Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: za večerjo nekaj posebnega 16.4.2006 23:10:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Svinjsko ribico nadevano s suhimi slivami v omaki! Recept; svinjsko ribico prerežež po dolgem, da dobiš velik zrezek.Potolčeš in posoliš ter nadevaš s suhumi slivami. V ponvi razputi maslo in svinjsko ribco popečeš z vseh strani in jo vzameš ven. na preostalem putru prepraži moko in zalij z vodo ter mešaj, da se razpusti. dodaj kocko(knor), kislo smetano, 1dcl vina, timijan, sol ter poper..V omako daj ribco in duši cca. 30 minut(ribco obračaj). Če je potrebno na koncu malo zgosti ali pa zalij...(odvisno kako gosta je omaka) Zraven lahk ponudiš kuhane oz. pečene svaljke, kuhano zelenjavo in solato... dober tek
|
|
RE: za večerjo nekaj posebnega 16.4.2006 23:12:59
|
|
|
|
Gina
|
Kaj ima pa rad? - mogoče ribe, ni dosti dela, pa meni je ful dobro + blitva - mrežna pečenka (ni packanja - kupiš jo v trgovini, pri nas naredijo božanske) - kitajska pojedina v voku (njami) zelenjava z ananasom, po želji še meso - klasika - puran v smetanovi omaki - fondie varianta - lazanja Ampak zdaj sem ti natrosila klasične ideje, ti bi pa nekaj posebnega...
|
|
|
|
RE: za večerjo nekaj posebnega 16.4.2006 23:16:26
|
|
|
|
vesna fž
|
Gina rad ima vse to ni panike in ni treba da je slavnostna večerja ampak da je kej takega ko ne ješ vsak dan-lahko mi napišeš za kitajsko še nisem nikoli delala,mogoče tudi za ribe če imaš kakšen fajn recept-jih vsi obožujemo hvala
|
|
RE: za večerjo nekaj posebnega 17.4.2006 20:47:42
|
|
|
|
Barbs
|
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6134 Pa skombiniraj še s kakšno predjedjo , solatko, pa sladico. Pa kruh mu lahko sama spečeš, imaš ful receptov tukaj - po moje bo zelo vesel, ko bo videl, da si se za kruh sama potrudila - je nekaj simbolike v tem, če odhaja za toliko časa od doma.
|
|
RE: za večerjo nekaj posebnega 20.4.2006 20:07:51
|
|
|
|
beli
|
hi! Jaz pa predlagam lososa ali pa žabje krake. Ali pa ščuko-to moj dragi tak fino naredi. Prerežeš in nadevaš s slanino,špehom,pa s peteršiljem in zašiješ. Pol pa nadevaš špeh oz. slanino na pekač in daš gor ščuko,lahko tudi katero drugo ribo in pečeš v pečici. Nič ne daš olja,ker se riba peče na slanini. Ti povem,da smo si za božič prste lizali. Vso drugo meso je ostalo. Zraven narediš kako solato s kitajskim zeljem,sojinimi kalčki in sojo, pa riž. Pa še kakšno noro sladico. Žabji kraki so tud specialiteta,pa taka luštna in hitra priprava-mal začimbic,sojina omaka in 5 minut so pečene,pol pa zraven kak tajski riž. Ne vem no,kaj ima on rad oz. sama veš česa ne mara. karkoli boš naredila,naj ti fajn uspe in dober tek
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?