Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 20.4.2006 19:34:19
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem celo nosećčnost jemala folic plus tablete..Za one druge nisem pa še nikoli slišala.
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 20.4.2006 20:46:00
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej sem prebrala Frolic Drugače, pa teh tablet ne poznam, poznam samo Centra med Mami in Tifol
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 20.4.2006 22:49:21
|
|
|
|
KODA
|
Leta 2002,ko sem bila tadrugič noseča sem jemala Femibion. Če se jih še dobi,pa ne vem.Takratna cena je bila cca 2000 sit.Ne spomnim se točno.
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 21.4.2006 13:33:14
|
|
|
|
buča
|
ja,jest sem jih tud jedla 2002,sedaj jih kao pri nas v kr nimajo več.Stale so okrog 1500 sit.So bile fine...
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 23.4.2006 12:25:20
|
|
|
|
masna
|
Kaka pa je razlika med temi folic plus, Femibion.... ter med npr. Tifolom razen v ceni? tifol namreč stane 800sit A so mogoče boljše? jaz jemljem tifol...
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 25.4.2006 18:50:13
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
mene pa zanima če je bilo kateri od teh tablet slabo
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 25.4.2006 19:53:48
|
|
|
|
KODA
|
Femibion so baje še obogateni z več vitamini. Ne,nikoli mi ni bilo slabo po teh tabletah.
< Sporočilo je popravil KODA -- 25.4.2006 19:55:17 >
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 26.4.2006 8:43:34
|
|
|
|
masna
|
Meni tudi ni bilo nič slabo po tabletah...
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 26.4.2006 20:42:30
|
|
|
|
buča
|
Ne vem kakšna je razlika med recimo Tifol ali femibion tabletami,razen v ceni,ter da Tifol delajo pri nas,pomoje.Femibion niso imele dodanih vitaminov,imajo jih pa folic plus.Po teh tabletah mi nikoli ni bilo slabo.Sem pa slišala,da je nekaterim bilo.Pa so jih nehale jest.men je g rekla,da če imam mešano prehrano ne rabim jest teh tablet,ampak sem jih vseen jedla...taka modna muha so...tko kt 0.5 l flaše vode-pr nas v službi jo ima vsaka
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 2.1.2013 16:12:52
|
|
|
|
ribek
|
Samo toliko za primerjavo. V prejšnje sem vzela Femibion tablete 1 (ne vem točne cene, zdi se mi da je okoli 9, 10 eur), sedaj pa sem v dm-ju zasledila tablete (A-Z MAMA), ki mislim, da stanejo manj kot 4 EUR. Ker sem imela še doma prejšnjo škatlico F. sem primerjala sestavo in edina razlika je bila, da namesto 4mg na tableto vitamina B12, vsebujejo 3,5mg B12.
|
|
|
|
RE: folic plus tablete...ali obsatajajo femib... 2.1.2013 17:02:07
|
|
|
|
Penny
|
Femibion ima aktivno obliko folne kisline (metafolin) in navadno folno kislino (pol-pol), vse ostale tovrstne tablete (Tifol, Elevit, AZ Mama, ...) imajo pa "samo" folno kislino. To je pomembno samo za tiste ženske, ki jim v telesu manjka nek encim za presnovo folne kisline (če ga nimaš, ni od jemanja FK nobene koristi za dete), ampak mislim, da je takih žensk zelo zelo malo. Drugače pa tudi jaz jemljem AZ Mama. Mi je fino, ker ima tudi železo notr. Ko bom pa zagledala + na testu, bom šla na Femibion.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.