Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 7:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
js mam space bag vrečo ki pa žal ne funkcionira več. ampak vseen žokam ke not cune in jih mam v sobi kjer peglam pa tak. itak bodo šle zdej v nasledno rundo uporabe kmal, pol k bojo pa še drugmu premejhne jih bom pa šenkvala pa mogoče kak lepši kos spravla za spomin :)
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:02:02
|
|
|
|
Pajaca
|
Pod pojstlo mam škatle za obleke in jih tja not spravljam. Zdaj bom pa vse punčkaste stvari in vse kar je tamalmu premajhno nesla k mami da shrani za sestro, če bo rabila. Gre pa zelo veliko stvari v tako škatlo..... pa 4 grejo komot pod postlo....
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:03:52
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jaz jih po velikosti zložim v vrečke, nato pa vse skupaj v škatlo, ki jo potem lahko spravim v klet ali pa na podstrešje. Obvezno pa dam med cunje tudi sredstvo proti moljem.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:08:18
|
|
|
|
Luni
|
Po velikosti zložene v kartonske škatle, znotraj prekrito s polivinilom ter ene tri trda mila med oblačila v škatlo (lepo diši in varuje oblačila)
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:33:38
|
|
|
|
ajdaN
|
Jaz sem ravno zapakirala prvo rundo. Dala sem jih pa v te največje vrečkice na zadrgico, iztisnila ven zrak, jih zaprla in v kartonasto škatlo. Malo prostora pa le pridobiš.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:36:16
|
|
|
|
Tiamo
|
ajdaN, kje pa dobiš te vrečke na zadrgo?
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:47:00
|
|
|
|
Ninica
|
Po velikostih zložim v vrečke in na vrečke napišem velikost in kaj je v njej, potem pa še vse te vrečke stlačim v kartonasto škatlo (zdaj so se že kar nakopičile stvari... ) Škatle zaenkrat imamo v eni prazni sobi, kjer imamo vse te stvari od likalne mize do sesalca, kam bomo pa potem z njimi pa ne vem , upam, da bomo imeli naslednjo tudi punčko, ker vse je za punčke.
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:54:51
|
|
|
|
petja
|
Tia, space bag lahko kupiš pod Maximarketom (v pasaži) - tam je prav prodajalna Top shop. Jaz jih imam doma, pa prav pridejo, lahko kar nekaj stvari spraviš noter. Jaz jih potem dam kar na omare, itak prah ne pride noter. Pa cena tudi ni zelo visoka ...
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 8:59:16
|
|
|
|
ajdaN
|
Tia74 te vrečkice dobiš v podjetju EMBA, mislim da so v Mengšu. Ampak po mojem imajo samo veleprodajo za podjetja. Nisem pa sigurna preveri. Petja to ni space bag. Ampak majhna vrečka velikosti cca. 30x40cm. Idealno za otročke cunjice.
|
|
|
|
RE: Shranjevanje premalih oblačil 21.4.2006 9:07:07
|
|
|
|
poliloni
|
Mi jih dajemo v večjo vrečo z zadrgo - kupili smo jih pa v Merkatorju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?