Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 7:44:22
|
|
|
|
modrooka
|
Madonca, sva bile istočasne ...
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 7:45:40
|
|
|
|
t_t_y
|
Ja, sem vidla, pa sem še razmišljala, če me bo mogoče kera glih prehitela...no, evo... lp
|
|
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 8:21:19
|
|
|
|
AKŠ
|
dobro jutro pogumne evo, pa je tu spet sadni dan - nič hudega, ker imam sadje full rada. Mogoče si bom za kosilo nameso sadja privoščila solato - sicer nisem še prepričana. se mi bodo pa verjeto malo sline cedile, ko bom gledala druge ob konkretnem kosilu...
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 9:39:57
|
|
|
|
pokica_
|
Dobro jutro vsem! Jutranja je že v želodčku, lih zdaj pa mažem 2 mandarini, za boljšo prebavo . Za kosilo mam 2 banani za večerjo pa jabolka in mandarine. Za morebitno lakoto pa sn še nabavla bananin čips . Bomo preživele, kajne . LP
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 10:47:16
|
|
|
|
Margareta
|
Za zajtrk sem imela kivija, pa nista bila nič dobra. Čisto brez okusa. Za kosilo bom pa jagode, potem pa banane. Jojmene. Pa tolk bi kaj drugega še zmazala
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 12:36:46
|
|
|
|
pokica_
|
Hojla! Jaz sem pa malo spremenila moj današnji jedilnik. Za kosilo sn namesto banan jedla raje dinstano zelje z čebulo, zravn pa kumarčno solato z paradižnikom in čebulo . Zdaj sn pa fajn sita . Popoldan še pojem banano in pa mandarine. Pa na sprehod bom šla vsaj eno dobro uro . Lep sončen dan vsem!
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 14:02:32
|
|
|
|
dix
|
pokica_ ti pa si našla ubitačno kombinacijo za kosilo, jaz to nikoli ne bi v sebe spravila Moj jedilnik danes bo pa spet sestavljen iz ene banane, 2 kavic in vode. Sadje mi enostavno ne tekne. Sem pa malo grešila (če to lahko štejete med greh)...za kosilo sem pojedla 10 zrnic riža, 3 koruzice, 10 graščkov in košček mesa...Vsega toliko da sme probala če je že vse kuhano
|
|
|
|
RE: POGUMNE.........20.dan(S) 20.4.2006 15:07:35
|
|
|
|
pokica_
|
Hehe dix, ja jaz mam res čuden okus, samo sem si tak fajn vse to začinila, da mi je prav teknilo . Pa zelje mam na splošno zelo rada, menda pa ima tud fajn učinek, da odvaja odvečne maščobe in vodo iz telesa, ...verjetno je tudi zato tolk bolj teknilo . Jaz sem tudi zdaj še spila svojo zadnjo dozo kave . Lep dan!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?