|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste ve ...oziroma kakšne so izkušnje
19.4.2006 14:55:07   
janapan
Čez 2 meseca se poročim, z mojim bova živela najprej pri meni v enosobnem stanovanju v hiši(pri mojemu očetu), hkrati pa bova finiširala hišo. Zaposlena sem za določen čas do drugega leta oktobra potem pa imam sigurno možnost za nedoločen čas, bla sem štipendistka tako da ta določen čas nekako izhaja iz študijskih obveznosti.
Avgusta bom stara 28 let....plani so taki....do marca drugo leto zagovarjam magistrsko, potem pa se vržem v knjige in oktobra opravim strokovni izpit in se zaposlim za nedoločen čas...moj je zaposlen za nedoločen čas ...sedaj pa vprašanje...ker itak ne gre nič po planih....a naj počakam in grem delat na dojenčku šele ko bom dala te stvari čez...torej npr drugo leto od marca naprej( za strokovni se lahko učim tudi noseča a ne) sam potem bom stara že čez 29 let(človek bi rekel pa kaj) ali naj začnem delat na familiji(kdo mi pa zagotavlja da mi bo uspelo takoj) kar zdaj in bom že....saj vem da se bom odločla sama....gre se samo zato, da me zanima kako ste ve uskladile ta načrtovanja...a ste bolje speljale če ste padle v vodo in plavale ter vse skupaj uskladile al ste vse načrtno planirale....no hvala za mnenja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste ve ...oziroma kakšne so izkušnje
19.4.2006 15:05:17   
polona25
Ne vem, to je res tvoja odločitev.
Tud jaz sem bila zaposlena za določen čas in sem v tem času zanosila, tko da so mi (na srečo) podaljšali oz. spremenili pogodbo v nedoločen čas, kar sicer mislim, da je danes kar redkost.
Je pa res, da ko boš opravila vse zadane obveznosti in se končno odločila za otroka, boš toliko bolj razočarana, vsakič ko bo (če bo) rezultat negativen. Ponavadi takrat, ko si to tako močno želiš, ne pride vedno takoj, saj psiha dela svoje.

LP, upam da sem kaj pomagala.user posted image

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2006 15:11:01   
total
To si tako vse lepo napisala in splanirala,ampak ni vedno tako,na žalost,ko si najbolj želiš vse imet pa se vstavi.Ti lepo nič ne planiraj in se pust toku življenja,verjemi nepričakovano je najleše,preverjenouser posted image .

Pa srečno

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 18:12:58   
buča
Moje izkušnje so take,da nebi čakala.Če imata vsaj malo svojih financ zagotovljenih vnaprej,stanovanje.....niti malo nebi odlašala...tudi,če boš takoj zanosila,se boš lahko učila,kot si sama napisala...jaz sem se odločila pri 23,potem imela pri prvem otročku smolo,drugič rodila pri 26,sedaj delava na otročku že več kot leto,pa nič....jaz ne bi čakala,bi kr kuj skočila...ne veš kaj zamujaš....mislim,otročke se ne da primerjat z nobeno šolo,al pa s čim drugim....sej to je največja šola,da si starš......čeprav se na žalost od tega ne da živeti......

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 19:49:04   
kasija78
Jaz se kar pridružujem mnenjem prej. Tudi sama sem imela vse lepo splanirano in se je sedaj odplaniralo po svoje, ker kar ne dočakam user posted image . Malo planiranja ne škodi, ampak pri tebi zveni, kot da imata vseeno dovolj urejene razmere za user posted image .
Ampak razmere nikoli niso idealne, ne?

Srečno, kakorkoli se boš odločila. 

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 20:43:26   
Anonimen
se podpišem pod kasija78 post!

lp

(odgovor članu kasija78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2006 22:34:06   
kapica
Jaz sem najprej cakala sluzbo, potem stanovanje, avto, kaj pa jaz vem, sploh ne vem zakaj sem se cakalauser posted image . se mi je zdelo da sem premlada.
In ker sem tako pametna punca in ne morem brez planov in nacrtov zivet, me sedaj vse skupaj kaznuje in pusti mene cakati...
Tako da, ce bi se enkrat imela moznost izbirat, bi pocakala da imam stalno sluzbo, pol pa kr. jaz sem pa potem se odlasala, kao da si malo "kariero" naredim. Ma ja, zdaj se pa lahko samo po glavi tepem user posted image ..
Pa dobro, kaj pa naj, saj ne mores prej vedet.

