|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in krvavitev
17.4.2006 10:21:41   
LARA 612
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje. Noseča sem 6 tednov, pred 5 dnevi pa sem zažela krvaveti. Bila sem pri ginekologinji, ki ni videla nič posebnega, zaenkrat naj bi bilo vse v redu. Pravi, da včasih pride do kravitev, pa je potem vse v redu. Ta krvavitev ni kot menstruacija, je bolj šibka in pa rjave barve. Naročila me je spet čez 10 dni, ko naj bi se tudi plod bolje videl.
Zanima me, če je katera podobno krvavela, pa vseeno normalno rodila?  Ali je to znak, da bo prišlo do spontanega splava? Drugače se dobro počutim, ni mi nič slabo.

Za odgovor že v naprej najlepša hvala.

Lp, Lara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in krvavitev
17.4.2006 10:34:57   
mamči
Jaz sem v obeh user posted image  imela krvavitve + rjavkast izcedek, drugič me je tud špikalo v maternici. Obakrat sem bila zelo v skrbeh, pa sem hvala bogu obakrat donosila in rodila krasna fantka.

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2006 10:47:40   
LARA 612
Hvala za odgovor.

Sedaj sem bolj mirna, ker sem zvedela, da je možno normalno rodit kljub krvavitvam.

Upam, da bo v mojem primeru isto.

Lp, Lara

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2006 10:53:26   
mamči
Ja, ampak bodi pozorna ! Če se slučajno pojavi bolečina in če se prične sveža, bolj obilna krvavitev s krči, potem TAKOJ v bolnico!

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2006 10:58:06   
LARA 612
Hvala za opozorilo. Mi je tudi ginekologinja tako rekla, ampak upam da se to ne bo zgodilo.

Koliko časa pa si ti krvavela? Večkrat po par dni ali dlje časa skupaj?

Lp, Lara

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2006 11:08:04   
mamči
Večkrat po par dni. Vmes skoraj nič, pol se je začel spet izcedek pomešan s krvjo... Moram pa priznat, da sem sama na "svojo" roko nadzirala stanje. Prvič sem ginekologu povedala, ko je bilo že vse mimo (ker sem bila ravno službeno odsotna  na primorskem ), drugič ni bil dosegljiv, sestra me je pa napotila kar v bolnico - na mirovanje. Jaz sem se odločila za "normalno" življenje, popoldan sem sicer po službi občasno počivala, ampak sem skozi normalno hodila v službo.
Bila sem pa skoz na preži, če bi se malo poslabšalo, bi šla takoj v bolnico. Ginekolog mi je rekel, da sem se čisto prav odločila.
Moraš se poglobljeno poslušat in opazovat. Jaz mislim, da večina žensk točno čuti,da nekaj ni v redu.

Svetujem ti, da ješ tbl. folne kisline, pa tu in tam magnezijeve šumeče tbl. Pa opazuj se, nekje po 10 tednu se je meni stanje čisto umirilo.

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2006 11:12:19   
LARA 612
Res hvala za vse odgovore. Ko se ti prvič to dogaja, je veliko lažje, če ti nekdo svetuje, ki je že to doživel. Ti bom sporočila, kakšen bo potek moje nosečnosti kot zasebno sporočilo, če te to ne moti.

Hvala in lp,
Lara

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2006 11:16:07   
mamči
Sporoči 1 Pa čim lepšo nosečnost in čuvajta se !

(odgovor članu LARA 612)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?