|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
28.5.2004 10:19:31   
Jančika_
Vprašanje za tiste, ki ste že rodile: ali je bolečina, ki spremlja porod, topa ali ostra? Sama zelo dobro prenašam topo bolečino, tudi če je huda, ob ostri pa sem čisto nebogljena. Zdaj pa me seveda zanima, kaj me čaka.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
28.5.2004 10:38:40   
malika
Bolečina je zelo podobna tisti pri menstruaciji, le da jo je treba malo spotencirat. Jaz sem jo čutila kot topo.
Drugače pa Jančika naj te ne skrbi preveč, ni tako hudo! Boli, to je res, ni pa tako grozno.Boleči so samo popadki, vmes med popadki lahko malo počivaš .Ko pa končno rodiš, pa se počutiš sicer utrujeno, ampak ko vidiš bebico postaneš tak nekak prijetno utrujen ,na bolečine v trenutku pozabiš,...

Si v

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
28.5.2004 11:10:51   
Jančika_
Malika, hvala!

Pravzaprav me vse skupaj niti ne skrbi preveč, strah me tudi ni... ampak predvčerajšnjim so mi na eni rani naredili šiv, kar je bila svinjska ostra bolečina in takrat sem se začela spraševat. Sicer imam že 15 let migrene in vem, kako je, če te kaj res boli. Tisto je topa bolečina in čeprav je huda, se da preživet. Ob tistem enem šivu pa sem kar vriskala!

Lp

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
28.5.2004 12:06:44   
tamala
Hm, bolečina je relativen pojem, saj imamo različen prag tolerance. če jaz pomislim, je vnetje ledvic dosti bolj boleče, kot porodna bolečina. Pravzaprav so bili moji popadki (na začeteku) kot da bi me močno tiščalo na blato-drisko, oz. isto črvičenje. Pri porodu pa tudi ni bilo tako grozno. K
Mogoče sem imela lahek porod (prvič, cca. 2 uri). Sem pa bila raztrgana, ker ni bilo časa rezat, in se mi je notanji šiv vnel... Groza, to bolj boli, kot porod
resnično.
Pa brez panike - ne smeš misliti na to, osredotoči svoje misli popolnoma drugam, misli na kaj lepega - tudi jaz sem to počela.

Kot bi mignil bo tu!

Vso srečo, bodita lepo!

D.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
1.6.2004 0:08:38   
frutka_
Punce jaz sem se odločila, da kakorkoli že bo, bodo moje posredovane inf. po porodu poz.. Ne bom strašila z nekimi maratonskimi porodi! Zato, ker želim podreti ta tabu, da je porod grozen, da ga ni za prenest, da je dolg kot jara kača, da so vsi neprijazni... Ne verjamem!
Vsak ima drugačne izkušnje in mislim, da se več nobena ne bi odločila za otroka, če bi bilo vsemu temu res tako. Če me vprašate ali bi porod, če bi bilo možno, prepustila moškemu bi gladko rekla NE!
Super se mi zdi, ko čutim malčka v sebi, ko me brca, ko se malce polulam; ko me uščipne v mehur,...
V glavnem, mislim, da so to neponovljive izkušnje. Zelo se mi zdi lepo, ko mamice porod opisujete kot poz. izkušnjo, ki se jo da preživet!in prebolet!

Veste kaj je bila meni najhujša bolečina?! (malce za šalo in malce zares?)Ko sem prvič zvedela, da me nekdo nima rad, čeprav sem jaz njega imela. Torej , da ti ne vrača ljubezni! Joj, res mi je skoraj počilo srce!Jokala sem kot dež več dni zapored!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAKŠNA JE BOLEČINA?
10.12.2004 17:23:14   
Jančika_
Erika, zdaj je že več kot 4 mesece, odkar sem rodila:). Je bilo prav vredu, bret EA, v porodni sobi sem bila 2 uri, od prvega popadka do konca poroda je minilo 6 ur. Če bo naslednjič tako, bo prav fajn;)!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?