Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:26:24
|
|
|
|
KODA
|
Mogoče nimaš blokiranih pojavnih oken?
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:28:36
|
|
|
|
Gina
|
Meni se zdi, da jih imam, ker se mi nobena druga ne pojavljajo. Kaj pa moram naredit, da to preverim? Mislim, kje to pogledam?
|
|
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:51:32
|
|
|
|
KODA
|
ActivX control moraš imeti inštaliran za pregledovanje različnih internetnih strani. Ko se ti ponovno pojavi ActiveX,klikni na okno inštaliranje.
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:54:47
|
|
|
|
dix
|
ta activex na RR ti zahteva zaradi reklame na desni strani, če ga nimaš ti ga je ne prikaže. Daj si ga naloži da boš lahko videla reklamo za celulit
|
|
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:54:57
|
|
|
|
Gina
|
A tako, a moram? Zakaj pa to ravno od danes dela? Kaj pa gledaš s tem programom? A to je nujno imet, drugače ti pa teži program? Jaz ne maram reklame za celulit. Jaz mam čist rada svojega, reklama naj se pa nekam slika, ne k meni gor.....
< Sporočilo je popravil Gina -- 16.4.2006 22:56:10 >
|
|
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 16.4.2006 22:58:51
|
|
|
|
KODA
|
Ni nujno.Ni pa nič narobe,če ga imaš. Jaz nimam nikakršnih problemov.
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 18.4.2006 12:40:16
|
|
|
|
Nixxon
|
Ta program je nekakšen kodek za branje določenih vsebin na internetu, najbrž ti tudi kakih drugih strani ne prikazuje v celoti. Po možnosti ti manjka Flash.
|
|
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 18.4.2006 20:52:33
|
|
|
|
Gina
|
Aha, a lahko prevod, prosim. Ne za kodeke, tolk še razumem. Flash, kaj je to? Sorči, nepismena sem računalniško. Aja, tudi če dam run, ne neha skakat čez ekran. Ampak zakaj zdaj to dela 2 dni, prej pa ni? p.s. sem že vprašala kar po tel. in tudi zvedela, mi ga bodo naložili, pa upam, da bo potem ok. A ti misliš, da je zaradi flasha?
< Sporočilo je popravil Gina -- 18.4.2006 21:01:02 >
|
|
|
|
RE: Kako premagati vsiljivca? 18.4.2006 22:48:41
|
|
|
|
G in T
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Aha, a lahko prevod, prosim. Ne za kodeke, tolk še razumem. Flash, kaj je to? Sorči, nepismena sem računalniško. Aja, tudi če dam run, ne neha skakat čez ekran. Ampak zakaj zdaj to dela 2 dni, prej pa ni? p.s. sem že vprašala kar po tel. in tudi zvedela, mi ga bodo naložili, pa upam, da bo potem ok. A ti misliš, da je zaradi flasha? flash player inštaliraš lahko na tej strani-----http://www.macromedia.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?