem bolj malo transportirala, saj sva imela avtosedež, ki je bil od 0 kg naprej in je služil kot lupinica. V sedežu ni sedel, ampak je ležal oz. je imel tako pozo kot v lupinici, le da se je meni zdelo, da je dosti bolj udobno. Od 9 kg naprej pa služi kot navaden avtosedež. Ne vem, meni nekatere lupinice delujejo grozno ozko in neudobno.

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2006 11:34:24   
suziq79
Meni so v razvojni (imam nedonošenčka) zabičali, naj ga imam ves čas v lupinici, tudi ko spi čez dan. Ne sme pa zgledati seseden, novorojenčku je treba lupinico podložiti (tetra pleničke, kakšna odejca), da je bolj polkrožen in ima rito privzdignjeno. Ko je bil malo večji sem ga dajala tudi na tla, da je lahko prosto migal, ga pa še zdaj (skoraj 9 m), ko noče več biti na tleh dam v lupinico. Aja, ta čisto micene položaj v lupinici res pomirja. Smo bili v razvojni in je sitnaril ko strela, sestra mu je podložila sedež, ga dala noter, malo ogovorila in poguncala in je takoj utihnil. Lupinica je tudi dobra za guncanje - daš na tla, guncaš z nogo in delaš kaj zraven, mali pa da mir. Jaz ga moram sicer že nekaj mesecev guncati v zraku, tako, da imam ročaj v roki, z drugo roko se pa kam upiram, ker pošteno boli križ, ampak vsaj joka se ne.  

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2006 16:54:33   
StBarbara
Men se zdi nujni imet lupinico. Za v avto, pa ko greš k zdravniku ga kar z lupinico neseš notr v čakalnico ( če ti slučajno zaspi...)

Ne vem no, tale prodajalka , ki ti je to svetovala user posted image

Mi smo imeli Maxi-cosi lupinico pa smo bili ful zadovoljni.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu suziq79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2006 16:57:05   
StBarbara
Aja pa še to sem pozabila napisat: mi smo imeli malega do 10 meseca v lupinici v avtu, si pa ne predstavljam da bi ga takrat še prevažala v košari.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2006 17:05:52   
Anhelo2
Borovnička vidim, da nameravaš kupiti Hauckov voziček Traxx. No mi imamo Hauck I COO - šprtni voziček imela sem košarico, ki se lahko spremeni v zimsko vrečo se stranice odstranijo in je mehko ( mislim, da ti misliš isto ) no in imela sem zraven pripadno lupinico in adapterje, da sem jo lahko montirala na voziče.  No to slednje se meni zdi zelo praktično saj ko otrok v avtu zaspi ga lahko posadiš kar na voziček ali ko greš v trgovino ne rabiš celega vozička,.. Če bi še enkrat kupovala bi isto naredila.
Edino negativno je bilo, da je naš fant lupinico pri 6 mesecih prerastel.
Drugače pa za moje mnenje brez lupinice ne gre.
In seveda je 100X boljša lupinica za micene kot že sedaj avtosedeš.

LP

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2006 17:54:16   
soncek&luna
ce ne zelis kupit lupinice, si jo lahko izposodis na AMZS-ju.. placas akontacijo 15.000 sit, katero ti poracunajo, odvisno koliko casa jo imas na uporabo, ko vrnes sedezek

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2006 20:58:09   
tinkamiška
Ja, mi imamo tudi Traxxa in Hauckovo lupinico, nam se super obnese. Kadar gremo v kak nakupovalni center vzamemo samo ogrodje od vozička in potem kr lupinico gor namontiramo. Še posebej fajn je kadar Iza zaspi v avtu in je potem ni treba prestavljat v voziček, jo kr v lupinici gor namontiramo. Nismo pa kupili košare ampak samo zimsko vrečo. Iza je bila rojena decembra.

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2006 21:13:12   
KODA
Nam je lupinica obakrat dobro služila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2006 21:01:13   
jana-2
Lupinico nujno potrebuješ. Tudi Maxi Cosi se lahko namontira na Traxxa, samo adapterje moraš dokupiti. Lupinica je večja, pa še kot gugalnik jo lahko uporabiš.
Meni se zdi npr. čisto nesmiselno kupovati košaro za na voziček, ker je mali v njej le kake 3 mesece in nič ne vidi ven. Naš se je v vozičku do 8 mesecev vozil v lupinici in opazoval svet okrog sebe. Sedaj pričakujemo drugega in smo kupili enako lupinico in voziček.

Veliko sreče pri izbiri, LP

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.4.2006 21:05:59   
Anonimen
Vsekakor JA za lupinico! Uporabljaš jo lahko za avto+na vozičku+stol za ležanje v stanovanju.

Mi smo jo uporabljali za vse to, se veliko vozili v avtu plus hranili punco v njej, ko še ni sedela v stolu za hranjenje in je hrbtenica b.p..

Neposredna povezava do sporočila: 19
29.4.2006 22:21:43   
sarazan
Lupinica je prvi avtosedež, ki ga MORAŠ uporabljati v avtu. Če otrok ni v primernem sedežu, policist napiše kazen!

Mi imamo 3 mesece staro punco in se vozi v maxi-cosi lupini. Na začetku, ko smo jo tlačili v zimske pajace, nismo imeli stiske s prostorom. Zdaj pa je že malo večja in ne uporabljamo toliko oblačil, pa sedi kot kraljica v njej user posted image . Res zelo udobna lupinica.
Ampak je pa postala težka kot slon user posted image  (lupinica + user posted image ). Brez vozička, na katerega lahko nataknemo lupino (mi imamo Quinnija), si ne predstavljam nakupovanja -> ponavadi gre user posted image  z nami.

Priporočam nakup lupinice in vozička, na katerega lahko natakneš lupinico.

Še to: mi nismo nikoli prakticirali sprehodov z lupinico. Vedno uporabljamo košaro. Mislim, da lupinica vseeno ni namenjena daljšemu zadrževanju otroka v njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?