Kar ti srce govori, to naredi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2006 7:21:02   
Anonimen
Sama sem v isti dilemi kot ti, le s to razliko, da imam jaz službo le za določen čas, za katero pa ne morem z gotovostjo trditi, da se bo "spremenila" v nedoločen čas. Z možem sva se odločila, da počakam, na "rezultate" dveh razgovorov, potem pa greva v akcijo, ker dejansko nikoli ne veš, kako se bo življenje odvijalo.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2006 7:56:51   
t_t_y
Jaz nisem nič načrtovala - najprej sem se po srednji šoli zaposlila, si začela financirat faks(drugače ga ne bi mogla delat), predlani sem ob faksu in službi zanosila, ko je imel mali dobre 4 mesece sem se poročila, zdaj sem že nekej časa nazaj v službi , poskušam naredit še 4 izpite ki so mi ostali (med porodniško nisem uspela narediti vseh), hkrati smo začeli graditi hišo, pa upamo, da nam rata še en user posted image .
V glavnem - se da tut tko, sam zase nimaš nič cajta, ampak meni je OK.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2006 8:14:08   
MarijaPo
Na tvojem mestu bi naredila otroka na najmanj stresnem delu tega plana, torej vsaj po poroki. Problem je vedno v tem, da nikoli ne ves kdaj bos zanosila, tko da bi jaz na tvojem mestu nasla tocko, od katere naprej je stres minimalen (pa ni nujno, da ga ni, samo da ni glih poroka, pa izpit, pa avto, pa hisa, pa ...) in potem bi od tam naprej delala na otroku.
Ce vama slucajno prej rata, pa tud ne bo krize, ko si enkrat nosec, si tok zadet od teh hormonov, da se ti vse zdi ful v redu, tud ce ni. (vsaj jaz tako dozivljam nosecnost, pa sem precej zivcen in nevroticen clovek po naravi)

Srecno in cestitke ob odlocitvi za otroka in poroko!!! user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2006 8:31:31   
VITA74
ojla

jaz sem pred leti imela naslednjo situacijo; služba je bila za določen čas (ki so jo vedno samo podaljševali), stanovanje nisva imela zagotovljenega (lahko bi se stisnili v hiši njegovih staršev).... kljub temu je bila želja po pikici zelo močna in sva se odločila....in nato so se zadeve začele odvijat po svoje...... res da je minilo kar nekaj časa, do najinega sončka.... imela sem 2ss in nekaj pregledov, nato pa sem končno čutila bitjece pod srcem in takrat se je tudi situacija okrog naju sprmenila.. dobila sva stanovanje, izgubila pa sem službo....kljub temu bi se še enkrat tako odločila
Med porodniško sem kamlu začela z iskanjem službe in jo proti koncu našla.... vse se je srečno izšlo in menim, da ravno zaradi "neplaniranja" sva se max potrudila in izpeljala zadevo kot je bilo najbolje za nas....

Srečno upam da sem ti vsaj malo pomagala pri odločitvi.

LP user posted image

srečna

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2006 9:08:21   
emaa
jaz sem se odločila za otroka v momentu, ko nisem bila več pod stresom, ko sva živela na svojem brez vmešavanja, pa na žalost tudi ni šlo po planih. Sem pa dve leti pred vedela, da bi ravno tako zmogla, če bi zanosila. Jaz bi začela poskušati, saj ne veš kdaj lahko rata, če bo prej boš ravno tako zmogla.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2006 11:19:14   
Anonimen
moja zgodba je pa taka....
službo na mojo veliko srečo imam za nedoločen čas, študij sem končala, stanovanje sva si zeloooo lepo uredila in se preselila. Eno leto po selitvi sva se poročila (veliko in zelo lepo slavje), šla na nepozabno poročno potovanje, kupila auto, nato sva se odločila da začneva delati na user posted image . Od tistega dneva je  minilo že 2 leti in kar ne morem verjet, da se nama to dogaja. Imava praktično vse, a hkrati nimava nič, zato ti polagam na srce - vse daj na stranski tir, ampak željo ki jo imata po user posted image  pa ne!

Vsak mesec user posted image  ker nisva prej začela, ko sva bila še neobremenjena s tem.

Odločitev je  v vajinih rokah, to je samo moje mnenje.

Srečno za poroko!user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2006 11:46:06   
trobenntica
Pozabila si nam povedat, česa si pa tvoj fant želi...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2006 11:53:06   
Anonimen
Živjo!

Se pridružujem anonimni, sploh pri tistem stavku:"Imava praktično vse, a hkrati nimava nič....."
Tudi jaz sem na istem. Res pa je, da se s službo zaenkrat še ne obremenjujem... Sem študentka,
lani sem se poročila, mož ima dobro službo, uredila sva si stanovanje, dobila avto...... vse je šlo ok
dokler se ni ustavilo pri zanositvi..... Kar ni pa ni..... Sicer nikol nisem kaj odlašala, sem pa planirala
in zgleda, da to ni vredu. Mene je psiha čist zmešala. Sploh nisem vedla, da se to lahko zgodi....  Sploh
nisem več ista oseba - pozabila sem živeti - ampak sem  ena obsedenka, ki vsak mesec šteje plodne dni in odšteva dneve do
user posted image  in se potem joka ko pride......

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2006 12:14:29   
ribicau
Pozdravljene vse!

Draga moja, jaz ti predlagam, da kar začneš, pa kar bo pa bo! Sama še vedno čakam na user posted image . Imam pa prijateljice, ki so zanosile, pa to niso načrtovale in to v najbolj neprimernem času. Ugani kaj, vse se je uredilo in sedaj so najbolj srečne, da se je to zgodilo.

Pozdravček,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?