|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sandalčki za poletje
18.4.2006 15:27:30   
Anonimen
Kakšne mislite nabavit, ali ste jih že?user posted image Vem, da je fajn da je bos, amapk povsod bos ne more ituser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sandalčki za poletje
18.4.2006 16:43:23   
muha1
V Massu sem gledala take lepe napol sandal napol tenisek, so pa od Fischer Price. Njihovi modeli so mi zeloo všeč, pa še cena je sprejemljiva. Drugače pa ne vem, kako se kaj obnesejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 17:16:45   
Anonimen
kakšna je cena?

(odgovor članu muha1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 18:26:34   
Anonimen
Od FisherPrica se čevlji zelooooo dobro obnesejo. Posebej ti poletni napol sandalčki, napol supergice so odlični. Preverjeno.
Mi smo danes nabavili v Yello Spiderman sandale, kakopak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2006 19:10:34   
tadejaa
Cena je okrog 4500 sit. Jaz sem sedaj kupila bolj zaprte,
za poleti pa bom verjetno še te sandalčke (Fisher Price).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2006 20:41:49   
pravljica
jaz bom gledala to, da so spredaj zaprti, da nima prstkov ven...a zdaj pa še ne nosi pravih čeveljčkov? doma je itak bos, ampak ko kam gremo je pa fajn, da ni kar v teh za v voziček user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2006 21:03:56   
sa
Od FisherPrice sandalcki so user posted image user posted image user posted image jih je lani imel in letos jih bomo spet nabaviliuser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2006 21:41:57   
pravljica
katera pa je najmanjša številka teh  FP?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2006 8:56:53   
Anonimen
Nič še ne hodi, tako,da nima še nobenih čevljev za hojo, amapk same mokasinke itd..user posted image

Baje je cena okrog 4500situser posted image morem it pogledat.

Kje v massu pa jih prodajajo?da nebom lutala po trgovini?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2006 8:59:11   
Anonimen
Nina_nana, med otroškimi čevlji jih imajo ponavadi. Saj izgubiti se po moje v eni trgovini ravni ne moreš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2006 10:34:10   
Anonimen
Joj ti še nisi bla te v Massu v Mb, ko je več kot dovolj , da se zbugišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2006 20:25:14   
spacey
Splišni, še vedno čakam na fotke čeveljčkov Fisher Price... user posted image  

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2006 20:29:12   
spacey
Pa še nekaj me zanima... Liam ima št. nogice 21,5, Cicibanke ima 22 in so mu kar komot. Kolikšno št. bi mogla kupit Fisher price čeveljčke? user posted image Mi lahko katera pomaga, pri izbiri št. ker ne bomo probavali, ampak jih bomo naročili, da nam jih pošljejo.

Pliiiiz, pomagajte nam. user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2006 22:33:38   
Kami
Spacey, na tvojem mestu bi mu kupila 22, ker v tem obdobju nogice ful hitro rastejo, do takrat, ko bo rabil sandalčke je pa še vseeno mesec ali dva. Sicer se pa zmeni, da jih pošlješ nazaj, če mu bojo ful prevelike, saj po moje bi se to dalo user posted image , samo poti imaš malo več.  Pa tvoj sine ima enako ime kot moj ta prvi (kmalu bo 4 leta)! user posted image  Jih ni veliko, ne? Čeprav sem slišala, da jih je na Obali več. Pa še vedno mi je všeč... Zdaj imam drugega (3 mesece), ki pa smo ga poimenovali Evan.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2006 7:56:27   
dory
midva mava se tele za ponosit...pa so mi ful kul :)

user posted image

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.4.2006 18:21:53   
Maleal
TEJA kje si te nabavla in kaka je cena?
'

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2006 18:39:33   
Anonimen
Spacvey, zadnjič sme bila v Massu, pa je bil tak dren, da nisem mogla slikat. Še sebi sme narobne čevlje kupila, ker je bil tak dren. A še rabiš slike? Mogoče bom jutri lahko skpčila, pa upam, da ne bo drena. Pa po moje je potem najbolje, da res kar 22 vzameš.
TZeja je pa tele zgornje kupila na superge.si.
Link:
http://www.superge.si/html/svn/2007239-AA.shtml

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.4.2006 21:40:31   
spacey
Ja Splišni, če ti uspe slikat bi te res prosila, jih bom dediju od Liama naročila...  user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.4.2006 22:07:47   
Anonimen
O.K., upam da mi bo ratalo, ker bova s Tiborjem sama doma, potem pa moram dobiti varstvo, medtem, ko spi, da lahko grem. Z mano pa noče po trgovinah hodit. Pa saj v tem krasnem vremenu ga res ne morem tja vlačit.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.4.2006 23:01:48   
pravljica
jaz sem gledala danes FP supergice in sandalčke v MASSU (btw v mb ne moreš gor z vozičkom user posted image  )...ampak imajo vse od št. 20 naprej...jaz bi pa v št. 18 ali mogoče 19 rabila...sem vprašala, če sploh obstajajo tako majhne št. pa jih samo tu nimajo in mi je "brihtna" prodajalka povedala, da pri njih (v mb massu) ne obstajajo user posted image  a jih je katera kje drugje zasledila? se jih da kje na internetu naročit?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2006 23:05:23   
Anonimen
Bom spotoma, če bom šla, pogledala, katere številke imajo v Kranju. Na netu jih pa nisem našla, pa sem ful brskala. Samo enih 5 modelov, pa še bolj zimske, neke škornje pa tako.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?