|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Materinski sindrom?
21.4.2006 12:09:47   
Ayo
Imam eno vprasanje, ki mogoce niti ne sodi v ta forum, ampak vseeno. Meni se nekaj let ze dogaja, da nimam nobene volje hodit zvecer ven, na pijacke, na razne obiske inp, bi bla najrajs skos doma, z mojim user posted image , on ba bi kr skos hodu naokol (z mano seveda). Ne vem no, ali je to povezano z materinskim sindromom? Ker sm drugac ful energicen tip in sicer morm skos kej pocet, tako da bi bla fuuuuuul rada zaposkena z user posted image  kt pa z razno raznimi srecanji, obiski in vse tak. Kaj pravte?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Materinski sindrom?
21.4.2006 12:14:18   
KODA
To se je meni začelo dogajati,preden sem zanosila.Pred tem sva bila zelo aktivna.Doma nisva dolgo zdržala.Ves čas sva bila v pogonu.
Nato me je pa kar čez noč prijelo.Nikamor se mi več ni dalo.Prava zapečkarja sva ratala.Nato sem pa po treh letih bitke za prvouser posted image spontano zanosila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 12:25:26   
Anonimen
MI2 imava že nekaj let ta sindrom user posted image .
Sploh se nama ne ljubi hodit po kakih nočnih klubih (diskotekah) ali lokalih. Sva kr raje doma, zato sva se tudi odločila za malo štručkouser posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 12:55:16   
dulcinea
Men se pa ful da žurat za vikende, sam moj bi pa raje bil z mano na samem. Otročka bi pa tud imela prec. Sam on pa ne...ker pol en bi mogu it na potovanja. Jst bi pa zdaj dala vse od sebe, ker ko bo otroček, pol nekaj let odpadejo razna potovanja...pa žuri

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 14:08:36   
Nitka
Meni se to zdi normalno, ker se v tem času ustvarja nove celota, to je družina. Pri prvi nosečnosti sem bila ista, samo doma bi bila in se ukvarjala s sabo, partnerjem in naraščajočim trebuščkom. Po prihodu hčerkice se je to potem malo spremenilo, saj smo skupaj začeli hoditi okoli.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 14:31:40   
t_t_y
No, meni pa nikoli ni bilo preveč za hodit naokoli, ker ob celodnevni službi in faksu tud ni blo časa, če pa je prosti čas že bil, sem mmedtem raje kaj koristnega naredila - ko pa smo dobili user posted image , pa smo začeli več hodit, ampak ne kr tko brezveze nekam - po lokalčkih, pjačkah..., ampak gradnja, poroka (naša in tuje), razni obiski, fantovšne, deklišne, ....
Ja glede na najini službi, gradnjo, otroka, moj izredni študij, pa še lep kupček ostalih stvari lahko rečem da zdaj kar veliko hodimo naokrog.
Ja, dulcinea pa ni res, da z otrokom nikamor ne moreš, je pa res odvisno od tega kako ga navadiš in kako prilagodljiv si tudi sam. Mi nimamo niti najmanjšega problema tamalega vzet kamorkoli sabo in to že praktično od rojstva naprej - zdej ko bo star 1 leto je pa to še manjši problem.

lp

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?