Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 20.4.2006 9:59:38
|
|
|
|
lenika
|
Jaz že dva meseca jem Centramed mami.
|
|
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 20.4.2006 10:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
jedla sem tablete ACEROLA se mi zdi. Mi jih je pripšoročala G naj jih jem,ker sem mogla jesti še železo ( retafer tabletke )
|
|
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 20.4.2006 12:19:05
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz sem jedla magnezijeve - po priporočilu G - proti krčem. Če dobiš vse potrebne snovi s hrano, potem jih ni potrebno posebej jest.
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 20.4.2006 12:35:41
|
|
|
|
kaja11
|
CentraMed mami.... odkar vem za nosečnost. Pri meni se, zaradi dokaj pogostega bruhanja, o uravnoteženi prehrani ravno ne more govoriti.... upam, da vsaj vitamini pomagajo.
|
|
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 20.4.2006 12:39:09
|
|
|
|
Pupica
|
Bojana 78, jaz ne vem kaj bi brez njih. v 1. sem koregirala vsebnost mineralov in vit.z raznimi šumenkami(šumeče tbl.), sedaj jih od ene viroze naprej jem, in se počutim vsaj glede tega OK. Nisem utrujena, zaspana, kljub temu da imam kar precej nos.težav, vsaj z tem nimam težav. TOPLO PRIPOROČAM! Jaz si mislim, kjer so bile te tbl. v moji 1 Ja sej vem, so bile, le vedela nisem za njih
|
|
|
|
RE: Vitaminske tablete v nosečnosti 21.4.2006 11:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Centramed Mami sem jemala tudi jaz, vendar sem jih nehala, ker so mi bile prevelike (tablete), sem jih skoz dala na polovico pa še tisto sem komaj požrla . Zdaj sem si kupila Kalcijeve šumeče tablete, ki bom spila vsako na 3 dni in pojem dosti sadje, tako, da mislim, da mi ekstra vitaminov ne primanjkuje, zraven pa jemljem tudi Tifol
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?