Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 14:44:54
|
|
|
|
amy26
|
Zaenkrat imam enega otroka in eno spominsko knjigo Moj otrok, vendar če bom imela še kakšnega bom imela za vsakega svojo knjigico.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 14:48:51
|
|
|
|
muki1
|
Jaz imam za Nežo Moj otrok, od Mladinske knjige. Sem jo dobila v dar in jo pač uporabljam. Pri drugem bom pa malo pobrskala...mogoče tudi kaj drugega nabavim, nekaj, kjer se vpisujejo tudi vtisi in dogodki med samo nosečnostjo.
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 14:51:33
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz imam za vsakega svojo knjigo. Imajo pa vsi 3 enake, da ne bi bilo kasneje prepirov, da ima kateri lepšo.
< Sporočilo je popravil lelaval -- 20.4.2006 14:52:32 >
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 14:55:59
|
|
|
|
Luni
|
Za prvega sem dobila v dar od EPTE, Za drugega imamo Moj otrok, za tretjega
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 15:53:19
|
|
|
|
Blink1
|
Hehe...jaz imam za Nejo dve knjigi
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 20:17:49
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz imam za Taro dve knjigi - Mali jaz in To sem jaz .
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 20:33:58
|
|
|
|
violinski
|
Jaz imam za vsakega svojo in to različne. Ko sem imela prvo punčko mi je bila všeč ena, za drugega, fantka, pa sem izbrala drugo, ker mi je bila tokrat tale bolj všeč. Težko je reči, katera je lepša....
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 22:37:23
|
|
|
|
Kami
|
Enako kot Violinski: za prvega imam knjigico Dnevnik tvojega otroštva, ki mi je bila zelo všeč, ampak je sedaj ni bilo več za dobit. Zato imam za drugega To sem jaz.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 20.4.2006 22:43:59
|
|
|
|
Pikabu
|
Mi imamo za Emo Ali veš, koliko te imam rad. Mi je taka simpatična. Zdaj, za drugega sem pa tudi iskala to, pa mislim, da se je ne dobi več, tako da bomo kupili katero drugo, ne vem pa še, katero. Si pa še vseeno želim, da bi za drugega dobili isto.
|
|
|
|
RE: Dojenčkova spominska knjiga 21.4.2006 8:47:17
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz bom imela za vsakega svojo knjico. Aneju pa je botrca kupila MALI JAZ - meni je ful všeč.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.