|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce, pomagajte!
21.4.2006 17:44:39   
trma79
Ej!
Sem prvic z vami, ceprav ze dolgo sledim vasim debatam. Krasne ste.
Ze kaksno leto se trudim postat SRECKA user posted image , a kar nekako ne gre. Pri G se se nisem oglasila...se kar upam. Ta mesec pa...sva user posted image  ob pravem casu, pa zdaj je ze sedm dni zamude...prsi me zelo bolijo, v trebuhu rahlo scipa, izcedka imam vedno vec...rumenkast, user posted image  se kar ni (hvala bogu), no...
Pa sem danes zjutraj cela zivcna naredila test Clear Blue.user posted image user posted image  
Prej sem sicer ful popila, pa nisem sigurna, ce sem konico testa res 20 s drzala v posodico urina...Je mozno, da se je zmotil? Kaj naj naredim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce, pomagajte!
21.4.2006 18:16:51   
Anonimen
Ne vem zakaj si kupila najdražji test, raje kupi par najcenejših, ko pa ti bosta najmanj 2 poceni pokazala + pa kupi še CB, če se hočeš prepričat. Jaz z Clear blujem nisem delala, so mi kr najcenejši testi potrdili nosečnost. Ponovi test pa vso srečo!

(odgovor članu trma79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 18:51:15   
trma79
Ja...saj mas prav...bom upostevala tvoje navodilo, pa raje tiste tolarje dala na kak drug kup...
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 19:06:20   
trma79
Pa se nekaj bi vprasala...kak pa se zmenis za ta krvni test? A lahk gres kar sam, brez kaksnih napotnic? Kje jih opravljajo?

hvala.

trma79

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.4.2006 10:35:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trma79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2006 14:16:38   
trma79
Hvala za informacijo. Morda pa jo bom lahko uporabila naslednjic. Je user posted image  zal ze tu... Pa sem ze zbrisala solze. Bom se ta mesec ukvarjala s sporti, kot je ena svetovala.
Kdaj je najvecja moznost zanositve? Ko se temperatura zvisuje ali prej ali kasneje?

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2006 14:43:11   
lana38
Preden se temperatura dvigne, je možnost zanositve največja. Ko se BT dvigne, je ovulacija že mimo. Ko pa je ovulacija mimo, zelo težko da bi zanosila.
LP

lana38

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2006 15:15:40   
LUNA06
Vprašanje za Matejko81!
A mi lahko poveš kje dobiš te teste in kolko je to cenejše.Sama sem kupila ene v Milerju, pa so bli ravn tko okol jurja.
Sem enega naredila ravno danes, pa bi ga delala zdej kr usak dan, ker danes še ni blo user posted image .
Hvala!
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2006 16:33:55   
trma79
Hvala. Ceprav...user posted image eh...tak malo sem ze obupana.user posted image . Na trenutke.
Ampak se ne bom dala kar tako.user posted image

Kak pa ve zdrzite to cakanje - iz meseca v mesec, iz leta v leto? Tak se bojim, da bo stres in sekiranje odigral se vecjo vlogo. Pa bo sploh vse skupaj tezje.

Pa tak sem vesela, da sem vas odkrila...se lahko malo tu potozim, pa je ze kar malo bolje. Ko ves, da nisi sam. Ceprav vsem, prav vsem tu zelim, da bi bile cimprej srecne user posted image . Pol bi se pa gledale po ulicah pa se hihitale...Ringaraja! Kak bi blo lustno...

Zdaj mi pa res ze malo tolce na otrocje.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2006 20:01:40   
kasija78
Pozdravljene!

Glede testov - v lekarni dobiš Baby check mini, kjer sta notri dva za manj kot jurja. Sicer jih je treba delati s posodico in listkom, ki ga pomočiš noter.

Trma, jaz težko zdržim iz meseca v mesec in se enkrat bolj in drugič manj sekiram. Trudim se misliti pozitivno, ker sicer tudi to verjetno vpliva, ampak mi pogosto ne uspe, Kot praviš, tale ringaraja in klepet z vami me ohranja pri zdravi pameti v največji možni meri. Kaj naj ti rečem...drži se, bo še rišel naš čas za user posted image !

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.4.2006 9:25:13   
trma79
Kasija78!
Hvala. Saj bo.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?