|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porod?
16.4.2006 18:04:05   
hannah
Pozdravljene punce! Verjetno uživate v praznikih. Imam eno vprašanje za tiste, ki ste ze rodile. Jaz imam predviden rok čez 10 dni. Pa me zanima tiste katere ste se pobrile doma ali ste  se čisto ali samo okoli vagine?
Jaz se imam namen tudi že kar doma pa da bom vedela koliko?!
Lep pozdrav vsem
Huser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porod?
16.4.2006 18:36:07   
tulip
Doma, samo okrog vagine zaradi možnosti rezanja presredka.

(odgovor članu hannah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2006 19:13:32   
mia-2
Kr okol vagine pa še gor sem mal skrajšala oz oblikovala.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2006 19:17:31   
jasnika
men je moj-ker se sama več nisem videla, kar po celem naredil lepo frizurco, tako da so me kar pohvalile sestre v bolnici, da sem se lepo uredilauser posted image
lp

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2006 11:43:44   
Dejča
Moj je pomagal in sva se kar temeljito lotila dela, tako da v bolnici ni bilo treba nič krajšati user posted image .

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2006 11:49:09   
Grascakinja
Na balin, komplet.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2006 18:25:33   
Anonimen
samo okoli spolovila. Pa frizurco sem si lepo uredila user posted image . Baje je bilo tako lepo za videt, da je bilo porodničarju kar hudo, ker me je moral šivat user posted image user posted image user posted image

Kar pa nisem videla oz. dosegla me je pa sestra v porodnišnici "popravila".user posted image

< Sporočilo je popravil caffee -- 17.4.2006 18:27:49 >

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2006 8:47:19   
t_t_y
Ja, jest sem si kak dan pred rokom - komplet, ampak ker sem rodila 5 dni čez rok (medtem nisem nč popravla), sem mela že "narastek"user posted image , pa ni blo časa da bi mi v porodnišnici popravljal in je blo OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?