|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
18.4.2006 20:30:59   
Anonimen
Zdravo punce!

Mene zanima katere O teste se splača iti kupit? zanima me tudi, če ima katera izkušnje z F-testom za ugotavljanje plodnih in neplodnih dni.

Hvala že vnaprej!

Lp, jjasna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski testi
18.4.2006 20:34:41   
Anonimen
Ja, jst mam ta F test. Saj to je tisti z lupico, a ne user posted image  Kamor namažeš slino, počakaš, da se posuši in potem gledaš al so tiste spirale al niso user posted image

No...men je ta test čist zgrešen. Najprej nč ne vidim čez tisto milimetersko luknjico user posted image , če pa že kaj vidm je pa vedno vse drugo, kot spirale user posted image . Pa tud tistih krogcev ni, ki naj bi kao napovedovali neplodne dni user posted image .
Tako da...ga sploh več ne uporabljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2006 20:40:40   
Anonimen
Kristina hvala, prav to, da so skoraj "neuporabni" sem tudi jaz slišala. Torej se bom raje odločila za katere druge.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2006 20:43:19   
Sulfinija
Ja tudi jaz sem tale test vrgla v koš,ker je bil totalno zgrešena investicija.Nič mi ni kazal.Jaz jih sicer ne uporabljam vem,ko imam O po sluzi je imam pač ogromno.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2006 7:19:51   
karina
Men se pa zdi vreduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2006 9:10:39   
Monika79
halo jjasna

da se še jaz malo pridružim debati o O testi, ker sem se teh testov tudi poslužovala in jih lahko samo priporočam, jaz sem jih naročila preko interneta in sem jih dobila v 9 dneh user posted image  pa še niso dragi (če primerjaš te, ki jih dobiš pri nas v lekarnah)

http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

pa sem tudi tisti mesec zanosila, ko sem jih začela delati, tako, da sem sedaj srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image  tedaj z temi testi sem pravzaprav končno prišla stvari do dna, ko sem jih uporabljala, pa prav teh v O dnevih ni bilo nobenih pravih znakov (sluz,.....)
Jaz ti jih toplo priporočam, odločitev pa je na tvoji strani user posted image

želim vam vsem, da zagledate user posted image  user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2006 17:45:36   
Anonimen
Monika79, najprej še tu gor ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

Nimava ne Vise, ne Mastecarda,... tko, da punce, če bo katera naročala zase naj se mi javi preko ZS, da bi še zame.

Lp, jjasna

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2006 18:42:04   
Monika79
hvala za čestitke user posted image user posted image  sva zelo srečna user posted image  

Poskušaj preko koga naročiti, če lahko tako, jaz sem preko dragega naročila, ker sama tudi nisem imela ali pa se zmeni z kako prijateljico, ki ji zaupaš in želim ti polno sreče, da uspe user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim vsem puncam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!